gate wrote:"Selom se odmah raširila priča..."
http://www.kurir-info.rs/crna-hronika/c ... -84487.php
sve je palila svijece i bogu se molila dok nije napravljen sporazum sa tuzilastvom i ukinuta potjernica...
i mladic je u jednom od manastira...
gate wrote:"Selom se odmah raširila priča..."
"Kurir"Hemel wrote:gate wrote:"Selom se odmah raširila priča..."sve je palila svijece i bogu se molila dok nije napravljen sporazum sa tuzilastvom i ukinuta potjernica...![]()
google je cudo...''ceca se krila u manastiru''gate wrote:"Kurir"Hemel wrote:gate wrote:"Selom se odmah raširila priča..."sve je palila svijece i bogu se molila dok nije napravljen sporazum sa tuzilastvom i ukinuta potjernica...![]()
ma hebe mi se za cecom, to je njihov problem. ja sam je spomenuo kao osobu koja se krije od zakona i pravde po manastirima a isto tako mislim da je i zlocinac u jednom od takvih objekata. spc je otvoreno nudila plavsicki da je kriju po manastirima (kada je dobila poziv iz haga prvo je otisla u beograd na konsultacije), medjutim ona je mislila prosetati do haga i nazad.BHCluster wrote:Koji st vi cudni ljudi ako vam se dikutuje o ceci otvori te temu o njoj i to je to...
E jebi ga sadlajkujMe wrote:Ja osobno ne mislim da je tesko njega naci, ne treba vjerovati pricama da se on krije u sumama, u rusiji ili negdje gore, on vam je u sred beograda, sad kako ga naci? jednostavno poslati specijalce undercover u srbiji kidnapovati naj naj blize mladiceve saradnike, dovesti ih u BIH, muciti dok nepuknu i kazu gdje je i onda mladica kidnapovati, dovesti ga u bosnu pa izruciti hagu, sad hoce li srbija biti ljuta sto smo im upali na teretoriju i silovali njihove drzavljane e to nije nas problem, ako imaju problem stim, znaju gdje smo nek dođu.
Nije moguće da nema para za organizovano dojavljivanje nadležnim organima neke države gdje se krije odbjegli ili neprocesuirani ratni zločinac.Skijash wrote:CIA i Navy Seals su skupe igračke, za koje ti nemaš para. Nije do tvoje sposobnosti, nego jednostavno nemaš lovu kojom bi pokrio troškove operacije lociranja i hapšenja Mladića. To su višemilionske cifre, koje i da možemo skupiti, ne garantuju uspjeh, jer bi se radilo ispod radara, preko ljudi sumnjive prošlosti, pošto jednu takvu operaciju ne možeš voditi preko OSA-e ili SIPA-e u kojim rade i Dodikovi kadrovi.Gat'Gor wrote:Kao sto sam rekao, mi nemamo CIA i Seal Team 6. Mi nismo sposobni za to. Mi ocekujemo da neko drugi uradi posao za nas. Smijesno.
zavrzlama wrote:hapsenje mladica zavisi od odluke o sjeveru Kosova..
Karadzic sprema teren tako da za sve okrivi Mladica, kad on da zeleno svijetlo iz Haga onda ce ga i privesti, a on bi, ako u tome uspije, postao spasioc muslimanskog naroda. Bit ce na kraju da su Alija i Mladic sve zlo skovali iza njegovih ledja, da on o tome nema pojima, hehehehe...zavrzlama wrote:hapsenje mladica zavisi od odluke o sjeveru Kosova..
Pa u okruženju gdje kad izjaviš za zločinca da je zločinca i popiješ tužbu za klevetu, kako imati "vizentale"?popajic wrote:Valja imati Wizentala - BIH ga nema !
A zasto ga nema je vec materijal za psihologe , sociologe...
Nije Vizental nista izjavljivao , nije se prepucavao sa Nacistima, nije ocekivao da drzava ili bilo ko drugi odradi hvatanje nacistickih monstruma sirom svijeta.Haris.ba wrote:Pa u okruženju gdje kad izjaviš za zločinca da je zločinca i popiješ tužbu za klevetu, kako imati "vizentale"?popajic wrote:Valja imati Wizentala - BIH ga nema !
A zasto ga nema je vec materijal za psihologe , sociologe...
E, sad. Ja ne znam je li ono neka montaža na stranici poštovanog magistra, ali komentari Slavuja i Majkićeve....