lerdi wrote:Super su ga sredili, samo se meni lično ne sviđa osvjetljenje ovog "HOTEL BRISTOL" natpisa. Nekako mi kurvanjski
aj boja - vec u jednom momentu "ugase" H slovo
sta ima treperit
lerdi wrote:Super su ga sredili, samo se meni lično ne sviđa osvjetljenje ovog "HOTEL BRISTOL" natpisa. Nekako mi kurvanjski
Ja bi vrlo rado u sred Kuvajta napravio hotel sa alkoholom i svadbama, medjutim ... lokalni obicaji su drugaciji.zvrcak wrote:U hotelu ce biti zabranjen alkohol i pusnjenje!!! Za odlicno uredjenje svaka cast, dobro sam upoznat sa situacijom unutar hotela, bit ce dobro i raditi, sve strucno osoblje traze. A sto se tice Alkohola i Cigareta, kuvajcanin koji je ulozio u hotel, iza sebe ima 30-tak hotela, koji su po bliskom i dalekom istoku, covjek odlicno zna svoj posao.
Trenutno svicarska ugostiteljska firma vodi hotel, dok ne razrade posao, a onda ga vracaju pravim vlasnicima.
Mislim da niko nebi ulozio milione i milione da napravi hotel koji ce zjapiti, za svaki ozbiljan projekat uradi se i plan, i u tom planu se odredi ciljana populacija, i mislim da oni to nisu izostavili.
A samo da napomenem, da sve vise istocnjaka dolazi u europu pa tako i kod nas, arapi su poceli da ulazu pare u europu sto se i vidi na najbanalnim stvarima. Tako da to sto nema alkohola moze samo da bude +, nece imati svadbe svake subote, zato ce imati sve bitnije ljude iz islamskog svijeta...
Urban B. wrote:pa nije nam dugo trebalo da se nadju mane,pametni bosanci
Imamopobjednika wrote:Ljudi ulozili svoj novac - i prave sta zele. Pretpostavljam da ovi pljuvaci kada bi se svi utalili ne bi mogli ni milje skupiti jer ovolikoj kolicini zuci, pljuvanja i frustracija moze biti samo nesposobnost biti razlog. Kome se ne svidja neka ide tamo gdje se alkohol sluzi. Da - prvo BBI pa Bristol.. I vjerujte, bice jos. Ovo nije ni pocetak. Ovim pljuvacima mogu savjetovati jedino da se pomire sa situacijom ili da kupe kofere i idu negdje gdje ce se osjecati svoji na svome - treceg rijesenja nema. Mogu vam pomoci sa pakovanjem, nije problem.
Drugi put.ladyblue18 wrote:Tema hotel, alkohol, vjernici fazoni jok.
HAVANA wrote:Imamopobjednika wrote:Ljudi ulozili svoj novac - i prave sta zele. Pretpostavljam da ovi pljuvaci kada bi se svi utalili ne bi mogli ni milje skupiti jer ovolikoj kolicini zuci, pljuvanja i frustracija moze biti samo nesposobnost biti razlog. Kome se ne svidja neka ide tamo gdje se alkohol sluzi. Da - prvo BBI pa Bristol.. I vjerujte, bice jos. Ovo nije ni pocetak. Ovim pljuvacima mogu savjetovati jedino da se pomire sa situacijom ili da kupe kofere i idu negdje gdje ce se osjecati svoji na svome - treceg rijesenja nema. Mogu vam pomoci sa pakovanjem, nije problem.
Ako je ovo bosanska pamet...ja cu radije medju pljuvace.
Bit će mrtvih glava uskoro izgleda.ladyblue18 wrote:Drugi put.ladyblue18 wrote:Tema hotel, alkohol, vjernici fazoni jok.
izgleda za tebe ne vrijede upozorenja modova...munevera44 wrote:A šta se ono gradi izmedju Bristola i Elektroprivrede
Izvinjavam se nisam čitala prethodne postove, do mene je moj grijeh, molim Vas da uvažiteSplinter wrote:izgleda za tebe ne vrijede upozorenja modova...munevera44 wrote:A šta se ono gradi izmedju Bristola i Elektroprivrede
naravno, uljepsan je grad, zaposlice se neko itd. ako to nije pozitivno onda hebi gafixer wrote:Samo neka su ga obnovili. A sta ce u njemu biti fkt me ne zanima.