a da ne govorim o stresu kad ono navecer hodam pa vidim u izlogu cizme il cipele a ono zatvoreno
alll...imam svoje neke dnevne rituale..imam i par ljudi ovdje koji me onako bas razbihuzure i volim ih :)i svasta nesta jos da ne peglam
Moderator: anex
jedna tamo wrote:meni je pomagao citivil vjerovali ili ne, igram gradim kućice zadeveram se kako ću šta izgradit i zaboravim na probleme, a sad ne mogu više na citivil jer mi je star komp![]()
crnjak pa tražim druge načine da se oslobodim stresa
Zen,tridesete wrote:Najbolji lijek za stres, bar meni, je odlazak u prirodu.
Žali se meni taksista kako mu je žena stalno pod stresom. Kaže, ja sam njoj fino rek'o: "Ama šta se više stresaš toliko. Stresi se više jednom za sva vremena pa da nastavimo živjeti ko sav normalan svijet".![]()
uh ja bih ovo da potpisemMa.Le.Na wrote:hm ma ja to potiskujem na nacin da skrenem misli na nesto pozitivno
jednostavno ne razmisljam o onome sto me muci
ne uvijek...ne mozes vazda pobjeci od sebe ..ali vecina stvari ...ja uspijem
dok se ne skupi..onda puknem
sto me podsjeti...da odavno nisam pukla![]()
tik tak tik tak
potpuni stranac wrote:a većina ljudi je pod stresom. ja uvijek imam par flašica zalihe biljnih kapi za smirenje.![]()
pa dobro mlada nisi li ti nedavno kupila neštošto te je trebalo osloboditi stresa?
![]()

I onda dodjes na pumpu da natocis gorivo, i vratis sav potroseni stres kad vidis racunO'zone wrote: -Sjest u auto i proć 40-50km gradske nekad i više (prođe te sav stres koliko istersaš na druge učesnike u saobraćaju)
Ja uvjek sipam za ceneradječak sa šibicama wrote:I onda dodjes na pumpu da natocis gorivo, i vratis sav potroseni stres kad vidis racunO'zone wrote: -Sjest u auto i proć 40-50km gradske nekad i više (prođe te sav stres koliko istersaš na druge učesnike u saobraćaju)
RosaSpinosa wrote:Đe neću bit neurozna... radim 7 dana u sedmici![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za jedan dan GO moram moljakati danima![]()
![]()
![]()
jedna tamo wrote:ja sam sve manje i manje pod stresom, jer sam konačno razlučila bitne od nebitnih stvari u životu, bitne od nebitnih ljudi u životu i zapravo sam shvatila, da sam ja jedna od sretnica i da puno više trebam biti zahvalna na svemu nego se stresirati radi svake sitnice
Stvarno svega na ovom forumu, bože sačuvaj.micki125 wrote:a ona "spravica" pomaže li?jedna tamo wrote:ja sam sve manje i manje pod stresom, jer sam konačno razlučila bitne od nebitnih stvari u životu, bitne od nebitnih ljudi u životu i zapravo sam shvatila, da sam ja jedna od sretnica i da puno više trebam biti zahvalna na svemu nego se stresirati radi svake sitnice![]()
![]()
![]()