GNLD proizvodi

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Safir

#26 Re: GNLD proizvodi

Post by Safir »

AmirEmira wrote:Znam ja kakve su stvari- sve raw food, be hemikalija i sintetickih vitamina. Unatoc tome je cijena smijesna, ti proizvodi se mogu nabaviti za daleko manje pra, od saleko vise provjerenih proizvodjaca!
O provjerenosti proizvođača se može govoriti ali ako je netko na Svjetskom tržištu 54 godine u više od 50 zemalja u Svijetu i u svakoj od tih zemalja prošao sve provjere,kao što je GNLD, tu nema mjesta nekim umnim nazovi provjerama.
Safir

#27 Re: GNLD proizvodi

Post by Safir »

dadoka84 wrote:Ja sam sa tatom prodavao te proizvode prije nekih 12-13 godina. I tad su bili uzasno skupi tako da je prodaja slabo isla. Najvise su kupovali ljudi sa teskim bolestima isl.
Placao se startni kit, nekih 300-400 km u kom dodje gomila brosura i par proizvoda, a akviziteri su imali postotak od prodaje. Dosta dugo je trebalo da se taj kit otplati a mnogo se hodalo...
Cijena Strarter kita je manje od 50€.
Emi_Nevermind

#28 Re: GNLD proizvodi

Post by Emi_Nevermind »

Safir wrote:
dadoka84 wrote:Ja sam sa tatom prodavao te proizvode prije nekih 12-13 godina. I tad su bili uzasno skupi tako da je prodaja slabo isla. Najvise su kupovali ljudi sa teskim bolestima isl.
Placao se startni kit, nekih 300-400 km u kom dodje gomila brosura i par proizvoda, a akviziteri su imali postotak od prodaje. Dosta dugo je trebalo da se taj kit otplati a mnogo se hodalo...
Izvini Safire, necemo ti se kakiti u posao, evo i dadoka84 zna koliko je naporan posao, pa ti zelim srecu, jer uistinu ljudi treba vise da se okrenu naturopatiji. I drago mi je da ste spustili cijene..
Safir

#29 Re: GNLD proizvodi

Post by Safir »

AmirEmira wrote:
Safir wrote:
Izvini Safire, necemo ti se kakiti u posao, evo i dadoka84 zna koliko je naporan posao, pa ti zelim srecu, jer uistinu ljudi treba vise da se okrenu naturopatiji. I drago mi je da ste spustili cijene..
Hvala Amire već više od 19 godina smo supruga i ja u GNLD-u i nebi ga mijenjali jer bolje ne postoji.
Puno sreće u radu i životu!
Emi_Nevermind

#30 Re: GNLD proizvodi

Post by Emi_Nevermind »

Bas mi je drago :-) Samo tako nastavite, i hvala, i vama dvoma takodjer! :-D
dženi08

#31 Re: GNLD proizvodi

Post by dženi08 »

ako neko zeli nesto naruciti nek se javi a sto se tiče proizvoda extra su ja sam ih lično probala i ima ljudi koji ih koriste po 10-11 godina
mocart

#32 Re: GNLD proizvodi

Post by mocart »

Poštovane dame i gospodo!GNLD egzistira u BiH konstantno i efektno.Svi proizvodi se mogu naručiti kod nas distributera,a svako od nas ima svoje lično iskustvo sa proizvodima i to iskustvo je pozitivno.U širokoj paleti ponude naših proizvoda ljudi se odlučuju za ono što im je u momentu potrebno,a u vremenu daju sebi priliku te probaju sve ili gotovo sve proizvode.Ako budete imali potrebu za informacijom više,javite se.Lijep pozdrav svima!
EdnaMaric

#33 Re: GNLD proizvodi

Post by EdnaMaric »

Meni je Super 10 nezamjenjiv!
Pijem i GNLD E vitamin i Kalcijum-Magnezij. Svakih 7 dana probusim jednu kapsulu E vitamina i namazem lice sadrzajem kapsule. Stvarno sam prezadovoljna.
Safir

#34 Re: GNLD proizvodi

Post by Safir »

