Da dosadna si stalno jednim te istim upisima. Sta je tu uvreda? Kada ti je neko dosadan,naporan i peglativan to je cisto stvar licnog dozivljaja te individue .
Smaracu sve do onog trena dok LDS ne isplati ovaj dug na ovakav ili onakav nacin jer mi je ne pojmljivo da LDS kao stranka koja se deklarativno zalaze za ljudska prava, demokratiju.... uradi nesto tako nisko kao sto je ISKORISTAVANJE OSOBA S INVALIDITETOM! I da sto vise ljudi sazna na kakve je grane spao LDS...
Zasto ti je problem shvatiti da ja u sustini podrzavam tebe i tvoj pokusaj da se izboris za svoj zaradjeni novac.
Ja te podrzavam. Ali te ne podrzavam u tome da gdje se god pojavi bilo kakva prica o LDS-u ,ili barem necem srodnom toj stranci,ili ako se ikako i najmanje moze povezati sa njima,ti uletis sa tim kako su ti duzni novac i onda opletes sa tom pricom.
Vidi,shvatam ja tebe. Ti na sve to gledas samo i iskljucivo sa svoje tacke gledista,onako subjektivno,ali hajde otvori onda posebnu temu "LDS duguje novac"(ili kako hoces nazovi temu) ,ili posalji sve to sto pises na adresu Avaza,Oslobodjenja.TV1..bilo gdje.
A za dug su ekonomski strucnjaci procijenili da zajedno sa doprinosima i kamatama(KOJE KONSTANTNO RASTU) iznosi preko 5000 KM za 3 radnika...
Ekonomski strucnjaci ???

E ako su ekonomski strucnjaci to procijenili ,onda ti zaista vjerujem.
5000,sa kakmatama koje konstantno rastu,za troje ljudi..ja sam uz vas..nadam se da cete ga(ih) dobiti na sudu i da cete biti isplaceni.
I na kraju ti kazem, nemoj da se nerviras za nekog ko ce te kad tad razocarati...I ja sam nekad bila liberal, zali Boze svakog glasa koji dadoh.
Ne nerviram se za nekoga,jer me taj ne moze razocarati

,iz prostog razloga sto nisam njihov ni clan ni glasac niti bilo sta slicno tome. Moja reakcija je cisto iz razloga sto zaista peglativno ,onako "padobranski" (ne vrijedjam te ,samo zargon forumski za nekoga ko uskace u sred neke teme sa tematikom koja nije striktno na fonu trenutne rasprave) uleces na svaku temu na kojoj se pojavi barem ono L od LDS -a
I zaista ,nisam ni najmanje protiv tebe. Treba da ih tuzis ako mislis da si u pravu,a neka sud presudi i nadam se da ces dobiti taj novac,ako se dokaze na sudu sve to sto ti pises
pozz!
Pozdrav i tebi.