Kupovina auta

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

LeKo

#26 Re: Kupovina auta

Post by LeKo »

Kupi ti Audi TDI S3 oprema ili Stilo JTD Abarth, takvi modeli inače egzistiraju samo u BiH, a napucaTi su, ubiVeni u pod, s LE diodama i žutim kočionim kliještima, spojlerima, extreme bumperima, fi 100 auspusima, KKK turbinama i garetovim osovinama + stage 3 CT, imaju konja koliko hoćeš, troše 5l kad ih čepiš maksimalno, a od 0-100 drugom Fataju za ispod 7 sec.
Dabba

#27 Re: Kupovina auta

Post by Dabba »

ahmed :D wrote:evo ovako godiste 2003 do 2010-sto se tice novca da je nesto solidno ipak ne kupujem novo auto nego polovno,da ne boli glava od cijene,euro 3 motor i vise
da ne bi bio u prevelikoj dilemi:
Image

a svakako je bitna i dodatna oprema:
Image
ahmed :D

#28 Re: Kupovina auta

Post by ahmed :D »

hvalaa puno na savijetima,ali ipak sve je to dodavanje,najdraze bi mi bilo da kupim auto koji sve to ima od kad je izasaop iz fabrike znaci da je sve fabricki da nista nije nadograđiuvano u servisima,primjer skoda fabia vrs ona je bas sportski model i sve je fabricki na njoj :sad: :sad:
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#29 Re: Kupovina auta

Post by Bobi »

Edin H. wrote:Stipu ba Bobija, to gore je realno trulja.

Nego razmisli ti o ovom sportskom dizelasu - 560 km na sat :oops: sto je sasvim dovoljno ako preferiras ekonomicne dizel motore.

Eto te u Zenici za 12 minuta cim naprave autoput :dance:

Ovaj tvoj "nemere" proci tehnicki...moj moze... :lol:
vanda

#30 Re: Kupovina auta

Post by vanda »

Image

Lijepi, sportski kompakt Astre. GTC meni rula, a cijena 'slaba'. Oko 15 000 možeš uzeti samo takvog.
Kakve Škode, kakvi bakrači bolan. :r

Isto, novi Megane, ali sport. Jako dobar ! Takodjer Pro Ceed.
Ti garant, pošto si tek polozio, misliš da ne možeš vozit benzinca. :-) Nije pretjerana razlika. Navikneš za samo par dana vožnje.

Ugl. sretno ! :skoljka:

EDIT:

/artikal/822699/vw-golf-iv-gti-jubilarni-230-ks/ SA PIKA JE.
Mislim da je to, to, što ti tražiš. Jedino nije dizelaš...

#31 Re: Kupovina auta

puno hvala vanda stvarno si mi puno pomogao,ma ok covijek se na sve navikne,ja hocu nesto jako i svi kazu obavezno da je dizel,meni niej bilo jasno zasto bas dizel e onda oni pocnu pricat kako su velki potrosaci nemozes natocit benzina koliko oni mogu potrosit i sad ja sam se odlucio za dizela zbog tih njehovih prica,ima li ko iskustva sa benzincima da li oni stvarno toliko trose :-D :-D

#32 Re: Kupovina auta

LeKo wrote:Kupi ti Audi TDI S3 oprema ili Stilo JTD Abarth, takvi modeli inače egzistiraju samo u BiH, a napucaTi su, ubiVeni u pod, s LE diodama i žutim kočionim kliještima, spojlerima, extreme bumperima, fi 100 auspusima, KKK turbinama i garetovim osovinama + stage 3 CT, imaju konja koliko hoćeš, troše 5l kad ih čepiš maksimalno, a od 0-100 drugom Fataju za ispod 7 sec.

koja je cijena tog audija sto si naveo :?
Daddy..

#33 Re: Kupovina auta

Post by Daddy.. »

ahmed :D wrote:Velki pozdrav.Kupujem auta pa sad neznam sta uzeti,pa mi treba pomoc., zelim da bude jako,brzo,uglavnom dizel,sportsi izgled da ima,.Ako neko ima neki prijedlog neka pise.Unaprijeh Hvala. :-D

Koju vozacku dozvolu imas? Za dizel ili benzin??
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#34 Re: Kupovina auta

Post by Bobi »

Ma ok je A3 ali i koshta, pogledaj kakvog G5 1.9 tdi ili 2.0 tdi,oba mozes chipovati jednostavno i bezbolno:),prvog do 150 KS a drugog na preko 200 KS.
Drule_sa

#35 Re: Kupovina auta

Post by Drule_sa »

Bobi wrote:

Nego razmisli ti o ovom sportskom dizelasu - 560 km na sat :oops: sto je sasvim dovoljno ako preferiras ekonomicne dizel motore.

