Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Lamborgini ,ne znam je li diablo ili murcielago.Frajer stao na semaforu a ja i jaran nasred ceste i buljimo u auto,fakat je avion,ono na televiziji izgleda moćno ali uživo nevjerovatno.Još kad doda gas,ko avion.
najljepse i najbolje sto sam dzirao (rento) na par dana je Carrera GT2 stvarno je zvjerka, vidjeo sam ih kamaru dobrih (ferrari, lamurgini, bantley itd)sto na car shows sto na ulici, ali prosle godine sto mi je jedno zapalo u oko u Vegasu jao majko to je bio sivi metalik Saleen. Nema sta sto se tice estetike na spram Saleena ferrari je obicna konzerva kao i lamuirgini zajedno sa aston martinom preko mc larena do buggatija.
The_Flyer2002 wrote:a koje je to najskuplje auto. vidio sam ih sve
maybach200-300,000
enzo 450-1,000,000
lamborgini
s600 blindirni 300,000-900,000
hummer h1 custum 105-450,000
porshe gt 450,000-600,000
chrisler phantom 350,000-500,000
a i vidio sam druga malo "jeftinija" auta u koja su vlasnici ulozili po preko 100,000 za felge, siceve, elektroniku, motor, hidrauliku, body kit, ......
gdje si enzu vidio? na tv-u ?
evo tek sada sam vidio ovu temu opet pa mi pade napamet da ti odgovorim. vidio sam ga na tv-u ali evo. ja sam na floridi
ENZO. vidio sam ih do sada 5. prvog sam vidio 03 na auto showu, onda u 04 na showu su bila cak 3. dva su bila izlozena od strane duponta sa mercedesima i bentlijima, a jedan je bio izlozen od strane ferarija. evo neki dan sam imao priliku da jednog vidim na otvorenoj cesti. auto je tako graciozno na cesti damn.... voda mi na usta posla samo misleci o tome autu.
inace hummer i viper nisu tako skupi, prosjecna BMW 7ca je skuplja od njih
vidjene:
lambourghini diabolo
ferari 550 maranelo i barichetu (il kako se vec pise)
rolls royce (il je bio bentley, u svakom slucaju je mocno izgledao)
mclaren F1