Americki ultra-desnicari negiraju srpske konc-logore za Bosn
-
symbolstar
#26 Re: Americki ultra-desnicari negiraju srpske konc-logore za Bosn
Ne umanjujem stetnost Jonesovih tvrdnji, ali radi se o bolesnom fanatiku. Jedno vrijeme sam pratio njegov rad i slusao njegov radio, cisto iz radoznalosti. Lik je poremecen. Treba Vulliamija obavijestiti o ovome da mu se on naj... mile majke 
-
jefferson
#27 Re: Americki ultra-desnicari negiraju srpske konc-logore za Bosn
Nije, oni iznose misljenje? Nije krivicno djelo ni misliti da se 9/11 nije desio, niti da su japanci napali Pearl Harboor! Sve je to zasticeno prvim amandmanom! Otkud nekom pravo da tebi kaze da li ti smije ili ne smije izraziti svoje sumnje u holokaust????potpuni stranac wrote:zar to nije krivično djelo?jefferson wrote:
Znam ja vrlo dobro, ne boj se!
Crnokosa, u americi zbog toga sto imas 1 amandman mozes pricati sta hoces. U americi imas profesora na fakultetima koji negiraju holokaust, genocid u BiH, i 1000 drugih stvari. Medjutim, zbog Bill of Rights oni imaju pravo na svoje misljenje. Oni iznose svoje misljenje! To sto to nema veze sa stvarnoscu, to je druga stvar, ali amerika ne funkcionise na nacin na koji funkcionise Bjelorusija. Imas pravo na svoje misljenje, imas pravo spaliti americku zastavu kao znak protesta jer te stiti 1 amandman koji po odluci vrhovnog suda se u tom slucaju interpretuje kao izraz misljenja.
Stoga, da neko obraca paznju na nekakvu budalu koja negira dokaze kao sto su svjedocenja hiljada ljudi, masovne grobnice, spijunsi sateliti i jos brdo stvari? I mean, camon? Jos se trebam uzrujavati zbog nekog americkog debila koji hoce malo paznje ne bil koji dolar zaradio?
Onda kada americka vlada pocne da interpretira sta ljudi trebaju ili mogu da kazu, tu ce biti kraj te drzave. Sve do tad, be cool, nigdje ne ide amerika, a ovakvih budala ima svugdje.
- crnokosa88
#28 Re: Americki ultra-desnicari negiraju srpske konc-logore za Bosn
Nesrece i patnja u buducnosti obicno pocinju sa negiranjem proslosti, znam da je Jones senzacionalist (i to veoma bogat, iako se svojski trudi da izgleda kao srednja klasa), ali problem je sto ima veliku slusanost, oko 3 miliona slusalaca sedmicno. Tragi-komicno je i to njegovo predstavljanje Milosevica kao krscanina, koliko je meni poznato Milosevic je bio komunist-ateista?
Barem bi krscani trebali reagovati jer prvo vrijedja krscane nazivajuci Milosevica "nice christian"....
-
jefferson
#29 Re: Americki ultra-desnicari negiraju srpske konc-logore za Bosn
Crnokosa, takvih kao on hiljade. Glenn Back na FOX-u je teski kreten kojeg pratio milione gledalaca, pa sta? Ko ga jebe, izfiltrirat ce Amerika to.crnokosa88 wrote:Nesrece i patnja u buducnosti obicno pocinju sa negiranjem proslosti, znam da je Jones senzacionalist (i to veoma bogat, iako se svojski trudi da izgleda kao srednja klasa), ali problem je sto ima veliku slusanost, oko 3 miliona slusalaca sedmicno. Tragi-komicno je i to njegovo predstavljanje Milosevica kao krscanina, koliko je meni poznato Milosevic je bio komunist-ateista?Barem bi krscani trebali reagovati jer prvo vrijedja krscane nazivajuci Milosevica "nice christian"....
Prevelika je Amerika za jednog Jonesa, da bi on nesto pokrenuo!
- BarbaDue
#30 Re: Americki ultra-desnicari negiraju srpske konc-logore za Bosn
Amerikanci, kakva je to nacija...fuuj
USA=RS
...odnosno za one koji ne razumiju ovadvije ove tvorevine su vještačke, obadvije su nastale na krvi i mesu drugih naroda, onih koji su pokorili. AkoBogda to ce se kad tad promjeniti, sve sto nije nastalo prirodnim normalnim putem, nestat ce!
USA=RS
...odnosno za one koji ne razumiju ovadvije ove tvorevine su vještačke, obadvije su nastale na krvi i mesu drugih naroda, onih koji su pokorili. AkoBogda to ce se kad tad promjeniti, sve sto nije nastalo prirodnim normalnim putem, nestat ce!
- 1gorstak
#31 Re: Americki ultra-desnicari negiraju srpske konc-logore za Bosn
BarbaDue wrote:Amerikanci, kakva je to nacija...fuuj
USA=RS

http://www.youtube.com/watch?v=LSiRUSjS ... re=related
'Tis the star-spangled banner! Oh long may it wave
O'er the land of the free and the home of the brave!
- crnokosa88
#32 Re: Americki ultra-desnicari negiraju srpske konc-logore za Bosn
....1gorstak wrote:
http://www.youtube.com/watch?v=LSiRUSjS ... re=related
'Tis the star-spangled banner! Oh long may it wave
O'er the land of the free and the home of the brave!
Ehhhh, patrioti
-
Nedim702
#33 Re: Americki ultra-desnicari negiraju srpske konc-logore za Bosn
Previse stavljate clips Alexa Jonsa da bi prikazali da je on los. I ja sam protiv njega kad govori o Bosni, ali nikad nije direktno krivio ni jednu stranu. Njegova teorija je da je dosta politicara u vladi u to vrijeme u jugoslaviji su bile marionete zapada i CIA i da je Zapad (NWO) prouzrokovao rat jer njihova zelja je da uniste drzave da bi se poslije mogle pripoit svjetskoj vladi (EU, UN itd.) i svjetskom monetranom sistemu tako da bi nas mogli jebat kako hoce i pokrast nase bogatstvo. Poslije rata oni kupe svu infrastrukturu nase drzave i ostala prirodna bogatsva za jeftino, i dadnu nam para ko blata kroz IMF i ostale banke, ali sa kamatom nikad necemo moc nas dug odplatit...tako da nas mogu drzat siromasnim kao sto rade po africi.
Nikad nisam cuo Alex Jonsa da je ikad reko nesto direktno protiv Bosanaca, razlog zasto on je bio protiv Americkog bombardovanja Srbije je zbog Americkog ustava koji zabranjuje presedniku da salje vojnike bez dozvole Americkog kongresa. On je protiv sve vojne intervencije Amerike I cak je rekao da Amerikanci trebaju da boga mole za oprost zbog svega sto je ova drzava radila i nastavlja da radi u Islamskim drzavama. On je jedini na desnoj strani koji nije bio protiv izgradnje dzamije u njuyorku prosle godine.
sorry, dugo nisam pisao na bosanski haha
alex jones predvidja septembar 11 prije nego sto se dogodio
Nikad nisam cuo Alex Jonsa da je ikad reko nesto direktno protiv Bosanaca, razlog zasto on je bio protiv Americkog bombardovanja Srbije je zbog Americkog ustava koji zabranjuje presedniku da salje vojnike bez dozvole Americkog kongresa. On je protiv sve vojne intervencije Amerike I cak je rekao da Amerikanci trebaju da boga mole za oprost zbog svega sto je ova drzava radila i nastavlja da radi u Islamskim drzavama. On je jedini na desnoj strani koji nije bio protiv izgradnje dzamije u njuyorku prosle godine.
sorry, dugo nisam pisao na bosanski haha
alex jones predvidja septembar 11 prije nego sto se dogodio
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#34 Re: Americki ultra-desnicari negiraju srpske konc-logore za Bosn
inače ultra desničari jedino priznaju logore koje sami otvore i njima upravljaju 
-
smijesni_ste
#35 Re: Americki ultra-desnicari negiraju srpske konc-logore za Bosn
Znam da dižem temu iz mrtvih, ali gledao sam posljednjih dana klipove od ovog Paula Josepha Watsona i hajd rekoh da vidim šta ima na klixu o njemu i baš se sjebah kad vidjeh ovu temu i klip gdje priča o logorima 
Znam da je spominjao ubistvo onog Bosanca u St. Louisu i da je isprozivao Hilari zbog laganja o snajperima kad je bila u Tuzli. Ima još i intervju sa onim "Bosancem" iz Švedske što pravi slične klipove, ali mislio sam da je to to što se tiče BiH. Onda vidjeh ovu temu i zaguglah temeljitije malo...fuj
https://www.modernghana.com/news/100003 ... er-up.html
Danas je dosta popularan, što je najgore ima ok klipova pogotovo o licemjernim poznatim ličnostima, ali stvarno bi trebalo "podsjetiti" i njega i ove što ga podržavaju na ovo ili još bolje proslijediti ovo "left" medijima koje on stalno pljuje
Ajmo dijasporo pogtovo britanska i američka, da vas vidimo
Znam da je spominjao ubistvo onog Bosanca u St. Louisu i da je isprozivao Hilari zbog laganja o snajperima kad je bila u Tuzli. Ima još i intervju sa onim "Bosancem" iz Švedske što pravi slične klipove, ali mislio sam da je to to što se tiče BiH. Onda vidjeh ovu temu i zaguglah temeljitije malo...fuj
Danas je dosta popularan, što je najgore ima ok klipova pogotovo o licemjernim poznatim ličnostima, ali stvarno bi trebalo "podsjetiti" i njega i ove što ga podržavaju na ovo ili još bolje proslijediti ovo "left" medijima koje on stalno pljuje
- GandalfSivi
#36 Re: Americki ultra-desnicari negiraju srpske konc-logore za Bosn
Bjezi ba, necu ni usta da prljam spominjanjem njegovog imena. Ove budale su i popularne samo zato sto ljudi ulaze u raspravu sa njima.
Ne hraniti trolove...
Ne hraniti trolove...
-
smijesni_ste
#37 Re: Americki ultra-desnicari negiraju srpske konc-logore za Bosn
Pa nisam ni mislio da neko sa njim 'direktno razgovara', ali dobro...nije ni bitno na kraju krajeva
- GandalfSivi
#38 Re: Americki ultra-desnicari negiraju srpske konc-logore za Bosn
Znam to, ali vjeruj mi da nam je najbolje danas niko ne spominje u vezi sa ovim budalama...
- cyprus
#39 Re: Americki ultra-desnicari negiraju srpske konc-logore za Bosn
Ček... Jesu li to ni isti američki ultradesničari čiji ''mimovi'' služe kao izvor ''humora'' i za bošnjačku desnicu?Americki ultra-desnicari negiraju...

- JThomas
#40 Re: Americki ultra-desnicari negiraju srpske konc-logore za Bosn
to je ta pamet...
- insomnia78
#41 Re: Americki ultra-desnicari negiraju srpske konc-logore za Bosn
Sta kaze za Siriju? Koga podrzava?smijesni_ste wrote:Znam da dižem temu iz mrtvih, ali gledao sam posljednjih dana klipove od ovog Paula Josepha Watsona i hajd rekoh da vidim šta ima na klixu o njemu i baš se sjebah kad vidjeh ovu temu i klip gdje priča o logorima
-
smijesni_ste
#42 Re: Americki ultra-desnicari negiraju srpske konc-logore za Bosn
Nisam došao još do Sirije što se tiče njegovih klipova
...možda je gandalf u pravu, samo nam fali da nam se ovakvi naklate na kosti pored svega 
-
hAZNADAR
#43 Re: Americki ultra-desnicari negiraju srpske konc-logore za Bosn
Nista novo. Tako i desnica u Skandinaviji rezonuje. Karadjic u ulozi branitelja, multikulturalno drustvo opasnost koje rezultira ratom, logori ili nisu postojali ili bili zatvor za ratne zarobljenike gdje je propaganda namjerno izabrala par mrsavijih da stanu maksuz iza zice, sarajevski Srbi se branili od centra,... cak se i u zvanicnoj terminologiji spominje gradjanski rat a ne agresija.
Prije par godina je nastao bila afera zbog par dokumentaraca o Srebrenici iz tipicnog desnicarskog ugla pa smo demonstrirali, protestovali,..
Desnicari po Evropi, Americi,.. nisu izmislili islamofobiju vec samo koriste postojecu tradicionalnu malo vise nego drugi. Uz primjese patriotizma naravno. Fokus na domacim muslimanima kao opasnim za drustvo i usput receno kontra u svemu - u BiH nije bio genocic, u Izraelu nema etnickog ciscenja, Rohinje turisticki idu od kuce,... Tamo gdje nema muslimana u vecem broju - na udaru su Indijci recimo kao u mnogim mjestima u Engleskoj, i Poljaci odskora,... i naravno Kinezi, Vijetnamci,... takodjer na udaru.
Medjutim otpor prema muslimanima zbog terorizma i veceg upliva je najveci. Primjerice u Australiji gdje hoce uzeti titulu mis Australije curi naseg porijekla kada su skontali da je muslimanka ili barem muslim background.
Dodik u takvoj situaciji je vise oportunista gdje trazi saveznike tamo gdje moze. Zato i pokusava veze sa ekstremnijem krilu cionista u Izraelu gdje se haman sjaranio sa onim Liebermanom, pa evrpskim desnicarima gdje se skompao sa austrijskim,.... Zato me nebi iznenadilo da je srpski lobi u Americi isposlovao ovo - jer Ameri koji inace nemaju pojma o nicemu u svijetu - otkud njihovim desnicarima stav o BiH za koju nisu culi i neznaju na kojem je kontinentu.
Prije par godina je nastao bila afera zbog par dokumentaraca o Srebrenici iz tipicnog desnicarskog ugla pa smo demonstrirali, protestovali,..
Desnicari po Evropi, Americi,.. nisu izmislili islamofobiju vec samo koriste postojecu tradicionalnu malo vise nego drugi. Uz primjese patriotizma naravno. Fokus na domacim muslimanima kao opasnim za drustvo i usput receno kontra u svemu - u BiH nije bio genocic, u Izraelu nema etnickog ciscenja, Rohinje turisticki idu od kuce,... Tamo gdje nema muslimana u vecem broju - na udaru su Indijci recimo kao u mnogim mjestima u Engleskoj, i Poljaci odskora,... i naravno Kinezi, Vijetnamci,... takodjer na udaru.
Medjutim otpor prema muslimanima zbog terorizma i veceg upliva je najveci. Primjerice u Australiji gdje hoce uzeti titulu mis Australije curi naseg porijekla kada su skontali da je muslimanka ili barem muslim background.
Dodik u takvoj situaciji je vise oportunista gdje trazi saveznike tamo gdje moze. Zato i pokusava veze sa ekstremnijem krilu cionista u Izraelu gdje se haman sjaranio sa onim Liebermanom, pa evrpskim desnicarima gdje se skompao sa austrijskim,.... Zato me nebi iznenadilo da je srpski lobi u Americi isposlovao ovo - jer Ameri koji inace nemaju pojma o nicemu u svijetu - otkud njihovim desnicarima stav o BiH za koju nisu culi i neznaju na kojem je kontinentu.
-
smijesni_ste
#44 Re: Americki ultra-desnicari negiraju srpske konc-logore za Bosn
Malo i ti počinješ sa teorijama zavjere
...nije problem islamofobija i konkretni argumenti već negiranje zločina.
Klip je star skoro 7 godina, a samo dio je u vezi sa BiH tako da stvarno sumnjam da smo mu mi neki prioritet pored svih sranja u Britaniji i svijetu u posljednje 2,3 godine, a još manje sumnjam da ga neko odavde 'finansira'
Koliko znam, bilo je poziva direkciji za Miss da se toj našoj curi oduzme titula, ali naravno da ništa nije bilo od toga na kraju.
Slažem se za dokumentarce o Srebrenici...
Klip je star skoro 7 godina, a samo dio je u vezi sa BiH tako da stvarno sumnjam da smo mu mi neki prioritet pored svih sranja u Britaniji i svijetu u posljednje 2,3 godine, a još manje sumnjam da ga neko odavde 'finansira'
Koliko znam, bilo je poziva direkciji za Miss da se toj našoj curi oduzme titula, ali naravno da ništa nije bilo od toga na kraju.
Slažem se za dokumentarce o Srebrenici...
Last edited by smijesni_ste on 29/10/2017 12:55, edited 1 time in total.
- Pandakonda
#45 Re: Americki ultra-desnicari negiraju srpske konc-logore za Bosn
Alex Jones uopšte nije opasan, istina je da ima dosta followera ali ga raja više gleda zbog zabave i načina izvedbe nego zato što vjeruju u njegove priče. Watson je dosta "opasniji" zato što lik ima ogromnu fan bazu i u vecini slučajeva je lik u pravu i ima dosta dobrih klipova. Ne znam odakle mu pade Bosna na pamet pogotovo ako je pričao sa onim našim šveđaninom Angry Foreigner-om 
-
smijesni_ste
#46 Re: Americki ultra-desnicari negiraju srpske konc-logore za Bosn
Ma ovo za logore je stara priča, tj. nije mu sad Bosna pala na pamet...
- Pandakonda
#47 Re: Americki ultra-desnicari negiraju srpske konc-logore za Bosn
Tek sad vidjeh da je klip star 7 godina 
-
smijesni_ste
#48 Re: Americki ultra-desnicari negiraju srpske konc-logore za Bosn
Da
Ja sam se stvarno neugodno iznenadio jer kao što kažeš stvarno ima dobrih klipova...
Ja sam se stvarno neugodno iznenadio jer kao što kažeš stvarno ima dobrih klipova...
- SmokingMan
#49 Re: Americki ultra-desnicari negiraju srpske konc-logore za Bosn
Debil,poslušao sam davno nekoliko njegovih "predavanja",čisto da bi se čemu imao nasmijati.crnokosa88 wrote:Alex Jones, u odbrani Slobodana Milosevica, finog krscanina....pocinje oko 14:11 minute![]()
Pored toga, vec nekoliko sedmica siri srbijansku propogandu o tome kako je Kosovo oteto Srbima i dato Albancima, ni rijeci naravno o srbijanskim zlocinima. Poznato je da su Srbi platili Lewisu McKenziu (sto je on i priznao) da laze za njih, pitam se koliko su njemu platili da laze za njih?
- annoy
#50 Re: Americki ultra-desnicari negiraju srpske konc-logore za Bosn
PJW zna imati bas dobrih videa, ali nekad fakat sere, npr. prica o depresiji iz prilicno ignorantne pozicije. Pa me ne cudi da je ignorantan i u vezi nekih drugih stvari
Najbolji mi je kad kaze "imagine my shock"
Btw zar postoji osoba koja Jonesa shvaca ozbiljno

Najbolji mi je kad kaze "imagine my shock"
Btw zar postoji osoba koja Jonesa shvaca ozbiljno