CESTIT BOZIC SVIM pripadnicima Katolicke vjeroispovijesti !
- Soul_Sista
Sretan katolicki praznik i od Souline...

- manijak1
-
no sikiriki
Ja vam zelim i pored bozica da vam svaki dan bude blagoslovljen.
-
Aristokrata
Srecne bozicne blagdane, zelim svim katolicima!
-
promatrac
Ja bih se pridruzio cestitkama svima onima koji slave....onima imenovanima (rimokatolicima ) a i onima koji su ovdje izostavljeni ...protestantima svih podgrupa (evangelisti, baptisti, adventisti kao i grkokatolicima koji se koriste julijanskim kalendarom)
eto toliko fala na paznji
eto toliko fala na paznji
-
hananah
Ne mogu i necu da razumijem neke ljude. Kad se cestitaju njihovi praznici onda ne daj Boze da ko ubaci kakav post sto nije po njihovom "kroju". Ali kad se cestita recimo Bozic, Uskrs ili bilo koji praznik koji eto njima ne stima, naci ce se masa postova u kojima jedni dokazuju kako je taj praznik greska, drugi saopcavaju kako je grijeh slaviti taj praznik, a jedni se nece ni udostojiti da ga cestitaju. Zasto misliti da je samo nase ispravno. Pa sve je lijepo, sve gdje se ljudi sastaju, druze, lijepo razgovaraju, povod nije bitan da li je moj ili tvoj 
-
mjesec
Draga moja hananahhanahhananah wrote:Ne mogu i necu da razumijem neke ljude. Kad se cestitaju njihovi praznici onda ne daj Boze da ko ubaci kakav post sto nije po njihovom "kroju". Ali kad se cestita recimo Bozic, Uskrs ili bilo koji praznik koji eto njima ne stima, naci ce se masa postova u kojima jedni dokazuju kako je taj praznik greska, drugi saopcavaju kako je grijeh slaviti taj praznik, a jedni se nece ni udostojiti da ga cestitaju. Zasto misliti da je samo nase ispravno. Pa sve je lijepo, sve gdje se ljudi sastaju, druze, lijepo razgovaraju, povod nije bitan da li je moj ili tvoj
-
hananah
Ma nije bolan rijec o tome koja je najbolja, nego se radi o tome da kad se nekome cestita neki praznik, pojedinci to shvate kao neku vrstu takmicenja 
Bas kao djeca "moja lutkica je najljepsa, ne dam ti moje salvetice jer one su najljepse..."
Bas kao djeca "moja lutkica je najljepsa, ne dam ti moje salvetice jer one su najljepse..."