Šta ti je upalo?VjecitiStudent wrote:Adriatic wrote:
Ne nego što deru klero naciste, pedofile, ljubitelje crnaca i ostalu bagru.
Avdo Avdić
Moderator: anex
- Adriatic
#26 Re: Avdo Avdić
- lord blackadder
#27 Re: Avdo Avdić
Avdo je potencijal za isljednika. Kad bi mene onako prekidao, glasom stekteceg automata, dobio bi po bezobraznoj labrnji.
-
showman
#28 Re: Avdo Avdić
Najbolje mi je bilo kad ga je onaj lik izgurao iz kancelarije a on kaže: "Šta se guraš, ba?!" Kao da je u tramvaju 
-
mimo1969
#29 Re: Avdo Avdić
Uštogljeni stereotipi prave informativnu konfuziju u kojoj je teško razabrati ko je informativno pismen a ko nepismen. Pretrpanost informacija temeljenih na vlastitom osjećaju, intuiciji i nadasve televizijskoj nepismenosti dovode nas do ovakvih besmislenih rasprava, tako da bi ovom postu mogli "nadjenuti" semantičku floskulu - MJESTO EGOISTIČNOG PRAŽNJENJA ili kako bi to naš narod "narodskije" reko' - EGOISTIČNA ĆENIFA. Bilo bi lijepo pomenuti makar jednu lijepu u ovoj "ćenifi" jer i u klasičnoj da bi zaboravili vlastiti smrad ponesemo roman tipa Alan Ford ili neku jeftinu križaljku radujući se poput male djece kako i na takvom mjestu može doći do izliva čudnih ideja koje pamet obogaćuju, te smiješnih scena u kojoj bi Candy Camera imala šta zabilježiti. Suma sumarum: ne sudite ljudima tek tako jer imaju oni i svojih dobrih. Zar ne osjetite smrad vlasitog ... Nobody's Perfect...
-
hladan.preminger
#30 Re: Avdo Avdić
Haj sad kosoliduj misli i polako sve ponovo napiši, lijepo i razgovjteno da te svi razumiju.mimo1969 wrote:Uštogljeni stereotipi prave informativnu konfuziju u kojoj je teško razabrati ko je informativno pismen a ko nepismen. Pretrpanost informacija temeljenih na vlastitom osjećaju, intuiciji i nadasve televizijskoj nepismenosti dovode nas do ovakvih besmislenih rasprava, tako da bi ovom postu mogli "nadjenuti" semantičku floskulu - MJESTO EGOISTIČNOG PRAŽNJENJA ili kako bi to naš narod "narodskije" reko' - EGOISTIČNA ĆENIFA. Bilo bi lijepo pomenuti makar jednu lijepu u ovoj "ćenifi" jer i u klasičnoj da bi zaboravili vlastiti smrad ponesemo roman tipa Alan Ford ili neku jeftinu križaljku radujući se poput male djece kako i na takvom mjestu može doći do izliva čudnih ideja koje pamet obogaćuju, te smiješnih scena u kojoj bi Candy Camera imala šta zabilježiti. Suma sumarum: ne sudite ljudima tek tako jer imaju oni i svojih dobrih. Zar ne osjetite smrad vlasitog ... Nobody's Perfect...
Avdo ne zna procitati sta mu pise na papiru, a kamoli da nesto smisli. Danas gledam reprizu 60 minuta i on cita sa papira 74 i 131 hiljade KM, a ono na ekranu uvecava cifre pored kojih stoji USD.
Profesionalitam na djelu.
- BSn
#31 Re: Avdo Avdić
Jel on fakat konta da iza svake rijeci ide tacka, il misli da je tako izrazajan? Pa, kako moze bit nesto izrajano, ako je svaka recenica ista?!?
-
Bloger
#32 Re: Avdo Avdić
Upoznao sam se slučajno s Avdom Avdićem: mali miš-živi piš!
-
delldell
#33 Re: Avdo Avdić
Avdo nekad stvarno kao da čita dvije riječi, pa tačka, dvije riječi, pa opet tačka.
Ali, zanimljivo je kako se u ovoj državi uvijek nađu pametnjakovići koji osporavaju druge. Pa Avdo Avdić je uradio puno više za ovu državu od vas, ali uvijek su svi pametniji od onih koji riskiraju svoj život kako bi vi mogli sjediti i slušati (gledati, čitati).
Avdo Avdić je sjajan novar.
Slažem se s tim da je kod njega prisutna ta neka govorna mana, mrzim njegovo čitanje u zadnje vrijeme, ali je majstor u svom poslu - istraživačkom novinarstvu.
Stara tema, ali sam morao odgovoriti.
Ali, zanimljivo je kako se u ovoj državi uvijek nađu pametnjakovići koji osporavaju druge. Pa Avdo Avdić je uradio puno više za ovu državu od vas, ali uvijek su svi pametniji od onih koji riskiraju svoj život kako bi vi mogli sjediti i slušati (gledati, čitati).
Slažem se s tim da je kod njega prisutna ta neka govorna mana, mrzim njegovo čitanje u zadnje vrijeme, ali je majstor u svom poslu - istraživačkom novinarstvu.
- luckylaka
#34 Re: Avdo Avdić
samo je bilo pitanje dana kada ce avdo da navratidelldell wrote:Avdo nekad stvarno kao da čita dvije riječi, pa tačka, dvije riječi, pa opet tačka.
