Problemi sa revizorima GRAS-a.

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Privatna poruka
Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!

#26 Re: Problemi sa revizorima GRAS-a.

Post by Privatna poruka »

Nece ti vratiti kartu dok ne platis logicno...zbog tvog ponasanja na forumu volio bih da ti posalju kaznu i da ti ne dopuste vise da izvadis i da te tako srecu svaka 3 dana i naplacuju kazne. Stvarno ti to iskreno zelim.

Revizori znaju biti strasno primitivni, al je pravi merak kad imas kartu pa nadjes nacin da ga zajebes (ja npr. uzivam kad mi revizor bez one svoje iskaznice trazi kartu :D pa se pravim budala dok ne skonta da on nema karte i tako dalje i onda i ja pokazem) ali to sve mogu jer imam kartu..i mogu im ukazati na njihov primitivizam. Ti si uradio nesto sto je izvan zakona i zajebavao bih ih jos im psovao na forumu, nazivao ih pogrdnim imenima i tako dalje. To ti je isto kao da prodjes kroz crveno, murija te uhvati uzme ti vozacku moras platiti kaznu da je dobijes i ti dodjes ovdje i kazes - prosao sam kroz crveno uzeli mi vozacku majku im 'ebem kako ih nije stid, stoka itd.

I da ne bude da nisi informisan, prijateljici je bilo 7 dana da plati ako ne plati u tom roku onda je 100KM kazna ali to je bilo za neposjedovanje karte, ti si kartu dao drugom vjerovatno je to vece krsenje tog zakona.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#27 Re: Problemi sa revizorima GRAS-a.

Post by Truba »

ne dam faktički 6-7% plate na prevoz ne dam
to bi bilo isto da je u švicarskoj prevoz 400 franaka mjesečno a nije
ne interesuje me skupoća struje i rashodi firme

skupo može te neko zbosti smrdi ljudi se svađaju
spriječite mi ulaz u tramvaj i ja ću ići pjehe

jednostavno nisu konkurentni na tržištu
tramvaji donacije firma iz komunizma zapošljavaše koga su htjeli

ne dam pare :mrgreen:
Eleonora

#28 Re: Problemi sa revizorima GRAS-a.

Post by Eleonora »

komi wrote:ne dam faktički 6-7% plate na prevoz ne dam

Pa to je sad skroz druga tema.
Privatna poruka
Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!

#29 Re: Problemi sa revizorima GRAS-a.

Post by Privatna poruka »

Eleonora wrote:

Pa to je sad skroz druga tema.
Druga tema a i ti si boldanim gore pokazao sta bi uradio sa ovom situacijom koju je imao ovaj lik.
maxell_sarajevo

#30 Re: Problemi sa revizorima GRAS-a.

Post by maxell_sarajevo »

Nije nikakav problem, ljudi su samo radili svoj posao, i nek ti nisu vratili!
Da je neka drzava i da se ja pitam ja bih ti uveo jednogodisnju zabranu ulaska u GRAS-ova vozila. :D
Mr. Brightside

#31 Re: Problemi sa revizorima GRAS-a.

Post by Mr. Brightside »

imas preko milje platu a nemas kartu,mene bi bilo stid.
:roll:
JosePB

#32 Re: Problemi sa revizorima GRAS-a.

Post by JosePB »

Ti si izgleda neka zesca picajzlica cim se ovako javno 'kurcis' po forumima a predpostavljam da si neki seljacic mali primitivni ali nema veze ovde si heroj koji je od svoje bruke i sramote okrenuo da vrijedja sve i svakog...valjda zato i sluze forumi da se ovi slabiji i frustrirani malo dokazu na tastaturama :x koliko poznajem ljudi iz sandzaka a znam ih podosta uglavnom su fin i pristojan svijet sem izuzetaka kojih ima svugdje...kad si tako hrabar vrati se na stanicu i sve to lijepo reci tim 'sandzosima' a ne napadaj djevojku koja ti je fino rekla da nisi u pravu...jadan je onaj fakultet na koji ti ides :( malogradjanine.
Mr. Brightside

#33 Re: Problemi sa revizorima GRAS-a.

