Traga li iko za zločincem Mladićem?

Hemel

#26 Re: Traga li iko za zločincem Mladićem?

Post by Hemel »

gate wrote:"Selom se odmah raširila priča..." ;-)

http://www.kurir-info.rs/crna-hronika/c ... -84487.php

sve je palila svijece i bogu se molila dok nije napravljen sporazum sa tuzilastvom i ukinuta potjernica... :-)

i mladic je u jednom od manastira...
Last edited by Hemel on 03/05/2011 00:02, edited 1 time in total.
gate

#27 Re: Traga li iko za zločincem Mladićem?

Post by gate »

Hemel wrote:
sve je palila svijece i bogu se molila dok nije napravljen sporazum sa tuzilastvom i ukinuta potjernica... :-)

"Kurir" :lol:
Hemel

#28 Re: Traga li iko za zločincem Mladićem?

Post by Hemel »

gate wrote:
Hemel wrote:

"Kurir" :lol:
google je cudo...''ceca se krila u manastiru'' :zzzz:
BHCluster

#29 Re: Traga li iko za zločincem Mladićem?

Post by BHCluster »

Koji st vi cudni ljudi ako vam se dikutuje o ceci otvori te temu o njoj i to je to...
Hemel

#30 Re: Traga li iko za zločincem Mladićem?

Post by Hemel »

BHCluster wrote:Koji st vi cudni ljudi ako vam se dikutuje o ceci otvori te temu o njoj i to je to...
ma hebe mi se za cecom, to je njihov problem. ja sam je spomenuo kao osobu koja se krije od zakona i pravde po manastirima a isto tako mislim da je i zlocinac u jednom od takvih objekata. spc je otvoreno nudila plavsicki da je kriju po manastirima (kada je dobila poziv iz haga prvo je otisla u beograd na konsultacije), medjutim ona je mislila prosetati do haga i nazad.
karadzic se isto krio po manastirima samo sto je sfor uprskao onu akciju (da li namjerno ili ne) i on shvata da nece biti siguran u takvim objektima.
lajkujMe

#31 Re: Traga li iko za zločincem Mladićem?

Post by lajkujMe »

Ja osobno ne mislim da je tesko njega naci, ne treba vjerovati pricama da se on krije u sumama, u rusiji ili negdje gore, on vam je u sred beograda, sad kako ga naci? jednostavno poslati specijalce undercover u srbiji kidnapovati naj naj blize mladiceve saradnike, dovesti ih u BIH, muciti dok nepuknu i kazu gdje je i onda mladica kidnapovati, dovesti ga u bosnu pa izruciti hagu, sad hoce li srbija biti ljuta sto smo im upali na teretoriju i silovali njihove drzavljane e to nije nas problem, ako imaju problem stim, znaju gdje smo nek dođu.
Skijash

#32 Re: Traga li iko za zločincem Mladićem?

Post by Skijash »

lajkujMe wrote:Ja osobno ne mislim da je tesko njega naci, ne treba vjerovati pricama da se on krije u sumama, u rusiji ili negdje gore, on vam je u sred beograda, sad kako ga naci? jednostavno poslati specijalce undercover u srbiji kidnapovati naj naj blize mladiceve saradnike, dovesti ih u BIH, muciti dok nepuknu i kazu gdje je i onda mladica kidnapovati, dovesti ga u bosnu pa izruciti hagu, sad hoce li srbija biti ljuta sto smo im upali na teretoriju i silovali njihove drzavljane e to nije nas problem, ako imaju problem stim, znaju gdje smo nek dođu.
E jebi ga sad :)
popajic

#33 Re: Traga li iko za zločincem Mladićem?

Post by popajic »

Valja imati Wizentala - BIH ga nema !
A zasto ga nema je vec materijal za psihologe , sociologe...
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#34 Re: Traga li iko za zločincem Mladićem?

