zavidimins wrote:Na jug. Citat' novine pored mora...
mislim da je ovo prvi Prvi maj nakon duuuuuugo vremena gdje nemam apsolutno nista isplanirano a nit namjeravam planirat
ako nesto iskrsne - iskrsne
zavidimins wrote:Na jug. Citat' novine pored mora...
Nemoj zavidit, organizuj se.Ma.Le.Na wrote:zavidimins wrote:Na jug. Citat' novine pored mora...![]()

Pa, ti si supeeeeeeeeerr!sanabe wrote:vikendica, okrenucemo pile![]()
Pravac Pavlovica Novi TravnikDr.medicine wrote:Mozda negdje zapaliti izvan BiH ili na okolna izletista? Gledam kod nas citavu iducu sedmicu vrijeme u totalnom shitu, tako da ovi lokani "teferici" ima da budu vlažni

vama treba pile mutantsanabe wrote:Ma.Le.Na wrote:hocel nam bit dosta?
i btw. ja volim samo batake![]()
i ja samo batakehaj okrenucemo dva pileta
![]()
ti ne znas da ima kupiti bataka na kilo?headbanger wrote:vama treba pile mutantsanabe wrote:Ma.Le.Na wrote:hocel nam bit dosta?
i btw. ja volim samo batake![]()
i ja samo batakehaj okrenucemo dva pileta
![]()
umjesto krila da ima jos jedan seta batKOVa

pa to nesta visi, kod mene nema da visi kod mene je pravo i okrece seMa.Le.Na wrote:sve se moze kad se hoce![]()
doduseMa.Le.Na wrote:ne valja bit muhanat![]()
Danas na Kalman radiju javili kiša.Admir_1984 wrote:ima li ko da dobro pogadja kakvo ce vrijeme biti. neko kaze kisha, neko sunce, na internetu promjenljivo oblacno
Kisha izgleda u cijeloj BiH, u Bosni prosjecna temp. 20, u Hercegovini 22.Admir_1984 wrote:ima li ko da dobro pogadja kakvo ce vrijeme biti. neko kaze kisha, neko sunce, na internetu promjenljivo oblacno