Post by Mr. Brightside »

mojne tako on je fgr :lol: :lol: :lol:
mislim da se nece vise javljati :D
ema_

#34 Re: Problemi sa revizorima GRAS-a.

Post by ema_ »

armin.i.am wrote:mojne tako on je fgr :lol: :lol: :lol:
mislim da se nece vise javljati :D

Sad će on, samo dok se zalamfa :mrgreen: :lol:
medjutim

#35 Re: Problemi sa revizorima GRAS-a.

Post by medjutim »

Slažem se da možda za naše standarde i plate jeste skupo isto tako i da je neuslovno,a također se slažem da su zapošljavali i kuntu i pantu,znači ne branim ih i definitivno firma pogrešno funkcioniše,ovdje pričamo o nekim drugim stvarima,a te stvari se tiču kućnog odgoja i kulture,ustvari barem ja o tome pričam :-D
Lično ja se ne vozim svaki dan tramvajem,ali kad se vozim uvijek kupujem kartu i uredno je poništim.
Ako mogu izaći vikendom van i skršiti pare na piće,cigarete onda mogu kupiti i kartu,s tim što se ovo ne može realno porediti jedno s drugim,prevoz mi treba,a izlasci,pića i cigarete su luksuz.
I btw ljudi smrde i van prevoznih sredstava,a možeš bit zboden na jutarnjoj kafi,jer takva je realna slika u Sarajevu.
JosePB

#36 Re: Problemi sa revizorima GRAS-a.

Post by JosePB »

Ma ne zivi seljak na selu nego u glavi rodjenog gradjanina i svi mu papci sto je on takav...a ovaj malo da izlijeci komplekse i ne mogu da vjerujem kako je bezobrazan...rijetko kad sta komentarisem ali ovo je bilo da se najezis :) svi se tu i tamo prosveramo nekad ali nemoj da si papak.
medjutim

#37 Re: Problemi sa revizorima GRAS-a.

Post by medjutim »

JosePB wrote:Ma ne zivi seljak na selu nego u glavi rodjenog gradjanina i svi mu papci sto je on takav...a ovaj malo da izlijeci komplekse i ne mogu da vjerujem kako je bezobrazan...rijetko kad sta komentarisem ali ovo je bilo da se najezis :) svi se tu i tamo prosveramo nekad ali nemoj da si papak.
:thumbup: Upravo tako,bezobrazluk i primitivizam to je najgore u kompletnoj priči.
MokeQc

#38 Re: Problemi sa revizorima GRAS-a.

Post by MokeQc »

Ayhan wrote:
medjutim wrote:Problem sa revizorima GRAS-a? Ja ne kontam šta je ovdje problem s njima?
Jedini problem si napravio ti.
A ideja sa provokacijama daljnjim ti je super ,podržavam te,samo tako majstore!

Problem je sto su strana gamad, odnosno sandzaklije smrdljive dosle u moju zemlju da terorisu finu gradsku raju.
Otkad to u finu gradsku raju spadaju ksenofobicni (pogledaj u rjecniku), sitnicavi (sto izlazis ako ti 1.60 km puno), lijeni (ako si vec kokuz prosetaj 1 stanicu), luzerski prevaranti (pokus'o si zahebat' i popusio foru-umjesto da sutis i ne provaljujes se dalje, ti kukas na forumu) ?
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#39 Re: Problemi sa revizorima GRAS-a.

Post by Truba »

što god možeš ne platiti ne plati
11. zapovijed :lol: :lol: :lol: :lol:
dadoka84

#40 Re: Problemi sa revizorima GRAS-a.

Post by dadoka84 »

MokeQc svaka ti cast. Svaka ti je na mjestu.
Dosta vise i pljuvanja po svemu i svacemu, a svako treba od sebe da pođe. Svi su drugi krivi a ja jok, najkrivlje su sandžaklije... nidje veze. Ja u tramvaj il trolu udjem jednog godišnje a nekad ni toliko, ali bez karte ne ulazim. Imam auto, biciklo a nije mi mrsko ni prošetat.
MAN-lion's coach

#41 Re: Problemi sa revizorima GRAS-a.

