Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bosanski_kralj wrote:Jesu otegli sa tim formiranjem komiteta, zar ne znaju da se nama žuri?
Ako misle da ne nastavimo ove kvalifikacije u tom slučaju neće nam ni trebati njohova pomoć.
I uz to su najvise izradili navijace BiH koji dolaze na utakmice iz udaljenih evropskih gradova.
Sada je vrijeme da se kupuju avionske karte na utakmicu dok cijene nisu basnoslovne, al' hajd' ga znaj hocemo li igrati ili ne.
Valjda ce barem biti dosta raje iz BiH ako budemo igrali, valjda ne trebaju vize.
Prvi lik kojem je ponuđeno da bude u komitetu za normalizaciju onaj čoban iz Slavije, što je udarao kontrolora suđenja nakon utakmice, pa bio izgnan iz fudbala. Valjda ga onda "prijatelj Slavije" Čeko pomilovao Ekstra, preporodiće nam se fudbal Dragan Kulina, predsjednik giganta iz Lukavice Inače, Čeko je u Avazu u stupcu najbolji prijatelji naveo: svi prijatelji Slavije
Dragan Kulina, predsjednik Slavije, potvrdio je razgovore sa UEFA i FIFA, kako je SportSport.ba već pisao.
Naime, predstavnica FIFA Eva Pasquier u telefonskom je razgovoru ponudila Kulini mjesto u komitetu za normalizaciju, te bi uskoro ovo moglo biti i službeno objavljeno.
"Bilo je određenih kontakata sa gospođom Pasquier. Međutim, ja u prvom trenutku nisam mogao ništa prihvatiti prije nego što se konsultujem sa Fudbalskim savezom Republike Srpske. Popričao sam potom sa predsjednikom FSRS Miletom Kovačevićem, koji mi je savjetovao da prihvatim ponuđeno i sada čekam da se ponovo čujem sa gospođom Pasquier", potvrdio je našu informaciju Kulina.
Osim Kuline, novo ime koje se pojavilo u opticaju za komitet za normalizaciju je nekadašnji fudbaler Veleža i reprezentacije Jugoslavije Sead Kajtaz, koji bi također vrlo lako mogao biti jedan od članova nove fudbalske vlade BiH.
ejj on se morao konsultovati sa FSRS istim onim savezom zbog kojeg je ova suspenzija najvecim dijelom
donesena. jesu li oni normalni
komitet za vracanje istih govana izgleda ce nas vratiti na isto. prerano smo se radovali...
Dragan Kulina, predsjednik Slavije, potvrdio je razgovore sa UEFA i FIFA, kako je SportSport.ba već pisao.
Naime, predstavnica FIFA Eva Pasquier u telefonskom je razgovoru ponudila Kulini mjesto u komitetu za normalizaciju, te bi uskoro ovo moglo biti i službeno objavljeno.
"Bilo je određenih kontakata sa gospođom Pasquier. Međutim, ja u prvom trenutku nisam mogao ništa prihvatiti prije nego što se konsultujem sa Fudbalskim savezom Republike Srpske. Popričao sam potom sa predsjednikom FSRS Miletom Kovačevićem, koji mi je savjetovao da prihvatim ponuđeno i sada čekam da se ponovo čujem sa gospođom Pasquier", potvrdio je našu informaciju Kulina.
Osim Kuline, novo ime koje se pojavilo u opticaju za komitet za normalizaciju je nekadašnji fudbaler Veleža i reprezentacije Jugoslavije Sead Kajtaz, koji bi također vrlo lako mogao biti jedan od članova nove fudbalske vlade BiH.
ejj on se morao konsultovati sa FSRS istim onim savezom zbog kojeg je ova suspenzija najvecim dijelom
komitet za vracanje istih govana izgleda ce nas vratiti na isto. prerano smo se radovali...
Prerano su se pojedinci radovali
Ima nas koji smo predvidjeli da ce sa korumpiranim birokratama "Medjunarode zajednice" UEFA-om biti lud i zbunjen, ali tesko normalan.
ma meni je ovaj zlovenac najvise sumnjiv, i NISTA mu ne vjerujem,
kad sam vidio da je on izabran sumnjam da ce se veliki pomak napraviti.
Jer smatram da srbijanski lobiji su u Sloveniji poprilicno jaki i mogli bi da uticu na Zvrla da se izaberu druga imena koja nemaju veze sa sportom, znaci podobni.
Prerano su se pojedinci radovali
Ima nas koji smo predvidjeli da ce sa korumpiranim birokratama "Medjunarode zajednice" UEFA-om biti lud i zbunjen, ali tesko normalan.
Stanite sekundu, majka mu stara. Neki dan je pisalo u novinama da izbor mora ici na ovaj nacin. UEFA je zeljela Pasica na nekoj funkciji ali on nije iz RS-a a nece ga ni FS RS-a. Kako je objasnjeno, predstavnik FS RS-a MORA DOLAZITI sa prostora RS-a.
