Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
@Priorat ne kontam,ili mozda ipak kontam.
To tvoje navodjenje,dabogda mu se desilo sto mu vi zelite.Ipak ispada malo vise skepticno .
Valjda svakome kome je stalo do repke BIH,zeli sve najbolje.
Ili mozda ne spadas u ove VI
Mada svako ima svoje misljenje,i tu nema price.
ne, vi kazete da je igracina i da ce zavrsit u nekoj boljoj zemlji, ja kazem da je za takvu vrstu igraca svica top destinacija. i to je to, daBogda bilo kako vi kazete(druga liga, jaca liga) ali da nebude kako ja kezem (da ostane gdje je jer mu je tamo ok a nije neki kalibar za vece lige). nikakve druge podjele nije bilo na MI ili VI...ne...
Priorat wrote:ne, vi kazete da je igracina i da ce zavrsit u nekoj boljoj zemlji, ja kazem da je za takvu vrstu igraca svica top destinacija. i to je to, daBogda bilo kako vi kazete(druga liga, jaca liga) ali da nebude kako ja kezem (da ostane gdje je jer mu je tamo ok a nije neki kalibar za vece lige). nikakve druge podjele nije bilo na MI ili VI...ne...
pa de ti meni reci ko je za tebe igracina trenutno ovdje u axpo-legaue? cisto da izvagam za sebe.
onako cisto informativno.
Priorat wrote:ne, vi kazete da je igracina i da ce zavrsit u nekoj boljoj zemlji, ja kazem da je za takvu vrstu igraca svica top destinacija. i to je to, daBogda bilo kako vi kazete(druga liga, jaca liga) ali da nebude kako ja kezem (da ostane gdje je jer mu je tamo ok a nije neki kalibar za vece lige). nikakve druge podjele nije bilo na MI ili VI...ne...
pa de ti meni reci ko je za tebe igracina trenutno ovdje u axpo-legaue? cisto da izvagam za sebe.
e jbg sad, pa nije niko rekao da u axpo lizi ima dijamanata koliko hoces ali evo ti par cisto onako da izvagas:
1 saquiri
2 stocker
3 Innocent Emeghara
4 obadva brata xhaka
5 moreno costanco
6 doumbia
7 Vincenzo Rennella
sve mlado i sa velikim potencijalom za neku veliku ligu. malo ih ali ih ima. OPET PONAVLJAM, IGRAC JE JEDNO ALI IGRACINA JE NESTO DRUGO!!
e jbg sad, pa nije niko rekao da u axpo lizi ima dijamanata koliko hoces ali evo ti par cisto onako da izvagas:
1 saquiri
2 stocker
3 Innocent Emeghara
4 obadva brata xhaka
5 moreno costanco
6 doumbia
7 Vincenzo Rennella
sve mlado i sa velikim potencijalom za neku veliku ligu. malo ih ali ih ima. OPET PONAVLJAM, IGRAC JE JEDNO ALI IGRACINA JE NESTO DRUGO!!
ti ovdje nabrajas mlade igrace koji imaju potencija (pazi sad) jednog dana mozda da naprave neko ime.
pa braca xhaka nisu u prvih 11 u baselu. GC je imao i ben-khalifu i seferovica koji su bili veci talenti od ovih sto
ih ti nabroja, pa se opet jos nisu snasli. mnogo je ovdje takvih talenata koji procvjetaju jednu sezonu, dokuce slavu
i lovu i kasnije potonu.
Lulic je ipak ovdje jedan ob najboljih igraca na njegovoj poziciji. takvi igraci, koji se dignu iznad prosjeka lige mogu
bez problema igrati u ligama prvih 5.
