Brdskimbecause_of_you wrote:Mjesanac wrote:223 km/h, s tim da je vazno naglasiti da nijedan zakon nisam prekrsio.
Jesi to ti na trkama vozio?
Nisu trke.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Brdskimbecause_of_you wrote:Mjesanac wrote:223 km/h, s tim da je vazno naglasiti da nijedan zakon nisam prekrsio.
upravo toCholina_Lokica wrote:KAd se ide preko 2 stoje, i prodjem neko auto, uvijek mi izgleda kao da ide u rikvercsplend wrote:200 na nasem autoputu, kad sam smanjio na 150 mislio sam da stojim![]()
poslije 5 minuta sam shvatio da sam idiot, i da mi takve gluopsti u zivotu ne trebaju
Vjerovatno Autobahn u Njemackojbecause_of_you wrote:Mjesanac wrote:223 km/h, s tim da je vazno naglasiti da nijedan zakon nisam prekrsio.
bosnianidiot wrote:Vjerovatno Autobahn u Njemackojbecause_of_you wrote:Mjesanac wrote:223 km/h, s tim da je vazno naglasiti da nijedan zakon nisam prekrsio.
bosnianidiot wrote:Vjerovatno Autobahn u Njemackojbecause_of_you wrote:Mjesanac wrote:223 km/h, s tim da je vazno naglasiti da nijedan zakon nisam prekrsio.
because_of_you wrote:
Neka kvaka ima, čim je bilo po zakonu. Ili ima veze sa Brankovićem![]()
because_of_you wrote:Ja mislila da je svagdje u svijetu max 130 (plus nešto malo gratisa)![]()
Sve je to fino, ali nakon nekih 150-170, čovjek više nema kontrolu nad autom, nego ono nad njime...Bude fino malo se izmajmunisati, ali samo malo
vox-populi wrote:Hajd da se ne hvalim previse, 285 km/h, München-Nürnberg. Dosta autoputeva u Njemackoj nema ogranicenje, bar preko dana i po lijepom vremenu.
Da bar ja vozim...Mlad i Nevin wrote: Pa, šta ti voziš?
Jel ovo schumacher skreno na forum na onoj ostroj krivini u San Marinuvox-populi wrote:Hajd da se ne hvalim previse, 285 km/h, München-Nürnberg. Dosta autoputeva u Njemackoj nema ogranicenje, bar preko dana i po lijepom vremenu.
olensoner wrote:'arane, ja sinoc uz Bistrik dvjesta-seset sa dvicom dizel, leti kume