Nije mi jasno sto se ne obrate direktno NSRS-e i Rodoljubu Petkovicu da imenuje ljude u ovaj komitet, umjesto da se kandidati moraju obracati za dozvolu NSRS-e
smjesan ovaj komitet ...pravoooo.....postave ivicu osima(ukoliko hoce),pa covjek nek izabere sa kim ce raditi...
a ne neke smradove koji se moraju konsultovati sa dodikom,pa tek onda prihvataju ponude...
Nekadašnji reprezentativac Danske Alan Hansen nalazi se u najužim kombinacijama da bude predsedavajući prinudne uprave Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine. Prema informacijama do kojih je došao portal SportSport.ba, UEFA će najverovatnije već sutra imenovati prinudnu upravu kojom će rukovoditi ili Danac Alan Hansen, ili Slovenac Rudi Zavrl.
U Cirihu se danas održava sastanak sa članom Izvršnog odbora UEFA Hansenom, nakon kojeg će biti poznato da li će ovaj Danac biti na čelu prinudne uprave u Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine, ili će na to mesto biti imenovan počasni predsednik Fudbalskog saveza Slovenije Rudi Zavrl.
Hansen se nalazi u Izvršnom odboru UEFA od 2009. godine, a osim bavljenja fudbalom i obavljanja brojnih funkcija unutar UEFA i FIFA, ovaj je Danac detektiv-inspektor u danskoj policiji.
Nekadašnji reprezentativac Danske Alan Hansen nalazi se u najužim kombinacijama da bude predsedavajući prinudne uprave Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine. Prema informacijama do kojih je došao portal SportSport.ba, UEFA će najverovatnije već sutra imenovati prinudnu upravu kojom će rukovoditi ili Danac Alan Hansen, ili Slovenac Rudi Zavrl.
U Cirihu se danas održava sastanak sa članom Izvršnog odbora UEFA Hansenom, nakon kojeg će biti poznato da li će ovaj Danac biti na čelu prinudne uprave u Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine, ili će na to mesto biti imenovan počasni predsednik Fudbalskog saveza Slovenije Rudi Zavrl.
Hansen se nalazi u Izvršnom odboru UEFA od 2009. godine, a osim bavljenja fudbalom i obavljanja brojnih funkcija unutar UEFA i FIFA, ovaj je Danac detektiv-inspektor u danskoj policiji.
"Ebo Slovenca, daj drota!"
A sad ozbiljno. Za ovog sam Hansena, nekad i čuo. Ne znam da li je bio i sudija. A za ovog slovenca niko osim Slovenaca nije čuo. S obzirom sa kakvim lopovima će ovdje imati posla ne da nam treba jedan krim-inspektor, nego najmanje 3. Da nijedan lopov ne bude nacionalno ugroženo, na.ebem im se mame lopovske!
vi jos uvijek vjerujete "izvorima" BH sportskih portala
kakav crni komitet. taj naziv su mu dali portali, a kako vrijeme odmice, sve ga manje i spominju. pred 1. april su lupali sve moguce gluposti(valjda tako htjeli izvrsiti pritisak na UEFU ) a sada sve manje i manje pisu.
i prije utakmice s rumunijom sam rekao, a i ponavljam, steta je samo sto smo ih bas otresli, a sad nam ne gine suspenzija do kraja kvalifikacija. daj Boze da grijesim, ali.....
I ja mislim da je taj famozni komitet neka velika ubleha...cuj komitet za normalizaciju samo ime sve govori.
Znam da smo nenormalni po svim definicijama, ali da nam trebaju nekakvi komiteti da nas normalizuju ne znam, daj Bože da bude šta od toga.
Vidi sad ovog belaja. Haj što možemo popušiti ove kvalifikacije, ako se UEFA ne smiluje da pomogne do juna, nego što možemo ispušiti i iduće kvalifikacije ako nam se ni do jula ne ukine suspenzija.
Vidi sad ovog belaja. Haj što možemo popušiti ove kvalifikacije, ako se UEFA ne smiluje da pomogne do juna, nego što možemo ispušiti i iduće kvalifikacije ako nam se ni do jula ne ukine suspenzija.
Haj bogati, ta jel naša anketa pokazala plebiscitarnu podršku suspenziji, a ti se sad žališ
citajuci ove retke sto ih Edin H linkovao gore....nalazim da ...iako nisam jedan od onih koji se starom Ivici Osimu bezuvjetno ko djeram klanjaju ...(moram li jos i podvuci - poprilicno nerado)...se ovoga puta slazem sa njegovim prikazom ...mozda ne u potpunosti ...ali sa onim: "fudbal u BiH je umro" ...apsolutno .
komitet za normalizaciju stvari ...mu tako dodje pomalo deplasiran prije nego li je i uspostavljen ....ako podjemo od pretpostavke da je smrt sasvim normalna - priprodna - pojava ....a fudbal u BiH umro ...dakle stvar je vec normalizovana.