ODLAZI NAM PEDY DOLAZI NAM NOVI DOMACI VISOKI !!!!

Kareem Abdul-Jabbar

#26 Re: ODLAZI NAM PEDY DOLAZI NAM NOVI DOMACI VISOKI !!!!

Post by Kareem Abdul-Jabbar »

margareta wrote:Lagano sa ulazkom u Novu godinu, uci cemo u Novu istorijdsku epohu, koju ce obiljeziti Novi Nas Domaci Visoki Predstavnik !
Sretno nam ! Ko bi to mogao biti ?
khm, nije to bas skroz tacno, gospodicna, Paddy je projektovan da ode u novembru 2005 (ako ga ova nova desavanja ne uklone, tj. ako ga Venecijanska komisija i Vijece za provedbu mira ne pecnu po rukama-a nece :D), a u novembru bi trebao doci (kako se suska) NIjemac kao Specijalni Izaslanik EU (a ne vise Visoki/Niski Predstavnik....) i to navodno sa manjim ovlastenjima......E, onda poslije ovog gospodina sta ce biti...taj projekat jos nije izradjen :D
Aristokrata

Post by Aristokrata »

margareta wrote:Nemam prijedloga jer poznajem covjeka ali me zanima ko bi taj mogao biti sa vaseg stanovista ?

Mora biti mlad , politicki obrazovan (ne maticar ili zanatlija), kulturan , sa visokim stupnjem opste inteligencije itd.
Takav covjek se vec uveliko priprema da isprati pedya i strance iz zemlje.
Svakako da nije sam. Ima veoma jaku potporu.
Draga margareta ja sebe ovdje "prepoznah" :)
Ko velim sve uslove ispunjavam, i cak garantujem da bih za pet godina
vise uradio, za BIH nego prethodne vlasti za citav ovaj period , sto u ostalom i nije tesko , jer oni nista i ne uradise, osim sto nas vratise u srednji vijek!

E sad ozbiljno ne znam ko je taj gospodin ali "drzim mu placeve", ma ko bio!
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

Post by PipiDugaDevetka »

Zvanichno: Specijalni predstavnik EU
Da li je potrebno imati specijalnu shkolsku spremu?
Satriani

Post by Satriani »

margareta wrote:Manijace daj reci pa ti si inteligentan.Razmisli malo i ozbiljno.Nemoj se zezati. Ovako kako je znas da mora propasti ali ko je taj ko ce nam biti jedini predsjednik, bez stranog pomocnika ?
Ne znam odkud ti to Magi, domaci visoki predstavnik, samo nemoj reci pouzdan izvor molim te?
Previse novca je ulozeno da bi tek tako otisli!
Imali ovo sve veze sa pricom o alternativnom visokom predstavniku i gosp. Josipu Pejakovicu kao novom Pediju. Mislim da je slucaj Nikol pokazao da na tu opciju domace samouprave na kljucnim pozicijama u zemlji ne mozemo joooos duuugo racunati.
Helem ako u svemu ovome ima nesto moj gradjanski glas bi bio Dragoljub Stojanov!
Ne gotivim mediokritete ala Lagumdzija ni pod razno, ako si na to mislila!
margareta

Post by margareta »

Nije Josip Pejakovic taj Visoki Novi Predstavnik.Josip je Alternativni i on je ok ! Ipak neko drugi je i nije mononacionalan, sto je veoma bitno za sve nas. Naravno da ne moze po zanimanju kamiondjija baviti se aktivno politikom ! Iskljucivo moral i obrazovni politicki profil Nasega Novoga Visokog predstavnika su EXELENT !
muha_sa

Post by muha_sa »

Evo ja predlažem Ibru Spahića, obrazovan,kulturan,urban............
livadic

Post by livadic »

muha_sa wrote:Evo ja predlažem Ibru Spahića, obrazovan,kulturan,urban............
predlazem osamicu ... :oops:

:D

uzorit u vjeri ... :oops:

... beskompromisni borac za islam ... :roll:

itd .. itd ... :D

;)

muha_sa

Post by muha_sa »

živio ti nama Livadiću, baš se slatko nasmija a falio si nam vjeruj mi.
margareta

Post by margareta »

muha_sa wrote:Evo ja predlažem Ibru Spahića, obrazovan,kulturan,urban............
I.Spahic jeste to sto tvrdis i progradjanski je orijentiran ali je inertan i malo vise star od Novoga Visokog Predstavnika koji je "mjesan". Nema potrebe traziti samo sam zeljela da vidim zna li neko ko bi to mogao biti ? Taj covjek postoji i funkcionira izuzetno dobro kao Tito , samo sto nije komunisticki orijentiran. Istinski je demokrata i liberalac.
livadic

Post by livadic »

muha_sa wrote:živio ti nama Livadiću, baš se slatko nasmija a falio si nam vjeruj mi.
hvala ... hvala ... :)

nego ... stvarno ... :D

sta mislite ... ;)

nije li konacno vrijeme ... :shock:

da visoki predstavnik bude musliman ... :oops:

;)

margareta

Post by margareta »

Nece biti ! Mora ova zemlja zdrav zrak udahnuti ! dosta je "musliman" pa "srbin" ili "hrvat" e dosta vise a to nam je pomogao i Pedy legalizacijom etnickih stranaka !
livadic

Post by livadic »

i peddy je vlah ... :cry:

... medju nama receno ... :oops:

;)
Satriani

Post by Satriani »

Nemoj mi reci da mislis na Bojana Zeca Filipovica :D
delimiter

Post by delimiter »

margareta wrote:Nemam prijedloga jer poznajem covjeka ali me zanima ko bi taj mogao biti sa vaseg stanovista ?

