Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Na fakultetu , prvo bili kolege, onda prijatelji, pa smo se jedno vrijeme intenzivno družili.....u međuvremenu imali nekakve veze koje nisu bile nizašta. Kad sam saznala da ima djevojku, ja pošizila od ljubomore, i shvatila da mi se on jaaaakoooo sviđa, a ja sam već znala da ni on nije ravnodušan , on se razišo s tom curom, nakon čega naša druženja prerastaju u nešto veće......i tako eto već godinu.....love is in the air....
Bolje da se ne prisjećam.. u diskoteci... njegov frend i moja frendica se ko fol šemali, ostavili nas same za stolom i utekli negdje, ja u životu riječi sa njim nisam progovorila, ali
... frendovi nikad nisu završili zajedno, a nas dvoje od te noći počeli se dopisivati, jedna kafa, dvije... i evo nakon 5 godina veze iza nas, sad smo u braku.... ljubi ga žena.
i onda netko kaže da ljubavi s interneta nisu prave a vidi koliko nas je
moja je počela na Facebooku, zapravo upoznali smo se nekad negdje vani ali moj je dragi tek na Faceu vidio da sam slobodna pa me putem chata pozvao na kavu, a tek kad sam pristala nastavio rečenicu "u subotu oko 21h". naravno da ni jedno nije pilo kavu u ta doba hehehe. najsmješnije je što sam ja njemu odmah odlučno i jasno stavila do znanja da ne tražim momka za udaju a pola godine kasnije sam već planirala svatove
btw. znam mnoge parove kojima je facebook pomogao u ostvarivanju fine veze
Mi smo se upoznali na derneku, vikendica, zajednicka prijateljica slavila rodendan...znali smo se iz videnja jer smo zajedno isli u skolu, ali tada se nismo registrovali..uglavnom, dernek je bio, mi plesali, on me opalio laktom u glavu (pokusaj plesa), prisao se izviniti, poljubio me u glavu i tako je sve pocelo...od tada je proslo sest divnih godina, u julu cemo se vjencati....dogovorili smo se da djeci kazemo da smo se upoznali u citaonici na faksu...
ja visila na nekim mjesanim kanalima sa ljudima iz citavog svijeta
nedostaje mi mirc
nisam ja, ja se drzala ex yu
isla sam ja skoro tamo, imam prijatelje (koje sam poslije upoznala) koji jos uvijek mircaju na jednom kanalu, ali meni jednostavno to vise nije to
dvoje ljudi koje sam tamo upoznala (ali na bolch.) su se vjencali
znam i jednu sto se razvela