Dolazis li ti preko bahnhof altstettena na letzigrund ili nekim drugim putom? (ovo je cisto lokalnim bojama obojeno pitanje)
"pa de ti meni reci ko je za tebe igracina trenutno ovdje u axpo-legaue? cisto da izvagam za sebe.
onako cisto informativno."
a odgovor si procitao, nabrojao sam ti. sto se tice ove brace, pratim ih od juniora i kazem ti obadvojica su extra. nemaju mjesta jer onaj glavonja huggggel i ona pogresna kupovina Yapi su tu. ali zapamti, kad yapi-ja prodaju i glavonju penzionisu daleko ce da dodju. naravno da ima zvjezdica, ja nikad nisam ni porekao. svi koji su uspjeli u velikim ligama, znam sad ces da se smijes su iz fcb-a otisli vani. reputacija kluba je velika i to se trazi. nabroj mi jednog iz drugog kluba da je uspjeo. nema ga, nazalost. svi odu i zavrse u nekoj kasabi. inler & co su izuzetci. a za letzigrund kad idem neidem vozom, ja sam gepflegt & arrogant
NIsam Lulića gledao u YB-u pa ne mogu to komentarisati, ali za reprezentaciju je bio prilično anoniman i nekako odsječen do utakmice protiv Rumunije. Protiv Rumunije jeste bio naš najbolji i najkorisniji igrač, ali mislim da je prerano zakivati ga u zvijezde i nazivati najboljim igračem kojeg imamo. Mislim da je njegov domet neki prosječan klub u Bundesu, možda i neki natprosječan, ali ne vjerujem da će biti nešto revolucionaran igrač za taj klub. Nešto ko Mujdža, po mom mišljenju bar. Da je mlađi vjerovatno bi mogao napraviti i još jedan korak.
Baudelaire wrote:NIsam Lulića gledao u YB-u pa ne mogu to komentarisati, ali za reprezentaciju je bio prilično anoniman i nekako odsječen do utakmice protiv Rumunije. Protiv Rumunije jeste bio naš najbolji i najkorisniji igrač, ali mislim da je prerano zakivati ga u zvijezde i nazivati najboljim igračem kojeg imamo. Mislim da je njegov domet neki prosječan klub u Bundesu, možda i neki natprosječan, ali ne vjerujem da će biti nešto revolucionaran igrač za taj klub. Nešto ko Mujdža, po mom mišljenju bar. Da je mlađi vjerovatno bi mogao napraviti i još jedan korak.
bravo, isto govorim vec cijelo vrijeme. nemogu da skontaju sta je igrac a sta igracina!!
"pa de ti meni reci ko je za tebe igracina trenutno ovdje u axpo-legaue? cisto da izvagam za sebe.
a odgovor si procitao, nabrojao sam ti. sto se tice ove brace, pratim ih od juniora i kazem ti obadvojica su extra. nemaju mjesta jer onaj glavonja huggggel i ona pogresna kupovina Yapi su tu. ali zapamti, kad yapi-ja prodaju i glavonju penzionisu daleko ce da dodju. naravno da ima zvjezdica, ja nikad nisam ni porekao. svi koji su uspjeli u velikim ligama, znam sad ces da se smijes su iz fcb-a otisli vani. reputacija kluba je velika i to se trazi. nabroj mi jednog iz drugog kluba da je uspjeo. nema ga, nazalost. svi odu i zavrse u nekoj kasabi. inler & co su izuzetci. a za letzigrund kad idem neidem vozom, ja sam gepflegt & arrogant
cekaj malo. pa ti si sam reko da je lulic jedan prosjecan igrac i da je za njega ova liga plafon. ja tebe pitam da mi
po tvom misljenju izvadis neka imena, koja su po tebi trenutno igracine.
ti meni nabrajas juniore koji sjede na klupi i doumbiu koji je u medjuvremenu u rusiji.
daleko od toga da je lulic zvjezda, ali na njegovoj poziciji je jedan od najboljih ovdje, znaci iznad prosjeka.
I takav igrac moze bez problema igrat u jednom prosjecnom klubu velikih 5 liga.
cekaj malo. pa ti si sam reko da je lulic jedan prosjecan igrac i da je za njega ova liga plafon. ja tebe pitam da mi
po tvom misljenju izvadis neka imena, koja su po tebi trenutno igracine.
ti meni nabrajas juniore koji sjede na klupi i doumbiu koji je u medjuvremenu u rusiji.
daleko od toga da je lulic zvjezda, ali na njegovoj poziciji je jedan od najboljih ovdje, znaci iznad prosjeka.
