BiH-Albanija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Rezultat?

Pobjeda BiH
153
64%
Remi
39
16%
Pobjeda Albanije
46
19%

Total votes: 238

Ridjobrki

#26 Re: BiH-Albanija

Post by Ridjobrki »

Jesul' nam opet porasle teoretske šanse? :roll:
KPNCTNJAH

#27 Re: BiH-Albanija

Post by KPNCTNJAH »

Valja i ovo gledati :roll: glasah za X, ali kod nas je sve moguce... mozemo opet izgubiti 3:0, mozemo ih poderati kao Estoniju, odigrati nerijeseno... samo sam u jedno siguran, a to je da ce biti golova... sve zavisi hoce li nase 'zvijezde' biti raspolozene za igru...
cyprus

#28 Re: BiH-Albanija

Post by cyprus »

jutarnji wrote:zatvori ovo hljeba ti.
Kakva to promjena kod tebe bi? :D

Ma dobićemo valjda... jedino ako nam se atmosfera nije sjebala skroz. Igrači moraju doć sebi
Point.

#29 Re: BiH-Albanija

Post by Point. »

KPNCTNJAH wrote:Valja i ovo gledati :roll: glasah za X, ali kod nas je sve moguce... mozemo opet izgubiti 3:0, mozemo ih poderati kao Estoniju, odigrati nerijeseno... samo sam u jedno siguran, a to je da ce biti golova... sve zavisi hoce li nase 'zvijezde' biti raspolozene za igru...
Zavisi koliko masan rostilj ovoga puta bidne. Jos ako se nadje i koja piva uz elektronske zvuke DJ Mahira Beathouse-a, eh onda smo jebali jeza u sve i jednu bodlju.
Dead Man Walking

#30 Re: BiH-Albanija

Post by Dead Man Walking »

Point. wrote:
KPNCTNJAH wrote:Valja i ovo gledati :roll: glasah za X, ali kod nas je sve moguce... mozemo opet izgubiti 3:0, mozemo ih poderati kao Estoniju, odigrati nerijeseno... samo sam u jedno siguran, a to je da ce biti golova... sve zavisi hoce li nase 'zvijezde' biti raspolozene za igru...
Zavisi koliko masan rostilj ovoga puta bidne. Jos ako se nadje i koja piva uz elektronske zvuke DJ Mahira Beathouse-a, eh onda smo jebali jeza u sve i jednu bodlju.
Daj ba, pa jednom nam se rostilj obio o glavu, nece valjda opet rostiljati? :( Zar nije logicnije da odu kod Gojka na some? :mrgreen:

Ocekujem da pobjedimo, uz uslov da Papetu narastu muda i da na klupi ostavi Dzeku i Spahica, a da Ibricica i Mravca posalje u 3PM. :bih:
BH_Patriot

#31 Re: BiH-Albanija

Post by BH_Patriot »

Nadam se da će nam se na ovome meču vratiti samopouzdanje i da ćemo slaviti protiv gostujuće momčadi. Trenutno po kvaliteti smo mnogo bolji, ali to nikad ne bude presudni faktor. Volio bih da bude golijade i da tako steknemo samopouzdanje i da popravimo gol-razliku. :bih:
Ridjobrki

#32 Re: BiH-Albanija

Post by Ridjobrki »

A ja bih da pokažemo manje samopouzdanja a više trčanja, ne bi odmoglo...
Edin H.

#33 Re: BiH-Albanija

Post by Edin H. »

kamen spoticanja wrote:
sarajevsko_pivo wrote:Biti ili ne biti!
zar opet :D
Utakmica stoljeca :D
BegA_

#34 Re: BiH-Albanija

Post by BegA_ »

Edin H. wrote:
kamen spoticanja wrote:
sarajevsko_pivo wrote:Biti ili ne biti!
zar opet :D
Utakmica stoljeca :D
Bolje utakmica generacije :D
hary

#35 Re: BiH-Albanija

Post by hary »

Ih, jedva cekam da dignemo Albaniju na guzove, pa da opet poravnimo sa igracima poslije tekme i seremo im na megafon kako su "najbolji, najjaci, heroji, ponos nacije..." i da im po ko zna koji put damo do znanja da nikad nista nije do njih, osim kad pobjedjuju...
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#36 Re: BiH-Albanija

Post by -LIBERO- »

Ridjobrki wrote:A ja bih da pokažemo manje samopouzdanja a više trčanja, ne bi odmoglo...
:thumbup:

Kome se ne trci i ne bori za grb i dres ...neka se spakuju i razgule u svoje klubove gdje mogu glumiti zvjezdice al' u K.
vee-jay

#37 Re: BiH-Albanija

Post by vee-jay »

hary wrote:Ih, jedva cekam da dignemo Albaniju na guzove, pa da opet poravnimo sa igracima poslije tekme i seremo im na megafon kako su "najbolji, najjaci, heroji, ponos nacije..." i da im po ko zna koji put damo do znanja da nikad nista nije do njih, osim kad pobjedjuju...
dijamanti, zmajevi, heroji nacije...

vee-jay

#38 Re: BiH-Albanija

Post by vee-jay »

-LIBERO- wrote:
Ridjobrki wrote:A ja bih da pokažemo manje samopouzdanja a više trčanja, ne bi odmoglo...