Post by PipiDugaDevetka »

Skijash wrote:
Gat'Gor wrote:Kao sto sam rekao, mi nemamo CIA i Seal Team 6. Mi nismo sposobni za to. Mi ocekujemo da neko drugi uradi posao za nas. Smijesno.
CIA i Navy Seals su skupe igračke, za koje ti nemaš para. Nije do tvoje sposobnosti, nego jednostavno nemaš lovu kojom bi pokrio troškove operacije lociranja i hapšenja Mladića. To su višemilionske cifre, koje i da možemo skupiti, ne garantuju uspjeh, jer bi se radilo ispod radara, preko ljudi sumnjive prošlosti, pošto jednu takvu operaciju ne možeš voditi preko OSA-e ili SIPA-e u kojim rade i Dodikovi kadrovi.
Nije moguće da nema para za organizovano dojavljivanje nadležnim organima neke države gdje se krije odbjegli ili neprocesuirani ratni zločinac.

Radovan Stanković, pobjegulja iz Foče, taman da ga i pronadjemo u Srbiji neće biti vraćen u Foču!

Sviđa mi se aktivnost PL, koliko god bili negativci rukovodioci ovog udruženja, meni se sviđa njihov rad na YouTube-u. Sve pohvale za internet uratke putem @argyle-a. Neko to finansira, pa bi trebalo slično i sa dojavljivanjem nadležnim gdje se skrivaju zločinci.
Last edited by PipiDugaDevetka on 03/05/2011 14:48, edited 1 time in total.
mO k3

#35 Re: Traga li iko za zločincem Mladićem?

Post by mO k3 »

cekam samo kada ce srbijanske vlasti da izjave mladic je umro..... dnk analiza uradjenja i potvrdili su da je on.. sahranjen je naa moru....
neretvanac

#36 Re: Traga li iko za zločincem Mladićem?

Post by neretvanac »

Sumnjam da ce ikada biti uhvacen.
Vec sam jednom pisao ovdje kako ga je komsija koji je radio za medjunarodnu organizaciju koja je obnavljala kuce po Podrinju vidio 1999. godine u Foci usred carsije...
Ako se moze setati po onim krajevima koje je zapecatio krvlju, onda je u Srbiji tek slobodan ko slavuj.
Samo me uhvati huja kad cujem izjave kako ne znaju gdje je, a stotine svjedoka kako su ga vidjali po gradovima Srbije da se seta kao sasvim normalan gradjanin.
ROTOR 9

#37 Re: Traga li iko za zločincem Mladićem?

Post by ROTOR 9 »

Mislim da ga cuvaju isti oni koji ga "traze " a treba dodati i stav EU i SAD., (stav koji su imali isti u toku agresie) koji isto na neki nacin sve to stopiraju., ocigledno njihov covjek kako bi rekli.. Nekako svim medijim puna usta neke pravde., a nema je., zasto ti mediji ne krenu od osnovnog pitanja ZASTO ? Pa ne postave opciu d aje kojim slucajem ARBIH usla u srbiju i napravila agresiju i genocid uz pomoc i asistenciju bosanaca koji zive u srbiji .. 200 000 ubijenih srbija nakrcana masovnim grobnicama.. (ma sve ono sto su radili u Bosni.. ) i da li bi bilo isto ? Naravno NE, i ja vas molim da ne prihvatate price i teze ., svi su u ratu pucali bio je rat i sl.. ne budite naivni.. RAT dolazi zadnji., postoje i ratovi prije samog rata- to su specijalni ratovi., vode se ekonomijom., politikom., naukom., kulturom..
Okrenimo se oko sebe., sta vidimo.. tone srbijanske robe na policama trznih centara... gdje to Bosanci ljetuju. ? Sve vise u crnoj gori.. istoj onoj zemlji sto je hapsila Bosance i deportovala ih u logore smrti..
Ovog trenutka., Mladic uziva u suncu Australije smio bih se kladit.. :twisted:
Boom71

#38 Re: Traga li iko za zločincem Mladićem?

Post by Boom71 »

Mladic je vec neko vrijeme bolestan i ceka se da umre.

:x
JThomas

#39 Re: Traga li iko za zločincem Mladićem?

Post by JThomas »

a što će tragati za nekim za koga znaju gdje je?
JThomas

#40 Re: Traga li iko za zločincem Mladićem?

Post by JThomas »

i u suštini, sve se to opet svodi na volju kritične mase naroda. a ona je u ovom trenutku takva da je mladić za neuporedivo veći broj ljudi u srbiji heroj nego zločinac. i shodno tome, stranka čija bi vlada izručila mladića mogla bi odmah poslije toga zatvoriti radnju i početi se baviti sadnjom ljubičica. žalosno, ali tako stvari stoje. nisu svi isti, naravno, ali da je većina stvarno protiv, stvari ne bi tako hodale.
zavrzlama

#41 Re: Traga li iko za zločincem Mladićem?

