khm, nije to bas skroz tacno, gospodicna, Paddy je projektovan da ode u novembru 2005 (ako ga ova nova desavanja ne uklone, tj. ako ga Venecijanska komisija i Vijece za provedbu mira ne pecnu po rukama-a necemargareta wrote:Lagano sa ulazkom u Novu godinu, uci cemo u Novu istorijdsku epohu, koju ce obiljeziti Novi Nas Domaci Visoki Predstavnik !
Sretno nam ! Ko bi to mogao biti ?
ODLAZI NAM PEDY DOLAZI NAM NOVI DOMACI VISOKI !!!!
- Kareem Abdul-Jabbar
#26 Re: ODLAZI NAM PEDY DOLAZI NAM NOVI DOMACI VISOKI !!!!
-
Aristokrata
Draga margareta ja sebe ovdje "prepoznah"margareta wrote:Nemam prijedloga jer poznajem covjeka ali me zanima ko bi taj mogao biti sa vaseg stanovista ?
Mora biti mlad , politicki obrazovan (ne maticar ili zanatlija), kulturan , sa visokim stupnjem opste inteligencije itd.
Takav covjek se vec uveliko priprema da isprati pedya i strance iz zemlje.
Svakako da nije sam. Ima veoma jaku potporu.
Ko velim sve uslove ispunjavam, i cak garantujem da bih za pet godina
vise uradio, za BIH nego prethodne vlasti za citav ovaj period , sto u ostalom i nije tesko , jer oni nista i ne uradise, osim sto nas vratise u srednji vijek!
E sad ozbiljno ne znam ko je taj gospodin ali "drzim mu placeve", ma ko bio!
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Zvanichno: Specijalni predstavnik EU
Da li je potrebno imati specijalnu shkolsku spremu?
Da li je potrebno imati specijalnu shkolsku spremu?
-
Satriani
Ne znam odkud ti to Magi, domaci visoki predstavnik, samo nemoj reci pouzdan izvor molim te?margareta wrote:Manijace daj reci pa ti si inteligentan.Razmisli malo i ozbiljno.Nemoj se zezati. Ovako kako je znas da mora propasti ali ko je taj ko ce nam biti jedini predsjednik, bez stranog pomocnika ?
Previse novca je ulozeno da bi tek tako otisli!
Imali ovo sve veze sa pricom o alternativnom visokom predstavniku i gosp. Josipu Pejakovicu kao novom Pediju. Mislim da je slucaj Nikol pokazao da na tu opciju domace samouprave na kljucnim pozicijama u zemlji ne mozemo joooos duuugo racunati.
Helem ako u svemu ovome ima nesto moj gradjanski glas bi bio Dragoljub Stojanov!
Ne gotivim mediokritete ala Lagumdzija ni pod razno, ako si na to mislila!
-
margareta
Nije Josip Pejakovic taj Visoki Novi Predstavnik.Josip je Alternativni i on je ok ! Ipak neko drugi je i nije mononacionalan, sto je veoma bitno za sve nas. Naravno da ne moze po zanimanju kamiondjija baviti se aktivno politikom ! Iskljucivo moral i obrazovni politicki profil Nasega Novoga Visokog predstavnika su EXELENT !
-
margareta
I.Spahic jeste to sto tvrdis i progradjanski je orijentiran ali je inertan i malo vise star od Novoga Visokog Predstavnika koji je "mjesan". Nema potrebe traziti samo sam zeljela da vidim zna li neko ko bi to mogao biti ? Taj covjek postoji i funkcionira izuzetno dobro kao Tito , samo sto nije komunisticki orijentiran. Istinski je demokrata i liberalac.muha_sa wrote:Evo ja predlažem Ibru Spahića, obrazovan,kulturan,urban............
-
delimiter
"... samo sam zeljela da vidim zna li neko ko bi to mogao biti ? Taj covjek postoji i funkcionira izuzetno dobro kao Tito , samo sto nije komunisticki orijentiran. Istinski je demokrata i liberalac."margareta wrote:Nemam prijedloga jer poznajem covjeka ali me zanima ko bi taj mogao biti sa vaseg stanovista ?
Mora biti mlad , politicki obrazovan (ne maticar ili zanatlija), kulturan , sa visokim stupnjem opste inteligencije itd.
Takav covjek se vec uveliko priprema da isprati pedya i strance iz zemlje.
Svakako da nije sam. Ima veoma jaku potporu.
