Jonas Valančiunas, 38 poena
Dečko nas je razvalio.
Ništa, moramo da se zadovoljimo utešnom tituliom vicešampiona sveta.
FINALE
Litvanija - Srbija 85:67
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Prenos bi trebao biti na bhtcampa_xxx wrote:Hoce li biti ovo na TV-u? Mi cemo biti 5.
Je li se ovaj turnir igra u Slo?fanatic11 wrote:Sutra počinje turnir, konačnoprema mojim informacijama na utakmicama če BH reprezentacija imat i podršku manjeg broja BH navijača
Naprijed Bosno ljubavi moja
Nče biti tako puno navijača, jer je vrijeme godišnjih odmora a i karte su dosta skupe.Bosanski_kralj wrote:Je li se ovaj turnir igra u Slo?fanatic11 wrote:Sutra počinje turnir, konačnoprema mojim informacijama na utakmicama če BH reprezentacija imat i podršku manjeg broja BH navijača
Ako se tamo igra, onda protiv Srbije bi trebao biti i malo veći broj naših navijača prisutan
Skoro sva dijaspora je na godišnjem bili u julu, prije ramazana.fanatic11 wrote:Nče biti tako puno navijača, jer je vrijeme godišnjih odmora a i karte su dosta skupe.Bosanski_kralj wrote:Je li se ovaj turnir igra u Slo?fanatic11 wrote:Sutra počinje turnir, konačnoprema mojim informacijama na utakmicama če BH reprezentacija imat i podršku manjeg broja BH navijača
Ako se tamo igra, onda protiv Srbije bi trebao biti i malo veći broj naših navijača prisutan