Kasips wrote:
I oni najgluplji su do sada skontali da je to floskula iza koje se krijete vi koji bi i guze dali svakome onome ko je protiv SDP.
Ja nisam SDP-ovac, ali mi se gadi vaše koketiranje sa svakavom gamadi, samo da bi napakostili Zlaji. Fuj!!
Najkraca dijagnoza opsteg antiprotivnog ludila,udruzene hajke BH dusmana i stranacki licno siceraskih interesdzija koji svjesno ili ne postaju najveci saveznici otvorenih i dokazanih dusmana BiH,da ih cak forumasi brane koji su inace dokazani cuvari i prmotori ideologija iz Karadordava o planskom i dvodecinjskom unistenju BiH.
Ovdje su najmanje bitni Zlaja i SDP jer su oni prolazni kao i svi mi,ovdje je u pitanju prije svega zbir licnog,etno stranackog,profitersko i sitnosicarskog interesa,gdje su se inadzijstvom i antiprotivnoscu SDP-u nasli na istoj strani dzelati Bosne i anti SDP hajkaci,...
Oni su ocigledno zaslijepljeni u vlastitoj cauri intersa i stoga ne vide dalje od vlastita nosa opasnost u saveznistvu sa onima koji rade o glavi drzavi BH i gradanima kojima je stalo do BIH,...
Zbun im je ispred ociju u kojeg pljuju ali nikao da vide sumu iz koje im prijeti dvodecenijsko ne promjenjeno zlo,....
Ovo je poraz intelegencije vizije buducnosti i tran zaborava jucerasnjeg zla,....sve vise postaje kolektivna hipnoza i moralna dubioza,.....Sto bi rekli nemeres believe-t
Ovoj anketi fali opcia
svi skupa naprojani,....stoga se moras odluciti za jednu opciju,...Scepo Abdic i njegova anti BH novina kao i privatna stranka su svakako sampioni sa najpogubnijim anti BH stazom,....Za Bosnu su najopsaniji domaci idajnici i njihovi zastitnici,neki su toga svijesni a neki nazalost ne.Od podjela probosasnkih snaga svih oblika iskljucivu pomoc i beneficije imaju oni koji zele podjelu i nestanak BiH,...
Treba se izdigniti iznad svog uskog liscnostranackog ili novinarsko profiterskog interesa,jer ti nece nista vrijediti kada ostanetes bez onog sto rusis pomazuci onima koji bi da tebe i drzave u kojoj zivis nema,.......