Kome se ne trci i ne bori za grb i dres ...neka se spakuju i razgule u svoje klubove gdje mogu glumiti zvjezdice al' u K.
al' bi odmah mi: ma vidi trenera neka ga ide moliti, stopala mu ljubiti, samo da se vrati :-?

sve te zvjezdice kojih trenutno u njihovim klubovima nigdje nema (ah a to su sve klubovi) nakon Albanije posalti u "zasluzeni" odmor i traziti nove ljude koji su zeljni dokazivanja.
smoki_choko

#39 Re: BiH-Albanija

Post by smoki_choko »

budimo realni mislim da posle onog sinoc ne moze gore. sad treba da se ošamarimo par puta posebno igraci ida hladne glave udjemo u duel sa albancima. da iskalimo sav bijes shiptari zbog silne nemoci sto smo je prikazali u rumuniji
rezulata ce biti 2-0 strijelci dzeko i muslimovic :bih:
elSaik

#40 Re: BiH-Albanija

Post by elSaik »

Isti Pape, isti igrači, isti navijači, drugi protivnik, 2-1 za nas, pošto nema Rumunki u Zenici. Toliko.

Sreća pa sa Bjelorusima igramo tek poslije. Ljudi se igraju sa Francuzima, repkom koju "niko nikada neće dobiti više poslije SPa" a pogotovo joj "uzeti neko bod u ovakvoj grupi", pa me strah pomisliti šta bi nama uradili. :skoljka:

PS Papac je bog!
cyprus

#41 Re: BiH-Albanija

Post by cyprus »

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
lord blackadder

#42 Re: BiH-Albanija

Post by lord blackadder »

Nuzne izmjene koje je moguce napravit s trenutnim kadrom za duel s Albancima. ( Ko je kriv Susicu sto nije provjeravao jos neke igrace u silnim priajteljskim. npr Cocalic, Ljevakovic, Zahirovic i td.)

....................Hasagic..........

Mujdza......Pandza...Spahic.....Lulic

Pjanic......Bešić....Štilić.......Medunjanin

............Dzeko....Ibisevic........

Dvojac Lulic i Mujdza bi ostavio samo zato sto ne vjerujem da ce Albanija stvarat prevelike probleme.

Nasa reprezentacija ima hronican nedostatak brzih igarca. Zato nam pjanici i ibricici igraju po krilima.
mikogoago

#43 Re: BiH-Albanija

Post by mikogoago »

Ne moze biti da su svi selektori losi(ca.10 njih),a rezultati,igra,pristup igri isti. Ja tu vidim samo jednog krivca igraci.Ocito je da treba pocistiti repku.Spahicu,Hasagicu,Misimovicu,Mravcu,Ibricicu se zahvaliti za sve organizovati im tekmu oprostajnu,na klupu sa Djekom,Pjanicem.Dati sansu drugima koji su mozda i losiji,mada cisto sumnjam(ni ovi do sada nisu nesto-barem do sada pokazali),ali koji ce se boriti srcem za svoju domovinu.
Ne vidim sta je Susic toliko pogrjesio? Ne moze on trcati za njih i na kraju neko kaze on ih je trebao pripremiti i motivisati,nafurati.E jebem mater ja onome kome treba posebni stimulans kada igra i brani boje svoje drzave
mikogoago

juventus

#44 Re: BiH-Albanija

Post by juventus »

Teško ćemo se psihički uspjeti pripremiti za ovu utakmicu. Nisam optimista...

Pratim dugo fudbal i mislim da se dosta razumijem, al ne mogu nikako skontati koji kvalitet posjeduje onaj Mravac? Ako neko zna, molim vas da mi kažete, jednu dobru osobinu, jedan kvalitet, bilo šta....
mikogoago

#45 Re: BiH-Albanija

Post by mikogoago »

Ne znam kakvo je pravilo:da li selektor moze naknadno pozvati iz mlade repke igrace ukoliko ima vise povrjedjenih u A timu (poslije pedagoskog razgovora)i pokrpiti tim sa njima?
juventus

#46 Re: BiH-Albanija

Post by juventus »

Pa on može naknadno pozvati koga hoće. I iz mlade i onako.
lord blackadder

#47 Re: BiH-Albanija

Post by lord blackadder »

Steta pa se Vranjes i Subasic povrijedise, ovako opet Lulic mora igrat beka.
Obuca9

#48 Re: BiH-Albanija

Post by Obuca9 »

lord blackadder wrote: ....................Hasagic..........

Ovaj mi se sastav sviđa, samo bih ja na klupi ostavio i ovog šeikovog pulena, a priliku dao Muslimoviću.
denimb

#49 Re: BiH-Albanija

Post by denimb »

hz__semir wrote:
lord blackadder wrote: ....................Hasagic..........

Ovaj mi se sastav sviđa, samo bih ja na klupi ostavio i ovog šeikovog pulena, a priliku dao Muslimoviću.
Slazem se, ubaciti jos Muslimovica umjesto Dzeke, mislim da bi Stilic, Besic, Muslimovic i Pandza iole vise trcali od ovih "nedodirljivih" ako nista zbog sramote :-D

A ovoj gospodi ostaviti neka se pitaju na klupi "sta bi".
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#50 Re: BiH-Albanija

Post by Entropio »

Sad ćemo dobiti Albaniju u Zenici, i opet ćemo se dignuti kao da smo Španija.
Locked