hercegovac_pravi wrote:
Koji ovaj? Kako ti ne dosadi "stotinu puta" registrovati se i postavljati ista pitanja? Po ko zna koji ti kažem, za sve svoje zahtjeve obrati se Haškom tribunalu i "razobliči" lažna svjedočenja Hrvatskog vojno-političkog vrha iz tog vremena jer je posve besmisleno po stoti put postavljati ti istu dokumentaciju koju ti ignorišeš i jednostavnim kloniranjem korisničkog imena pokušaš izbjeći.
Na tvoje pitanje je već odgovoreno stotinu puta. Ako ti šta nije jasno, lijepo se obratiš Haagu i riješiš svoje nedoumice.
Prvi put pricam o ovoj temi, i postavljam pitanja, na koja ti nemas odgovor, pozivas mi se na svedoke i Hag, a niko osim Slobe i Tudjmana nije direktno ucestvovao u tim razgovorima, nego se cela konstrukcija pravi od neke salvete koja se pojavila par godina kasnije, i svedocenja ljudi koji nisu ucestvovali u tim razgovorima.
Cak i da zaboravimo najproblematicniji deo tog dogovora, a to je okupacija trecine Hrvatske koja je pocela 2 meseca kasnije, objasni mi ko se tukao na Kupresu, ko je krenuo na Mostar i Hercegovinu, sa ciljem da izadje na more... zasto bi Srbi pravili te ofanzive, kada to po logici pripada tom nekom imaginarnom podeljenom delu BiH... sve je to prilicno bezvezna teorija koja generise jos vecu paranoju medju Bosnjacima, i koja se ciljano plasira.
Pravi, ne vredi, gledaces sutra svog zlatnog ljiljana na tom prokletom mestu, pitaj njega zasto ode, a najavljivao je lupanje po prstima...
p.s za mene ne brini, moram da obidjem parohiju