-
ispravna_mejl_adresa
#35 Re: Avdo Avdić
Mislim. Da se. Mogu. Sloziti. Sa.mimo1969 wrote:Uštogljeni stereotipi prave informativnu konfuziju u kojoj je teško razabrati ko je informativno pismen a ko nepismen. Pretrpanost informacija temeljenih na vlastitom osjećaju, intuiciji i nadasve televizijskoj nepismenosti dovode nas do ovakvih besmislenih rasprava, tako da bi ovom postu mogli "nadjenuti" semantičku floskulu - MJESTO EGOISTIČNOG PRAŽNJENJA ili kako bi to naš narod "narodskije" reko' - EGOISTIČNA ĆENIFA. Bilo bi lijepo pomenuti makar jednu lijepu u ovoj "ćenifi" jer i u klasičnoj da bi zaboravili vlastiti smrad ponesemo roman tipa Alan Ford ili neku jeftinu križaljku radujući se poput male djece kako i na takvom mjestu može doći do izliva čudnih ideja koje pamet obogaćuju, te smiješnih scena u kojoj bi Candy Camera imala šta zabilježiti. Suma sumarum: ne sudite ljudima tek tako jer imaju oni i svojih dobrih. Zar ne osjetite smrad vlasitog ... Nobody's Perfect...
Tobom.
- friskyoreo
#36 Re: Avdo Avdić
luckylaka wrote:samo je bilo pitanje dana kada ce avdo da navratidelldell wrote:Avdo nekad stvarno kao da čita dvije riječi, pa tačka, dvije riječi, pa opet tačka.
-
kazokazo
#37 Re: Avdo Avdić
Avdo svakim prilogom pokusava da dize neku tenziju, plitko je to ba ...
-
pravaistina
#38 Re: Avdo Avdić
CUJEM DA JE SMJENJEN AVDO AVDIC IZ INFORMATIVNOG PROGRAMA
jer nije napadao lukaca kako mu je naredjeno
- slusaj vamo
#39 Re: Avdo Avdić
Čudi to od njega, ne od šefova…
Avdić je klasični propagandni apartčik, arhitip medijskog ljigavca, baš kao i šefovi mu.
Avdić je klasični propagandni apartčik, arhitip medijskog ljigavca, baš kao i šefovi mu.
-
StupskaBitanga
#40 Re: Avdo Avdić
to bi bio mali korak za čovječanstvo a veliki za novinarsku profesiju u BiHpravaistina wrote:CUJEM DA JE SMJENJEN AVDO AVDIC IZ INFORMATIVNOG PROGRAMA
- Miki123
#41 Re: Avdo Avdić
Nije istina. Avdo Avdić jedini nazove dodika kriminalcem, onim što razvaljuje državu, negira genocid.slusaj vamo wrote:Čudi to od njega, ne od šefova…
-
Agnese
#42 Re: Avdo Avdić
Miki123 wrote:Nije istina. Avdo Avdić jedini nazove dodika kriminalcem, onim što razvaljuje državu, negira genocid.slusaj vamo wrote:Čudi to od njega, ne od šefova…
- vinnie_jones
#43 Re: Avdo Avdić
Da nije kakva rokada legla, u "zelenu panoramu" npr. 
Štala...steona junica...u mračnom uglu stoji on...domaćin...
Štala...steona junica...u mračnom uglu stoji on...domaćin...
-
StupskaBitanga
#44 Re: Avdo Avdić
Ako je nazivanje Dodika kriminalcem i to što osporava genocid uspjeh nisko su nam opali kriteriji
- slusaj vamo
#45 Re: Avdo Avdić
Nemoja tako, to radi baš dramatičnim glasom. Ono, najnovija saznanja, šokantno, ekskluzivno i skandalozno!
-
StupskaBitanga
#46 Re: Avdo Avdić
vidi se ko mu je mentor i uzor koji eto na kraju kako reče pravaistina dao mu noguslusaj vamo wrote:Nemoja tako, to radi baš dramatičnim glasom. Ono, najnovija saznanja, šokantno, ekskluzivno i skandalozno!
Ako ne bude sutra onog šašavog dodatka u Dnevniku možda je to jedan od pokazatelja
-
sencobih
#47 Re: Avdo Avdić
meni je jaka bila ona u onom selu , kad mu onaj veliki kaze : Hoces da prodjem kroz tebe? 
- agnostic_front
#48 Re: Avdo Avdić
jesmol ljudi il zivotinje, HOS DA PROOOOOOOOODJEM KROZ TEBE?!?!
vrh vrhova

vrh vrhova
- dječak sa šibicama
#49 Re: Avdo Avdić
sencobih wrote:meni je jaka bila ona u onom selu , kad mu onaj veliki kaze : Hoces da prodjem kroz tebe?
-
Bitte_Halt_ja_ja
#50 Re: Avdo Avdić
a rekoh ja, opet na lika: Vehabije u Novom Pazaru napale Avdu Avdića i Refika Vejsilagića
http://www.sarajevo-x.com/vijesti/bih/v ... /120306141
jos malo pa ce biti vijest dana: Danas, po prvi put, niko nije napao Avdu Avdica
http://www.sarajevo-x.com/vijesti/bih/v ... /120306141
jos malo pa ce biti vijest dana: Danas, po prvi put, niko nije napao Avdu Avdica