Stjepan Kljujic

Highlander

#26 Re: Stjepan Kljujic

Post by Highlander »

[quote="barbar"] - "Prototip klasičnog idiota".

:thumbup:

Bravo! Baš tako. Još jedna komična kreatura koju je iznjedrila "demokratija".

Ne d'o Bog nikome.
gomilego

#27 Re: Stjepan Kljujic

Post by gomilego »

Kamo srece da ima vise Stjepana medju nama ...istinskih patriota multietnicke BIH
:bih:

Nazalost i Bosnjaci vec furaju neke nacionalne sne... a nisu ni svjesni da ce stim razvalit i podijeliti BIH, jer samo Multietnicka BIH ima perspektivu
madner

#28 Re: Stjepan Kljujic

Post by madner »

Bila Bosna multietnicka, teoloska, demokratska ili republika sasvim je sigurno da ce Bosne biti. Oko tih detalja se moze razgovarat.
Adriatic

#29 Re: Stjepan Kljujic

Post by Adriatic »

Ko bi on bio da mu nije bilo politike?
Trećerazredni novinar bez škole, znanja i sposobnosti.
Ubio se za pionira nacionalističkog organizovanja u BiH.
E sad, što igra na kartu amnezije svekolikog pučanstva, nije mu zamjeriti.
Jer mnogima prolazi pa zašto ne bi i njemu.
Ali se malo zajebo, jer nije više 1990. godina.
sinuhe

#30 Re: Stjepan Kljujic

Post by sinuhe »

Ne znam vala ni sto se javljaju stari asovi. Nije zabranjeno prestati baviti se politikom.
Šef

#31 Re: Stjepan Kljujic

Post by Šef »

Kljujić prolupo totalno, mada je u pravu ovo za Komšića.
barby02

#32 Re: Stjepan Kljujic

Post by barby02 »

Ne znam zasto su takvi komentari ali mislim da su zbog neiskustva, zbog pripadanja drugim stranackim opcijama, zbog zlonamjernosti u krajnjem. Stjepan Kljujic je odlicno rekao sve ! Po meni, on je previse iskren, sto i sam kaze . Ne provodi on politiku CK SKJu ali odlicno pamtimo vrijeme kada se i kako ( NAČIN) branila svoja drzava. Sad imamo druge probleme a bogami i vizije, a 90-te su savrseno organizovane srcem i Gosp. Kljujic pita, trazi i zeli da vidi , je li komadic tog srca ostao u nama ? ! A demokratski je da ima pravo na komentare i ja bih njega na vodece mjesto u drzavi stavila, ovakvog , sa nabojem i u njegovim godinama.
Kakav program ove mlade interesuje ? Ko je to transparetno dao program koji se proveo ili provodi ? Ma hajte, program je narod, koji u koliko zeli, sam ce da napravi. . Naravoucenije, "ko je sretan, ni u hali nije gladan " a mi ocito nemamo srece sa ovim .ovnima od politicara. .
Banksy

#33 Re: Stjepan Kljujic dokazani rodoljub i drzavnik RBiH

Post by Banksy »

Bosnolog wrote:
Odličan, kao i obično.
Zna recept. Uz šalu i anegdotu :D reći ozbiljne stvari i provući poentu. Kapa dole.
StupskaBitanga

#34 Re: Stjepan Kljujic

Post by StupskaBitanga »

Vama sa TV1 uvijek je odlican jer pljuje po SDP i ljudima iz SDPa
Ma dajte
Njegovo vrijeme je proslo
On je samo kivan sto vise nije u epicentru zbivanja i sto su dosli neki novi klinci
Šef

#35 Re: Stjepan Kljujic

Post by Šef »

Imam osjećaj da se Kljuić Bošnjama obraća kao debilima, kad neke stvari objašnjava. Još kad u po frke, u svoj svojoj zabrinutosti za državu ubaci "eto, ja ne mogu biti ministar ali mogu biti savjetnik, ja živim samo od pisanja knjiga..."