Mora biti mlad , politicki obrazovan (ne maticar ili zanatlija), kulturan , sa visokim stupnjem opste inteligencije itd.
Takav covjek se vec uveliko priprema da isprati pedya i strance iz zemlje.
Svakako da nije sam. Ima veoma jaku potporu.
"... samo sam zeljela da vidim zna li neko ko bi to mogao biti ? Taj covjek postoji i funkcionira izuzetno dobro kao Tito , samo sto nije komunisticki orijentiran. Istinski je demokrata i liberalac."

Margarita, meni se sve cini da ti haluciniras! To iz ocaja valjda?
A to sto se uvelike sprema da isprati Guvernera i Kolonijalizatore, ima jaku potporu itd. - to tako tajnovito zvuci, kao da je Zoro u pitanju!
Daj curo molim te ne lupetaj!

P.S. Ako si u stanju da razmisljas, razmisli malo o tome koliko su, ili ne, slicni demokracija i liberalizam.
Satriani

Post by Satriani »

Jao Magi misli na Djeda Mraza, sad ce i Tezicu bit zao sto ga Aljo ne ukloni! :D
Ne bih nikad skonto da nije rekla da ga poznaje!
winetou

Post by winetou »

Imajte na umu da je Paddy kao i svaki drugi visoki predstavnik u Bosni samo radi Bosnjaka. Zamislite samo kako bi Izraelci, okruzeni Arapima, prosli da imaju neuke lidere koji za 9 godina nisu u stanju osposobiti niti jedno vaznije preduzece :shock:
Zato me cudi toliko negativnih misljenja o Paddyju i MZ od strane Bosnjaka :-?
margareta

Post by margareta »

Satriani wrote:Nemoj mi reci da mislis na Bojana Zeca Filipovica :D
Da. Jeste Filipovic.Mlad i nije musliman.
winetou

Post by winetou »

ZASTO SU BOSNJACI SADA U OVOLIKIM GOVNIMA I U OVAKVOJ BEZIZLAZNOJ SITUACIJI, POSLIJE DOZIVLJENOG NAJGOREG GENOCIDA U SVOJOJ ISTORIJI, SA PORUSENOM ZEMLJOM DO TEMELJA I PODJELOM BOSNJAKA NA DRINI I MILION PROTJERANIH BOSNJAKA PO CJELOM SVIJETU, SU KRIVI ISKLJUCIVO ALIJA I SDA I ISLAM.
Za 9 godina mogli su ti Bosnjaci stosta pametnog napraviti u kantonima gdje su vecina, ali jok :sad:
Bosnjacima je jedini spas MZ :oops:
livadic

Post by livadic »

winetou wrote:
ZASTO SU BOSNJACI SADA U OVOLIKIM GOVNIMA I U OVAKVOJ BEZIZLAZNOJ SITUACIJI, POSLIJE DOZIVLJENOG NAJGOREG GENOCIDA U SVOJOJ ISTORIJI, SA PORUSENOM ZEMLJOM DO TEMELJA I PODJELOM BOSNJAKA NA DRINI I MILION PROTJERANIH BOSNJAKA PO CJELOM SVIJETU, SU KRIVI ISKLJUCIVO ALIJA I SDA I ISLAM.
Za 9 godina mogli su ti Bosnjaci stosta pametnog napraviti u kantonima gdje su vecina, ali jok :sad:
Bosnjacima je jedini spas MZ :oops:
otkud ovolika doza pesimizma ... :(

... u tvojim redovima ... :oops:

;)

winetou

Post by winetou »

Nikad ja nisam ni tvrdio nista drugo.
Protektorat ce potrajati jos dugo godina, nadam se :D
margareta

Post by margareta »

winetou wrote:Nikad ja nisam ni tvrdio nista drugo.
Protektorat ce potrajati jos dugo godina, nadam se :D
winetou a gdje ti vidje "protektorat" u Bh.? Ovdje su protektoranti sa strancima nase trojno predsjednistvo. Bili i otici ce u anale crne Bh. istorije.
winetou

Post by winetou »

winetou a gdje ti vidje "protektorat" u Bh.? Ovdje su protektoranti sa strancima nase trojno predsjednistvo. Bili i otici ce u anale crne Bh. istorije.
Protektorat margareta, a jos vise sam ubijedjen u to da je protektorat za sada najbolje rijesenje za Bosnu i Hercegovinu nakon sto si ti rekla vise puta da se kreces u drustvu vrha SDP-a. Mogu samo zamisliti kakvi su to umovi kad sa tobom piju kafu :shock: :sad:
margareta

Post by margareta »

winetou wrote:
Protektorat margareta, a jos vise sam ubijedjen u to da je protektorat za sada najbolje rijesenje za Bosnu i Hercegovinu nakon sto si ti rekla vise puta da se kreces u drustvu vrha SDP-a. Mogu samo zamisliti kakvi su to umovi kad sa tobom piju kafu :shock: :sad:
Ja nisam rekla da PIJEM KAFU jer to nije moj zargon ! PROTEKTORAT NIJE BIO NEGO los experiment posebne vrste protektorata.Kraj WINETOU ! KRAJ IM JE ! SANJAJ OVAJ RAJ PROTEKTORAJJJJ !!!!
Uzivaj jos malo u ovome raju winetou !
violentjack

Post by violentjack »

manijak1 wrote:Don Juan :? :?
Dolazim ja ali ne govori nikome :D :oops:
no sikiriki

Post by no sikiriki »

Samo se vi zajebajite, ali MZ ce nam jos jednog grobara poslati
Post Reply