Post by zavrzlama »

hapsenje mladica zavisi od odluke o sjeveru Kosova..
gate

#42 Re: Traga li iko za zločincem Mladićem?

Post by gate »

zavrzlama wrote:hapsenje mladica zavisi od odluke o sjeveru Kosova..
:-)
JThomas

#43 Re: Traga li iko za zločincem Mladićem?

Post by JThomas »

pa naravno da ovisi između ostalog i od toga. politika je zla igra u kojoj nema ljubavi i emocija, samo nešto za nešto. i da bi srpska javnost takva kakva jeste ikad progutala hapšenje mladića, morat će se napraviti ustupak negdje drugo. opet kažem, žalosno, ali tako je.
tbv

#44 Re: Traga li iko za zločincem Mladićem?

Post by tbv »

zavrzlama wrote:hapsenje mladica zavisi od odluke o sjeveru Kosova..
Karadzic sprema teren tako da za sve okrivi Mladica, kad on da zeleno svijetlo iz Haga onda ce ga i privesti, a on bi, ako u tome uspije, postao spasioc muslimanskog naroda. Bit ce na kraju da su Alija i Mladic sve zlo skovali iza njegovih ledja, da on o tome nema pojima, hehehehe...

zakljucak; jebe lud zbunjenog
Haris.ba

#45 Re: Traga li iko za zločincem Mladićem?

Post by Haris.ba »

popajic wrote:Valja imati Wizentala - BIH ga nema !
Pa u okruženju gdje kad izjaviš za zločinca da je zločinca i popiješ tužbu za klevetu, kako imati "vizentale"?

E, sad. Ja ne znam je li ono neka montaža na stranici poštovanog magistra, ali komentari Slavuja i Majkićeve.... :lol:
jarancuga

#46 Re: Traga li iko za zločincem Mladićem?

Post by jarancuga »

kad bude pola miliona sarajlija, tuzlaka, mostaraca i biscana i svih ostalih zitelja BiH zajedno sa majkama srebrenice mirnim protestom obiljezavalo genocid u srebernici, nadati je se nekom hajru...
žuta

#47 Re: Traga li iko za zločincem Mladićem?

Post by žuta »

ubili bin ladena a ne mogu naći mladića pa možda su srbi zaista nebeski narod
zambaklija

#48 Re: Traga li iko za zločincem Mladićem?

Post by zambaklija »

nikad,ali pazi n i k a d taj mladić inače dobro poznat kao psihopata neće biti uhapšen,nikad!!!neko je već napisao kako će scenario uskoro ići...otego rep i bacli ga u more,et tako će da "bidne" :D
Karl Hungus

#49 Re: Traga li iko za zločincem Mladićem?

Post by Karl Hungus »

Zašto više nema političkog pritiska sa naše strane da se uhapsi Mladić? Recimo na ovom skupu u Karađorđevu bi bilo logično da se i to pitanje otvorilo ali nisam čuo da je neko spomenuo Mladića? Ili se varam?
Ili se nešto radi na hapšenju u tišini, u šta čisto sumnjam, ili je to neki tihi sporazum da ih ne sputavamo na putu za EU. Šta li ćemo mi dobiti za uzvrat? :-)
popajic

#50 Re: Traga li iko za zločincem Mladićem?

Post by popajic »

Haris.ba wrote:
popajic wrote:Valja imati Wizentala - BIH ga nema !
Pa u okruženju gdje kad izjaviš za zločinca da je zločinca i popiješ tužbu za klevetu, kako imati "vizentale"?

E, sad. Ja ne znam je li ono neka montaža na stranici poštovanog magistra, ali komentari Slavuja i Majkićeve.... :lol:
Nije Vizental nista izjavljivao , nije se prepucavao sa Nacistima, nije ocekivao da drzava ili bilo ko drugi odradi hvatanje nacistickih monstruma sirom svijeta.
Kod nas hiljade i hiljade izgubile kompletne porodice i niko ni da pomisli da u vlastitoj reziji udje u trag monstrumu.
Sto bi ga drugi trazili kad nama prolaze godine u cekanju da to neko za nas odradi :-)
Locked