Ma sta ce ti tehnicki...Trebaju te prvo safatat sa ovim, pa onda tek vidjet jesil ga registrovo il nisi :D :D
vanda

#36 Re: Kupovina auta

Post by vanda »

ahmed :D wrote:puno hvala vanda stvarno si mi puno pomogao,ma ok covijek se na sve navikne,ja hocu nesto jako i svi kazu obavezno da je dizel,meni niej bilo jasno zasto bas dizel e onda oni pocnu pricat kako su velki potrosaci nemozes natocit benzina koliko oni mogu potrosit i sad ja sam se odlucio za dizela zbog tih njehovih prica,ima li ko iskustva sa benzincima da li oni stvarno toliko trose :-D :-D

Ma nema na čemu. (:
Ima izreka: Nafta za traktore, benzin za bibije. :thumbup:

#37 Re: Kupovina auta

heh ima nesto u tome nafta za traktore benzin za bibije uglavno puno hvala na pomoci :o :o :-D :sad:
Industrialyzer

#38 Re: Kupovina auta

Post by Industrialyzer »

Evo prije par sati jedan traktor uze 24h Le Mansa :-D
vanda

#39 Re: Kupovina auta

Post by vanda »

Industrialyzer wrote:Evo prije par sati jedan traktor uze 24h Le Mansa :-D
Haha. Ma pogrešno si ti mene razumio. :D Nemam ja nikakvih antipatija. Bilo koji... i vozi 8-)

#40 Re: Kupovina auta

Hvala svima na pomoci,uglavnom shvatio sam razliku dizela i benzinca,zna li neko posto sam cuo da se masovno ugraduje plin u aute tj kombinacija benzin plin,vrijedi li to ugraditi msm jel dobro ili lose :-D
shlauf

#41 Re: Kupovina auta

Post by shlauf »

Ovdje neko nekoga zajebaje :D Jebo lud zbunjenog :shock:

Aleeeee aleeeeeeeeeeeeeeeeee :dance:
Industrialyzer

#42 Re: Kupovina auta

Post by Industrialyzer »

Bravo ,sad znas razliku izmedju bezinaca i dizela. Sta je slijedece , razlika izmedju sedana i coupe-a :mrgreen:

#43 Re: Kupovina auta

ne zajebajem ja nikog nego samo pitam npr naidjem na auto koje mi se svidi i on benzin i ugradjen mu plin da li da kupim to auto ili da trazim dalje.
semasvema

#44 Re: Kupovina auta

Post by semasvema »

ahmed :D wrote:ne zajebajem ja nikog nego samo pitam npr naidjem na auto koje mi se svidi i on benzin i ugradjen mu plin da li da kupim to auto ili da trazim dalje.
Kani se sine dr..nja i opali nesto za odprave...
BadBoy

#45 Re: Kupovina auta

Post by BadBoy »

Druže, slušaj meni pričao jarane, od njegovog starog neki rođak radi u SarajevoGasu, i on kaže da kod nas ti plin ništa ne valja, bježi od toga :D :D :run:

#46 Re: Kupovina auta

puno hvala puno mi pomazete.ja stvarno nemam nekog velikog iskustva sa automobilima,nedavno sam polozi pa znam samo neke osnovne stvari,postavio sam temu da nebih kupio nesto sto nevalja .Hvala svima
Edin H.

#47 Re: Kupovina auta

Post by Edin H. »

Drule_sa wrote:
Bobi wrote:

Ma sta ce ti tehnicki...Trebaju te prvo safatat sa ovim, pa onda tek vidjet jesil ga registrovo il nisi :D :D
Jedino sto prihvatam je da su pogrijesili u dizajnu, jer nisu predvidjeli prostor nazad za novodizajnirane bosanske tablice :oops:, ali bice i to OK kada skontaju koji je potencijal i koliko se raja kod nas furaju na dizele.
Post Reply