Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
- Hemel
#26 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
Iz Bisca dosao u Tuzlu da se necemu divi.

-
Quenri
#27 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
Po ljepotu idi gdje hoćeš, ali dušu traži u Tuzli. Ako mene pitaš, dao bih Neretvu i sve Mostarke da opet na Jali ljubim Tuzlanku...Hemel wrote:Iz Bisca dosao u Tuzlu da se necemu divi.![]()
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#28 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
Quenri wrote:Po ljepotu idi gdje hoćeš, ali dušu traži u Tuzli. Ako mene pitaš, dao bih Neretvu i sve Mostarke da opet na Jali ljubim Tuzlanku...Hemel wrote:Iz Bisca dosao u Tuzlu da se necemu divi.![]()

- kmirsad
#29 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
ma ja... Neretva hladna, a mostarke zajabete skroz...Quenri wrote:Po ljepotu idi gdje hoćeš, ali dušu traži u Tuzli. Ako mene pitaš, dao bih Neretvu i sve Mostarke da opet na Jali ljubim Tuzlanku...Hemel wrote:Iz Bisca dosao u Tuzlu da se necemu divi.![]()
- Shacii
#30 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
Quenri wrote:Po ljepotu idi gdje hoćeš, ali dušu traži u Tuzli. Ako mene pitaš, dao bih Neretvu i sve Mostarke da opet na Jali ljubim Tuzlanku...Hemel wrote:Iz Bisca dosao u Tuzlu da se necemu divi.![]()
-
zelenashica
#31 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
More li ta ista pored druge rijekeQuenri wrote:Po ljepotu idi gdje hoćeš, ali dušu traži u Tuzli. Ako mene pitaš, dao bih Neretvu i sve Mostarke da opet na Jali ljubim Tuzlanku...Hemel wrote:Iz Bisca dosao u Tuzlu da se necemu divi.![]()
- Hemel
#32 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
zelenashica wrote:More li ta ista pored druge rijekeQuenri wrote:Po ljepotu idi gdje hoćeš, ali dušu traži u Tuzli. Ako mene pitaš, dao bih Neretvu i sve Mostarke da opet na Jali ljubim Tuzlanku...
ljubaF nema culo mirisa...
- Ivo Lola
#33 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
haha dje ga nadjeHemel wrote:zelenashica wrote:More li ta ista pored druge rijekeQuenri wrote:Po ljepotu idi gdje hoćeš, ali dušu traži u Tuzli. Ako mene pitaš, dao bih Neretvu i sve Mostarke da opet na Jali ljubim Tuzlanku...
ljubaF nema culo mirisa...
nazalost, al pored jale je i bolje da nema
- kritichar
#34 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
Pored Spreče ?zelenashica wrote:More li ta ista pored druge rijekeQuenri wrote:Po ljepotu idi gdje hoćeš, ali dušu traži u Tuzli. Ako mene pitaš, dao bih Neretvu i sve Mostarke da opet na Jali ljubim Tuzlanku...Hemel wrote:Iz Bisca dosao u Tuzlu da se necemu divi.![]()
-
zelenashica
#35 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
MoRe ali pored novog dijela korita Spreče,...manje smrdikritichar wrote:Pored Spreče ?zelenashica wrote: More li ta ista pored druge rijeke
- kritichar
#36 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
ko da će tebi bit do smradazelenashica wrote:MoRe ali pored novog dijela korita Spreče,...manje smrdikritichar wrote:Pored Spreče ?zelenashica wrote: More li ta ista pored druge rijeke
- kmirsad
#37 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
Znate li da je Jala nekada bila rijeka prepuna ribe... bilo klenova kilaša, mrena... ja mušičario čak...a bila kupališta i virovi duboki 2- 2,5 m...isto i Solina, u Grabovom Potoku bilo obilje riječnih rakova kapitalaca... mi ih kuhali u starim konzervama...kad god nam prahne... 
-
Frooteky
#38 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
Jala je jedino mjesto gdje smrdljivci mogu zavest zensku, ona jadna ne konta jel smrdi on il rijeka
Ja jedva čekam rapust pa svako veče na Jalu
Ja jedva čekam rapust pa svako veče na Jalu
-
zelenashica
#39 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
šta mogu kad mi je njuh dobarkritichar wrote:ko da će tebi bit do smradazelenashica wrote:MoRe ali pored novog dijela korita Spreče,...manje smrdikritichar wrote:
Pored Spreče ?