Tako je Edna, Super 10 je apsolutno SUPER. To je proizvod uz kojeg ljudi nauče što je ekologija i štednja. Očisti se sve u kući samoj sa jednim proizvodom i ne treba poseban proizvod za stakla, za pod, za pećnicu, za kupaonske elemente, za kuhinjske elemente, za pranje motora automobila ili za skidanje mrlja sa odječe ili tepiha. Samo se bira koncentracija tako da razređivanjem dobijemo 11 litara sredstva za čišćenje svega u kući i oko kuće. Super 10 koriste oni koji znaju štedjeti.
http://notabene-gnld.eu/index.php?optio ... iew&art=56
pipi-duga-carapa

#35 Re: GNLD proizvodi

Post by pipi-duga-carapa »

Vidim da odavno ovdje nije ništa pisano.
Ja i moji koristimo Golden od kako postoji u BiH i mnogo, mnogo prije nego li je došao na naše prostore kad se nije nigdje ni spominjao.
Samo mogu reći iz ličnog isustva da je GNLD broj 1. u svijetu u kvaliteti pa i cijeni!
Primjer: Super 10 je čisti visoki koncentrat koji se razblažuje na otprilike 1:10 ili 1:15, 1:20 dobijate 10,15 ili 20 litara takvog sredstva za široku namjenu da mi je suludo uporediti bilo koji drugi proizvod od bilo kojeg proizvođača po bilo kojoj cijeni! Nemojte miješati cijenu GNLD sa bilo čim na tržištu, provjereno je br.1 One deterđentiće kao npr. Ferry i sl. koji spadaju u tek 5 kategoriju po kvaliteti deterđenata i koji imaju toliko odvratnih i štetnih supstanci u sebi da mi je glupo ubjeđivati nekoga u ove stvari.
Čini mi se da je neko ovdje spomenuo da se može nešto popiti i da mu ništa ne bi bilo... To ne važi za Super 10 ali važi za najbolji deterđent za suđe na svijetu LDC. S njim sam stvarno probao ono što ostane zaljevati biljke i sl. Ovaj i da se popije ne bi ništa bilo. NEma boljeg lakšeg deterđenta od njega, znači LDC. Jednom kada ga probate, ostaje zapamćen za sva vremena, Tako je sa svakim njihovim proizvodom, unikatno.
Što se tiče prehrambenih nikakve dileme u kvalitet, jer u Goldenu su na prvom mjestu kvalitet od samo početka do finalizacije najvažniji. Za razliku od drugih novonastalih "firmi", kod GNLD-a se čak najmanje 5 puta finalni proizvof provjerava unikatnim metodama finalizacije, kojim ovi ostali ne mogu da prostite ni prismrdit!! Ova kompanija od kako ih znam nisu nika ni u jednom proizvodu nikada promijenili ni mililita niti gram recepture.
Uvijek im je bio slogan "Napravite razliku-Golden razlika" Svi prehrambeni proizvodi se prave na najvišem mogućem kvalitetu na Zemlji, od organskih uzgajanih namirnica, na posebnim parcelama, sa posebnim sistemima koji ne dozvoljavaju unos ni 1000-ti dio nečistoće da uđe u takvu namirnicu. Njihovo Lososovo ulje nema premca itd itd. Svaki njihov proizvod je unikatan u svijetu i ne može se porediti ama baš ni jedan s njihovim kvalitetom. Oni koji ne shvataju o kakvoj se kvaliteti radi, bolje da ne pričaju gluposti, jer ako nešto ne razumiju ili nisu iskusili, priča o cijeni je mizerna moram reći šta dobijate. Čovjek prvo sebi treba predstaviti šta dobija za taj novac. Ja znam evo već toliko godina, ne pada mi napamet ni jedna druga novotarija, nemam potrebe i sve što sam dosad probao je naspram ovoga vjerujte bezveze, ne može se to mjeriti.
Kad jednom probate a hajd eto nekad bude primjer sad Super 10, zaboravićete sva ostala sredstva za čišćenje.
Ne rasipam ovdje reklamu niti mi je to namjera, pogotovo da vrijeđam nekoga, pa sad... Svaka beznačajna predrasuda oko Goldena ili sadašnjeg GNLD-a mi je neupitna. A cijena, mogu reći ...ma znaju oni koji su probali da se mnogo uštedi a dugotrajno je i kvalitet. Toliko.
Post Reply