Mislim ako imaju video nadzor i tako to, valjda mogu provjeriti da je sve OK, da me danas/sutra neko ne zayebava (mada sumnjam, ali eto, gore stvari se rade 5x...
Jbg, i ja ganjam neki red, k'o da zivim u Svajcarskoj...
Moderators: _BataZiv_0809, anex
da je ovakomayab wrote:Ima vec poodavno da radi taj sistem sa kamerama i prepoznavanjem reg tablica, i to stvarno nije lose!
Kod BBI parkinga mi se ne svidja visoka cijena od 2,5 KM (po danu), ali ako platis mobitelom dodje jeftinije, i to sto nema ni sekunde besplatnog parkinga, znači , jesi li usao, gotovo...
hOtio je reci 2,5 po satu po danu, navece je nesto jeftinije, a nocu skroz jeftinonanobo2 wrote:da je ovakomayab wrote:Ima vec poodavno da radi taj sistem sa kamerama i prepoznavanjem reg tablica, i to stvarno nije lose!
Kod BBI parkinga mi se ne svidja visoka cijena od 2,5 KM (po danu), ali ako platis mobitelom dodje jeftinije, i to sto nema ni sekunde besplatnog parkinga, znači , jesi li usao, gotovo...
Zar nije ono uz racun preko 30 sat besplatno ili tako nestomayab wrote:Ima vec poodavno da radi taj sistem sa kamerama i prepoznavanjem reg tablica, i to stvarno nije lose!
U SCCu kada platis parking (ne moze telefonom-na aparatu dakle) isto kada stanes pred rampu fino sama se digne.... mnogi to ne kontajukabal1337 wrote:super stvar placanje telefonom. Pridjes rampi sama se otvori, ne moras nista tiket pokazivati. samo prodjes
-Papcine parkiraju pred rampu, pa stanu, izadju do automata. Seljacine
Ja mislim zato sto ima malo veci razmak.. Ti dodjes i stanes.. I cekas 5-6 sec i onda se digne.. Vjerovatno ljudi kontaju sta sad.. Evo stojim a nistaславянин wrote:U SCCu kada platis parking (ne moze telefonom-na aparatu dakle) isto kada stanes pred rampu fino sama se digne.... mnogi to ne kontajukabal1337 wrote:super stvar placanje telefonom. Pridjes rampi sama se otvori, ne moras nista tiket pokazivati. samo prodjes
-Papcine parkiraju pred rampu, pa stanu, izadju do automata. Seljacine
Neko napisa, platiš na automatu otvori se rampa. Ja sam bio u garazi scc-a samo dva puta, i to davno....un1ted wrote:Zezas se? Kamera povezana sa sistemom plaćanja.
Da platis na automatu i kada izlazis iako ima da karticom otvoris mozes jednostavno stati sekundu dvije i kamera koja je na desnoj strani procita ti tablicu i otvori .. zato sam i rekao da mnogi ne kontajukonektovan wrote:Neko napisa, platiš na automatu otvori se rampa. Ja sam bio u garazi scc-a samo dva puta, i to davno....un1ted wrote:Zezas se? Kamera povezana sa sistemom plaćanja.
Kamera cita tablicu???!!! Kad platim na automatu, kako kamera zna jesam li platio, ima li na kartici broj registarskih tablica ili nešto drugo???славянин wrote:Da platis na automatu i kada izlazis iako ima da karticom otvoris mozes jednostavno stati sekundu dvije i kamera koja je na desnoj strani procita ti tablicu i otvori .. zato sam i rekao da mnogi ne kontajukonektovan wrote:Neko napisa, platiš na automatu otvori se rampa. Ja sam bio u garazi scc-a samo dva puta, i to davno....un1ted wrote:Zezas se? Kamera povezana sa sistemom plaćanja.