- seln
#40 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
...kaze Frooteky, pa dodaje:Frooteky wrote:Jala je jedino mjesto gdje smrdljivci mogu zavest zensku, ona jadna ne konta jel smrdi on il rijeka![]()
Logican zakljucak?Ja jedva čekam rapust pa svako veče na Jalu
-
Great Cornholio
#41 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
Jesi li ti siguran da si bio u Tuzli 
- plain vanilla
#42 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
dobro je tiGreat Cornholio wrote:Jesi li ti siguran da si bio u Tuzli
-
Great Cornholio
#43 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
1.maj,tad se puno popije, a kad je čovjek pod dejstvom alkohola tad mu se u značajnoj mjeri smanjuje moć objektivnog zapažanja i često ga hvata bezrazložna euforijaplain vanilla wrote:dobro je tiGreat Cornholio wrote:Jesi li ti siguran da si bio u Tuzli![]()
- plain vanilla
#44 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
sramotis nas na svakoj temiGreat Cornholio wrote:1.maj,tad se puno popije, a kad je čovjek pod dejstvom alkohola tad mu se u značajnoj mjeri smanjuje moć objektivnog zapažanja i često ga hvata bezrazložna euforijaplain vanilla wrote:dobro je tiGreat Cornholio wrote:Jesi li ti siguran da si bio u Tuzli![]()
sta fali Tz? nije najljepsa, ali je najbolja
-
Great Cornholio
#45 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
Da te pitam nešto, da i ti nisi nešto na sabahu drmnula, kakv konjačić il' nešto sličnoplain vanilla wrote:
sramotis nas na svakoj temi![]()
![]()
sta fali Tz? nije najljepsa, ali je najbolja
- plain vanilla
#46 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
nisam, sto pitas?Great Cornholio wrote:Da te pitam nešto, da i ti nisi nešto na sabahu drmnula, kakv konjačić il' nešto sličnoplain vanilla wrote:
sramotis nas na svakoj temi![]()
![]()
sta fali Tz? nije najljepsa, ali je najbolja![]()
ako tebi Tuzla ne valja, mici je iz lokacije
-
Great Cornholio
#47 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
Ma nije da ne valja, al' brate dragi bišćanin je nafali ko da je dženetplain vanilla wrote: nisam, sto pitas?![]()
ako tebi Tuzla ne valja, mici je iz lokacije![]()
Dušu jednog grada čine ljudi, a ljudi u Tuzli se nisu mnogo promijenili od onog kakvi su bili prije rata, možda se zato bišćaninu toliko svidjela Tuzla. Razlog tome je vjerovatno to što Tuzla nije nastradala u onoj mjeri koliko je to nastradalo Sarajevo ili npr. Mostar, pa je ta nacionalna netrpeljivost u Tuzli manje izražena, i samim tim atmosfera u gradu je opuštenija
- plain vanilla
#48 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
pa sta se onda iscudjavas?Great Cornholio wrote:Ma nije da ne valja, al' brate dragi bišćanin je nafali ko da je dženetplain vanilla wrote: nisam, sto pitas?![]()
ako tebi Tuzla ne valja, mici je iz lokacije![]()
![]()
Dušu jednog grada čine ljudi, a ljudi u Tuzli se nisu mnogo promijenili od onog kakvi su bili prije rata, možda se zato bišćaninu toliko svidjela Tuzla. Razlog tome je vjerovatno to što Tuzla nije nastradala u onoj mjeri koliko je to nastradalo Sarajevo ili npr. Mostar, pa je ta nacionalna netrpeljivost u Tuzli manje izražena, i samim tim atmosfera u gradu je opuštenija
jedan grad ne cine samo zgrade i fasade, zato ne postoji objektivno mjerilo za najdrazi grad..ovisi zasto dodjes u neki grad, kako provedes vrijeme tamo, s kim..
zato ja volim sarajevo i sarajlijice..uvijek mi je bilo lijepo, a sve koje sam upoznala su ljudine
-
Great Cornholio
#49 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
To si ti sreću imala da naletiš na takve ljude, baš kao što ju je imao i bišćaninplain vanilla wrote:
zato ja volim sarajevo i sarajlijice..uvijek mi je bilo lijepo, a sve koje sam upoznala su ljudine
- plain vanilla
#50 Re: Njeno veličanstvo jedna i jedina "Tuzla "
a ti si baksuz koji uvijek naleti na hajvane?Great Cornholio wrote:To si ti sreću imala da naletiš na takve ljude, baš kao što ju je imao i bišćaninplain vanilla wrote: