Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
beerdrinker wrote:U BIH moras biti "vjernik", jer moras biti dio tora, cak i ateisti po uvjerenju moraju u neki tor, taj koji im je najblizi. U toj igri jos niko nikoga nije nadmudrio, ni politika. Gdje poceti...da dođe do promjena?
Nego sta na kraju bi, jes poceo stagod? Ima l kakijeh promjena?
Na postapalicu "Allaha mi" sam u sali odgovorio hvaljen Isus, jarane...ja se salio, kad ono skoro pa provokacija ispala, ne prema njemu, je ni on nije musliman...nego okolina...
beerdrinker wrote:Na postapalicu "Allaha mi" sam u sali odgovorio hvaljen Isus, jarane...ja se salio, kad ono skoro pa provokacija ispala, ne prema njemu, je ni on nije musliman...nego okolina...
Pa i jeste nesto kao provokacija koji k odgovaras tako na to
kao drugo Allahami je isto sto i Bogami,a hvaljen Isus je pozdrav,
znam zato mi i jeste smiješno...dok novog boga izbace na tržište pomjera se sat i kalendar koja umišljenost šizofrenija i na kraju krajeva bogohuljenje Ko da bog ne zna kada je vrijeme počelo
Last edited by JoseMujica on 15/02/2011 09:31, edited 1 time in total.
beerdrinker wrote:Bit ce bolje jednog dana, ako ne i prije...ako Bog da...
Srela se dvojica i prvi pita drugog kako ide, a ovaj mu kaže: Nikad bolje!
Kako to, pitaj onaj prvi a drugi mu odgovara: Ma stalno obećavaju, biće bolje, biće bolje a nikad bolje!
beerdrinker wrote:Bit ce bolje jednog dana, ako ne i prije...ako Bog da...
Srela se dvojica i prvi pita drugog kako ide, a ovaj mu kaže: Nikad bolje!
Kako to, pitaj onaj prvi a drugi mu odgovara: Ma stalno obećavaju, biće bolje, biće bolje a nikad bolje!
K'o optimista i pesimista...pesimista: toliko je lose da ne moze gore...optimista: moze moze
sammo wrote:Mene su pitali, jesu li vehabije u BIH ekstremno krilo SDA? Rekoh ne znam valjda ne. Kako bi vi odgovorili strancu, koji trazi brz i kratak odgovor?
sammo wrote:Mene su pitali, jesu li vehabije u BIH ekstremno krilo SDA? Rekoh ne znam valjda ne. Kako bi vi odgovorili strancu, koji trazi brz i kratak odgovor?
JoseMujica wrote: ma ja se samo sjetim kad smo djeca bili svi se kleli: Tita mi, kad nakon 10-15 godina svi Titu hebu sve po spisku
meni sve nešto šuha da i ovi bogovi tako ne završe
Boga je bilo i prije i poslije tita,,zato ne treba da te suha
drzi svoje uvjerenje za sebe i ne vrijedjaj druge. Mene vrijedja kad kazes "bog je bio i prije tita i poslije tita" - gluho i daleko. Ako ja ne smijem po bogu i religiji ne smijes ni ti po titu,tacka!---->.
prije psovali boga i kleli se u tita, sad obratno. Zamjenili jednog tita za drugog
JoseMujica wrote:A reče Heraklit: Panta Rei...eh samo da zna koliko se zahebo promjena je prva samoobmana čovječanstva
Trebalo bi tog heraklita poslat u banoviće na jednu heftu!
ma jok..on bi se odmah vratio, kao rijeka u koju zakoračiš...bolje Parmenida...mada, Parmenidu bi to sve bilo Jedno..onda Sokrata, nek malo kvari banovićku omladinu, dosta je ovdje zavodio..
JoseMujica wrote:A reče Heraklit: Panta Rei...eh samo da zna koliko se zahebo promjena je prva samoobmana čovječanstva
Trebalo bi tog heraklita poslat u banoviće na jednu heftu!
ma jok..on bi se odmah vratio, kao rijeka u koju zakoračiš...bolje Parmenida...mada, Parmenidu bi to sve bilo Jedno..onda Sokrata, nek malo kvari banovićku omladinu, dosta je ovdje zavodio..
joj dobro si pokvario bi je dok bi je naučio čitati