@M.A.L.E.N.Aobzirom na strukturu forumasa...ovo vise lici na antireklamu al haj
Sad bi ti Aco rekao :
"Ostavi govore i lazne lovore
pametni ljudi se lako dogovore
budi mi lepa, oko moje, i dobro je"
Moderator: _BataZiv_0809
@M.A.L.E.N.Aobzirom na strukturu forumasa...ovo vise lici na antireklamu al haj
1. imas previse tackica u nickubrazzo19 wrote:@M.A.L.E.N.Aobzirom na strukturu forumasa...ovo vise lici na antireklamu al haj
Sad bi ti Aco rekao :
![]()
Ja sam sav utrnuo koliko zraci iz ovih stihova...ne ponovilo seMa.Le.Na wrote:1. imas previse tackica u nickubrazzo19 wrote:@M.A.L.E.N.Aobzirom na strukturu forumasa...ovo vise lici na antireklamu al haj
Sad bi ti Aco rekao :
![]()
2.![]()
![]()
![]()
![]()
kako dubokoumni stihovi...oko moje
![]()
a da se promovira rock to ti nebi smetaloBiH-x wrote:Tema treba pod kljuc.
Zalosno je da se i na sarajevo-x promovira turbofolk
Ti ocigledno nisi cuo za Miladina Sobica, Milana Mladenovica, Balasevica, Johnnya, Tomu Zdravkovicaljeljenca wrote:uz arsena dedica mozda i najbolji kantautor sa ovih prostora!
samo jedan refren iz njegove pjesme:
ljubav je jaka,
mržnja je jača,
a ja sam najjači.....
bravo za acu!
ljeljenca wrote:uz arsena dedica mozda i najbolji kantautor sa ovih prostora!
ljubav je jaka,
mržnja je jača,
a ja sam najjači.....
bravo za acu!
Ne zezajmaslina wrote:Ono što me živcira više od naručenih (plaćenih) tekstova, su samo naručene teme na forumu.
Mislim da niste skontali ironiju ovog postaljeljenca wrote:uz arsena dedica mozda i najbolji kantautor sa ovih prostora!
ljubav je jaka,
mržnja je jača,
a ja sam najjači.....
bravo za acu!
hm vala su mu pjesme sve nekakve zalopojke..ne vidim ja nista veselo tu...da je smijesno i mucno - jesteJThomas wrote:raja hoće veselo, ko će slušat' tuđu muku...?
Ovo krizaJThomas wrote:raja hoće veselo, ko će slušat' tuđu muku...?
To je to!Lud i ponosan wrote:Dobar je Pejovic, doduse necu ici na koncert (neku drugu vrstu muzike slusam na koncertima), ali u kafani i uz cugu volim cuti i poneku njegovu pjesmu - iako mi je odvratan kao pojava.![]()
I ima bas dobrih tekstova, nisam nista nebulozno u njima prepoznao... Mada nemaju neku umjetnicku vrijednost kao "Ti si se upiskila", ili "Srusio sam stan nije mi dobro", "Nisam ikebana", "Pijanice", "Crna macka",... A "Djevojka mog jarana ne zna sta je banana" je posebno kapitalno ostvarenje.
I ko ne voli ovo nek' ne ide, vrlo jednostavno.