I takav igrac moze bez problema igrat u jednom prosjecnom klubu velikih 5 liga.
e to je to u par crta.
ma dobro ba, nema frke. daBogda za Boca Juniors podpisao!!
Zar vi ne vidite da isto govorite. Lulić je dobar igrač, nije veliki igrač niti će ikada biti, ali sasvim solidan igrač.
A moja nekakva logika kaže, da onaj ko može da bude jedan od najboljih igrača YB sasvim sigurno može da igra i u npr Freiburgu, Kelnu, ili Okseru.......neko dobro napravi poređenje Mujdže i Lulića.
palermo wrote:Zar vi ne vidite da isto govorite. Lulić je dobar igrač, nije veliki igrač niti će ikada biti, ali sasvim solidan igrač.
A moja nekakva logika kaže, da onaj ko može da bude jedan od najboljih igrača YB sasvim sigurno može da igra i u npr Freiburgu, Kelnu, ili Okseru.......neko dobro napravi poređenje Mujdže i Lulića.
ja konstantno o tome pricam sta ti napisa ali nema, nemozes ti slijepom objasniti kako cvijet izgleda!!
neznam, nisam tvog misljenaja, lulic je za mene jedan prosjecni igrac...za njega je svicarska liga plafon. moje misljenje.
a sto se tice basela , evo upravo se spremam na tekmu.
a to izmedju basela i ciriha, pravo da ti kezem bolje je tako. nije interesantno kad par kola unaprijed znas prvaka, bolje ovako, TO JE FUDBAL... HOP FCBEEEEE [/quote]
nisam ja slijep mravu evo sta si ti napisao.
da ovo sad ne izadje na mahalsko prepiranje odo ja pojest jabuku...
Udje mali u prodavnicu i hoce da kupi zvaku, ali teta mu slucajno umjesto zvake da akumulator. Mali stavi akumulator u usta i taman da izadje iz prodavnice, kad teta skonta da se zajebala i prodere se: "Mali, mali, ja sam ti zabunom dala akumulator!" a mali se okrenu i nasmija se iz prve!
Udje mali u prodavnicu i hoce da kupi zvaku, ali teta mu slucajno umjesto zvake da akumulator. Mali stavi akumulator u usta i taman da izadje iz prodavnice, kad teta skonta da se zajebala i prodere se: "Mali, mali, ja sam ti zabunom dala akumulator!" a mali se okrenu i nasmija se iz prve!
mogla mu je teta i zilete prodat pa bi se krvavo smijo...
mogla mu je teta i zilete prodat pa bi se krvavo smijo...
Kada bi igro u Engleskoj, vjerovatno bi bio u nekom klubu sto je skroz dole na tabeli. U Njemackoj bi mu najbolje bilo za sad, tamo nikad neznas koji klub moze sve pobjedit. Jedino Bayern zna se da ce bit dobar svake godine.
Zgec Lezda wrote:Kada bi igro u Engleskoj, vjerovatno bi bio u nekom klubu sto je skroz dole na tabeli. U Njemackoj bi mu najbolje bilo za sad, tamo nikad neznas koji klub moze sve pobjedit. Jedino Bayern zna se da ce bit dobar svake godine.
Vladimir Petković je dobio otkaz na mjestu trenera švicarskog Young Boysa. Bh. trener je od čelnika kluba dobio otpusnicu nakon subotnjeg remija sa Luzernom (1:1).
Ekipa se nalazi na trećem mjestu, a to ne zadovoljava čelnika Young Boysa. Ekipu, za koju sa uspjehom nastupa bh. reprezentativac Senad Lulić, će do kraja prvenstva voditi Emilio Piserchia, a od iduće sezone će preuzeti Christian Gross.