Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dzontra Volta wrote:Uh...Hvala Bogu pa smo svi objektivni i posteni!
Ja nikada jos nisam cuo da neko kaze "Ma nije islo, grijesio sam,nisam je postovao,bla bla..". Kada god se ljubavna veza prekine uvijek okrivljujemo onu drugu stranu,i glumimo zrtve... Cak ako i prevarimo,i to bude uzrok prekida,reci cemo : " Ma nije mogla zadovoljiti moje potrebe,morao sam je prevariti..." uvijek nadjemo izgovor. Ali valjda se tako samo tjesimo, ili sta vec...
Pa normalno da onaj ko je kriv za raskid nece ici okolo i kukati kako je on kriv, to mu/joj vjerovatno i jest bio cilj tako da cemu kukanje onda i eto ja sam kriv, pazi da ne naidjes na nekoga ko ce to reci.
Ja samo kazem da ona ostavljena strana koja nahebe iz raznih razloga za mene bas nije najpametnija ako ce reci kako je njena krivica.
Da je valjao ne bi bio bivši, kažete, a?
Valjao je, ali nije ispao čovjek....
Dva puta je bio bivši, treći put će ostati bivši.....
Da, drugoj će biti bolji, znam da hoće.....
Mis mekinjas wrote:Da je valjao ne bi bio bivši, kažete, a?
Valjao je, ali nije ispao čovjek....
Dva puta je bio bivši, treći put će ostati bivši.....
Da, drugoj će biti bolji, znam da hoće.....
opet u onaj tvoj avioncic maji sjatki Mišu ........
Mislim da se ta izreka odnosi na to da nije valjao u dok je trajala veza, tj. da se desilo nešto zbog čega je veza prekinuta, krivnjom te osobe. Zato se i kaže tako kako se kaže.