Post by MAN-lion's coach »

Ayhan wrote:Srdacan pozdrav svima. Mozda nije lijepo sto odmah otvaram temu posto sam tek registrovan, ali mislim da je neophodno.

Naime, situacija je sljedece.

Bio sam sa nekim prijateljima sinoc na Ilidzi, ali ovaj jedan nema studentske iskaznice, a ja imam. Tako da sam ja prvi prosao, a onda dao njemu (pred kamerom) svoju iskaznicu da se i on nekako progura. Medjutim, revizori su skontali da to nije njegova iskaznica i oduzeli su mu. Uprkos sto sam se sa njima ubjedjivao da mi vrate, oni nisu obracali paznju, nego su odmah trazili da im platim kaznu od 26,50 KM ili da dodjem u roku od 3 dana u remizu po kartu i da ponesem 26,50 KM. Ako ne dodjem u roku od 3 dana, kao tužiće me, poslace to na sud itd.
Malo sam se informisao o tome, i uglavnom svi kazu da od te tuzbe nema nista, nego da blefiraju da bih ja samo platio.
Ipak, na poledjini iskaznice pise moje ime i prezime, ulica stanovanja, na koji idem fakultet pa me zanima jel moguce da budu neke posljedice. Ako neko zna nesto vise, zamolio bih da mi to saopsti.
Hvala svima.

Moraću tvoju pamet uramiti u remizi da je svi gledaju. :lol: :lol:
Kinaski

#42 Re: Problemi sa revizorima GRAS-a.

Post by Kinaski »

Takvi su zakoni , vi ste krivi
MAN-lion's coach

#43 Re: Problemi sa revizorima GRAS-a.

Ayhan wrote:
medjutim wrote:Problem sa revizorima GRAS-a? Ja ne kontam šta je ovdje problem s njima?
Jedini problem si napravio ti.
A ideja sa provokacijama daljnjim ti je super ,podržavam te,samo tako majstore!

Problem je sto su strana gamad, odnosno sandzaklije smrdljive dosle u moju zemlju da terorisu finu gradsku raju.

Fina gradska raja se ne provaljuje po JGP bez karte pogotovo pod etiketom akademskog građanina.
Vjerujem da si se samo javio da isplačeš svoju kartu bez koje si sa pravom ostao i da još dodaš kao akademski građanin još jedan ksenofobični fil na to sve... :lol: :lol:
neki

#44 Re: Problemi sa revizorima GRAS-a.

Post by neki »

Posto ovo citaju i odredjeni zaposlenici GRAS-a budi siguran da ces dobiti poziv od suda :lol: :lol:
haj sto si napravio takvu budalastinu ali jos se time hvaliti javno i traziti opravdanje moze samo glupan
MAN-lion's coach

#45 Re: Problemi sa revizorima GRAS-a.

neki wrote:Posto ovo citaju i odredjeni zaposlenici GRAS-a budi siguran da ces dobiti poziv od suda :lol: :lol:
haj sto si napravio takvu budalastinu ali jos se time hvaliti javno i traziti opravdanje moze samo glupan

Čitaju redovno.No sekirly. :lol: :lol:
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#46 Re: Problemi sa revizorima GRAS-a.

Post by bordo gandalf »

MAN-lion's coach wrote:
neki wrote:Posto ovo citaju i odredjeni zaposlenici GRAS-a budi siguran da ces dobiti poziv od suda :lol: :lol:

Ako citaju nek znaju da necu platiti kartu svaki put kad ukradu liniju, pa cekam 40 min na stanici :thumbup:
MAN-lion's coach

#47 Re: Problemi sa revizorima GRAS-a.

rashtiman wrote:
MAN-lion's coach wrote:

Ako citaju nek znaju da necu platiti kartu svaki put kad ukradu liniju, pa cekam 40 min na stanici :thumbup:
Oni se tu puno i ne sekiraju.
JThomas

#48 Re: Problemi sa revizorima GRAS-a.

Post by JThomas »

u odnosu na prosječnu platu i standard života, mislim da skuplje karte nema na planeti.

samo bojkot.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#49 Re: Problemi sa revizorima GRAS-a.

Post by ladyblue18 »

Tek se registrovao i pljuje. :roll:

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma”
» Ayhan
Locked