Margarita, meni se sve cini da ti haluciniras! To iz ocaja valjda?
A to sto se uvelike sprema da isprati Guvernera i Kolonijalizatore, ima jaku potporu itd. - to tako tajnovito zvuci, kao da je Zoro u pitanju!
Daj curo molim te ne lupetaj!
P.S. Ako si u stanju da razmisljas, razmisli malo o tome koliko su, ili ne, slicni demokracija i liberalizam.
-
winetou
Imajte na umu da je Paddy kao i svaki drugi visoki predstavnik u Bosni samo radi Bosnjaka. Zamislite samo kako bi Izraelci, okruzeni Arapima, prosli da imaju neuke lidere koji za 9 godina nisu u stanju osposobiti niti jedno vaznije preduzece
Zato me cudi toliko negativnih misljenja o Paddyju i MZ od strane Bosnjaka
Zato me cudi toliko negativnih misljenja o Paddyju i MZ od strane Bosnjaka
-
winetou
Za 9 godina mogli su ti Bosnjaci stosta pametnog napraviti u kantonima gdje su vecina, ali jokZASTO SU BOSNJACI SADA U OVOLIKIM GOVNIMA I U OVAKVOJ BEZIZLAZNOJ SITUACIJI, POSLIJE DOZIVLJENOG NAJGOREG GENOCIDA U SVOJOJ ISTORIJI, SA PORUSENOM ZEMLJOM DO TEMELJA I PODJELOM BOSNJAKA NA DRINI I MILION PROTJERANIH BOSNJAKA PO CJELOM SVIJETU, SU KRIVI ISKLJUCIVO ALIJA I SDA I ISLAM.
Bosnjacima je jedini spas MZ
-
livadic
otkud ovolika doza pesimizma ...winetou wrote:Za 9 godina mogli su ti Bosnjaci stosta pametnog napraviti u kantonima gdje su vecina, ali jokZASTO SU BOSNJACI SADA U OVOLIKIM GOVNIMA I U OVAKVOJ BEZIZLAZNOJ SITUACIJI, POSLIJE DOZIVLJENOG NAJGOREG GENOCIDA U SVOJOJ ISTORIJI, SA PORUSENOM ZEMLJOM DO TEMELJA I PODJELOM BOSNJAKA NA DRINI I MILION PROTJERANIH BOSNJAKA PO CJELOM SVIJETU, SU KRIVI ISKLJUCIVO ALIJA I SDA I ISLAM.![]()
Bosnjacima je jedini spas MZ
... u tvojim redovima ...
-
margareta
winetou a gdje ti vidje "protektorat" u Bh.? Ovdje su protektoranti sa strancima nase trojno predsjednistvo. Bili i otici ce u anale crne Bh. istorije.winetou wrote:Nikad ja nisam ni tvrdio nista drugo.
Protektorat ce potrajati jos dugo godina, nadam se
-
winetou
Protektorat margareta, a jos vise sam ubijedjen u to da je protektorat za sada najbolje rijesenje za Bosnu i Hercegovinu nakon sto si ti rekla vise puta da se kreces u drustvu vrha SDP-a. Mogu samo zamisliti kakvi su to umovi kad sa tobom piju kafuwinetou a gdje ti vidje "protektorat" u Bh.? Ovdje su protektoranti sa strancima nase trojno predsjednistvo. Bili i otici ce u anale crne Bh. istorije.
-
margareta
Ja nisam rekla da PIJEM KAFU jer to nije moj zargon ! PROTEKTORAT NIJE BIO NEGO los experiment posebne vrste protektorata.Kraj WINETOU ! KRAJ IM JE ! SANJAJ OVAJ RAJ PROTEKTORAJJJJ !!!!winetou wrote:Protektorat margareta, a jos vise sam ubijedjen u to da je protektorat za sada najbolje rijesenje za Bosnu i Hercegovinu nakon sto si ti rekla vise puta da se kreces u drustvu vrha SDP-a. Mogu samo zamisliti kakvi su to umovi kad sa tobom piju kafuwinetou a gdje ti vidje "protektorat" u Bh.? Ovdje su protektoranti sa strancima nase trojno predsjednistvo. Bili i otici ce u anale crne Bh. istorije.
![]()
Uzivaj jos malo u ovome raju winetou !
-
violentjack
Dolazim ja ali ne govori nikomemanijak1 wrote:Don Juan![]()
-
no sikiriki
Samo se vi zajebajite, ali MZ ce nam jos jednog grobara poslati