Danin - najpozeljniji nezenja u BiH
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Soul_Sista
Ima li slika tog Don Juana??

- bug
mi smo se sporazumno dogovorili da možemo šarat'sicky wrote:bug...on je samo par mjeseci mladji od tebe...ali svejedno...ne pipaj dje ti nije mjesto..il' cu hornsu prijavit'bug wrote:u sto je ovaj mali dobarjos da je malo stariji..
![]()
![]()
..ti bi meni i hljeb iz usta otela
- sicky
neko rece da je pederko danin
pa zar moze veci pederko od muje biti sa onim leprsavim dlacicama na glavi i onim pussy stavovima

macho man..nema sta
a ibrahim jeste sladak, simpa, fin divan ovo ono ali nije bas najzeljeniji :)jer je jos uvijek negdje zaglavljen na medicini
i jos nije nista stekao u zivotu
i blabla...
Obecavam da cu glasati za njega ako se prijavi za 3-4 godine 
macho man..nema sta
a ibrahim jeste sladak, simpa, fin divan ovo ono ali nije bas najzeljeniji :)jer je jos uvijek negdje zaglavljen na medicini
-
Cvako
Da vidimo tebe ViolentJack bili imao muda prohodati bez majice po gradu...
Covjek je zasluzeno pobijedio, dokaz da gradski svijet u Sa moze prezivjeti, a ne samo Sandzosi i seljaci.
Covjeku nema ravnog, a ko sta ima da kaze, bujrum pred kamere da vidimo od cega ste napravljeni i sta u glavi imate...

Covjek je zasluzeno pobijedio, dokaz da gradski svijet u Sa moze prezivjeti, a ne samo Sandzosi i seljaci.
Covjeku nema ravnog, a ko sta ima da kaze, bujrum pred kamere da vidimo od cega ste napravljeni i sta u glavi imate...
-
CuraDrugogSistema
sta majka priroda zna stvorit. pametan, lijep, sarmantan...
puspas moj !
p.s. a ne znam je li mi se ucinilo ili je i jedna forumasica bila i prisutna u publici...
puspas moj !
p.s. a ne znam je li mi se ucinilo ili je i jedna forumasica bila i prisutna u publici...
-
sunday_morning
istina, nisam sveukupno gledala dvije-tri citave emisije (koje su btw pune krkanluka, mahalskih manira - da ne kazem na kraju, izbor njihovih pjesama - nesto: ''na splavu sam bio s njom'' ...sta je ono boze dragi?!)
..ali od svega ponudjenog nije se nista bolje moglo izabrati! (mirza s. je bio sasvim pristojan momak, lijep osmjeh, pametan, fizicki dobar, ali da je stesao barem 4-5 kg
)
Danin zvoni
jako stalozen, uopce ne razvlaci kad prica, pametan, ima fine bicepse sto jes'-jes' ... ipak je trebalo hrabrosti! mene je osvojio svojim sarmom i nacinom na koji bi zaprosio svoju buducu zenu! rijeci koje je rekao - pa ne moze bolje i ljepse!
nadam se da mu nisu poklonili neki sfusereni stan, gdje ce vec za dva mjeseca morat mijenjat stolariju
..ali od svega ponudjenog nije se nista bolje moglo izabrati! (mirza s. je bio sasvim pristojan momak, lijep osmjeh, pametan, fizicki dobar, ali da je stesao barem 4-5 kg
Danin zvoni
nadam se da mu nisu poklonili neki sfusereni stan, gdje ce vec za dva mjeseca morat mijenjat stolariju
Last edited by sunday_morning on 26/12/2004 01:32, edited 1 time in total.
-
violentjack
Napredak..kako stojite sa Dvd playerima
-
Aristokrata
Cekajte malo cure dok u Sarajevo stigne "Infarkt frajer"-tj..JA
ima vode da mi iz "ruke pijete", i to one Knjaz Milos!

ima vode da mi iz "ruke pijete", i to one Knjaz Milos!
- sicky
cuj ti aristokrate fakera
...nidje veze 
verbal...ja ne volim ljepotane ..poput Brad Pitta , Ricky Martina itd. jer automatski su mi pizdasti
ali Danin je i sladak i lijep i simpatican u isto vrijeme....+ one carobne
vilice...mislim stvarno...nema se sta reci vise 
@vajli...mi vec kolache pravimo na DVD-u
verbal...ja ne volim ljepotane ..poput Brad Pitta , Ricky Martina itd. jer automatski su mi pizdasti
@vajli...mi vec kolache pravimo na DVD-u
Last edited by sicky on 26/12/2004 02:09, edited 1 time in total.
-
sunday_morning
hananah wrote:Aristokrato, bujrum u Sarajevo ali prvo se trebas osunetiti
-
Aristokrata
ma nema problema sto se tice suneta,hananah wrote:Aristokrato, bujrum u Sarajevo ali prvo se trebas osunetiti
i onako imam fimozu!
-
_BaykoNoor_
-
Aristokrata
PA TI BAS NE ZNAS ZA SALU..._BaykoNoor_ wrote:Svaka cast Daninu, bio je moj favorit.Gradsko dijete pravo, momak je na svom mjestu.I dobro izgleda, pametan je, obrazovan i zna se ponasati.Zao mi je sto je Mirza ispao prosli put.Uglavnom, svaka cast Daninu.Zasluzeno je pobijedio.
@Aristokrata Ono sto vi pijete mi time guzicu peremo-Knjazom Milosem.
Zeznuli su te za dijagnozu, nemas ti na cemu imati fimozu.