Tačno čovjeku dođe da mu da koju marku, da mu se nađe.
madner

#36 Re: Stjepan Kljujic

Post by madner »

Tacno sve za strance i pitanje drzavne imovine. I tacno je da mrzi Zlaju :D
ultima_palabra

#37 Re: Stjepan Kljujic

Post by ultima_palabra »

Velika sujeta u kombinaciji sa starosti je ružna kombinacija :roll:
barby02

#38 Re: Stjepan Kljujic

Post by barby02 »

StupskaBitanga wrote:Vama sa TV1 uvijek je odlican jer pljuje po SDP i ljudima iz SDPa
Ma dajte
Njegovo vrijeme je proslo
On je samo kivan sto vise nije u epicentru zbivanja i sto su dosli neki novi klinci
Jesi ti vidio fajde on Novih klinaca ? Ja mislim da njima treba Savjetnik !
barby02

#39 Re: Stjepan Kljujic

Post by barby02 »

Šef wrote:Imam osjećaj da se Kljuić Bošnjama obraća kao debilima, kad neke stvari objašnjava. Još kad u po frke, u svoj svojoj zabrinutosti za državu ubaci "eto, ja ne mogu biti ministar ali mogu biti savjetnik, ja živim samo od pisanja knjiga..."

Pa zar nije Bruka da se tebi cini da mu fali koja marka ?
barby02

#40 Re: Stjepan Kljujic

Post by barby02 »

madner wrote:Tacno sve za strance i pitanje drzavne imovine. I tacno je da mrzi Zlaju :D
Zar on nekog Mrzi ?
barby02

#41 Re: Stjepan Kljujic

Post by barby02 »

ultima_palabra wrote:Velika sujeta u kombinaciji sa starosti je ružna kombinacija :roll:
A tvoja kombinacija je lijepa ? Mladost, neiskustvo i sujeta ? Jedino ako dobro lopovijas , moguce je da si " sretan" !
Šef

#42 Re: Stjepan Kljujic

Post by Šef »

barby02 wrote:
Šef wrote:Imam osjećaj da se Kljuić Bošnjama obraća kao debilima, kad neke stvari objašnjava. Još kad u po frke, u svoj svojoj zabrinutosti za državu ubaci "eto, ja ne mogu biti ministar ali mogu biti savjetnik, ja živim samo od pisanja knjiga..."

Meščini da mu ništa ne fali, pogotovo sa onolikom trbušinom. Njegov problem je što se ne miri s tim da je postao nebitan, iako mislim da nikad nije ni bio bitan, samo je on imao taj privid.

A i bio je savjetnik, Draganu Čoviću.
barby02

#43 Re: Stjepan Kljujic

Post by barby02 »

Kljujic je tamo gdje vi ni udruzeni nikada necete biti a zivot " trči". . i opet cu se javiti. .
Henry Chinaski

#44 Re: Stjepan Kljujic

Post by Henry Chinaski »

Covjek je skroz ok. Dokazani patriota. Da li je je on neko ko bi mogao povesti zemlju naprijed, na znam.
Definitivno je sposobniji od većine Novih klinaca. Što se tiče kvaliteta političkog kadra, konstantno idemo unazad... :skoljka:
nosara

#45 Re: Stjepan Kljujic

Post by nosara »

Kljujic je spavao godinama... Koja cifra ga je probudila, to samo on zna... :-)
ultima_palabra

#46 Re: Stjepan Kljujic

Post by ultima_palabra »

barby02 wrote:
ultima_palabra wrote:Velika sujeta u kombinaciji sa starosti je ružna kombinacija :roll:
A tvoja kombinacija je lijepa ? Mladost, neiskustvo i sujeta ? Jedino ako dobro lopovijas , moguce je da si " sretan" !
Ne lupaj...
madner

#47 Re: Stjepan Kljujic

Post by madner »

Henry Chinaski wrote:Covjek je skroz ok. Dokazani patriota. Da li je je on neko ko bi mogao povesti zemlju naprijed, na znam.
Definitivno je sposobniji od većine Novih klinaca. Što se tiče kvaliteta političkog kadra, konstantno idemo unazad... :skoljka:
Imao je svoju priliku, kao sto je fino objasnio. Mislim moze on kriviti Zlaju za svoje propuste, ali sam pao sam se ubio. Nego jel ovo Edhem pored njega? :D
barby02

#48 Re: Stjepan Kljujic

Post by barby02 »

Šef wrote:
barby02 wrote:

Meščini da mu ništa ne fali, pogotovo sa onolikom trbušinom. Njegov problem je što se ne miri s tim da je postao nebitan, iako mislim da nikad nije ni bio bitan, samo je on imao taj privid.

A i bio je savjetnik, Draganu Čoviću.
Pa sta ako je BIO ? Koliko vidim sjajni Bicakcic sjedi pored njega i drzi se ko da je motku progutao ! Svi su oni bili svasta i mnogo su se " istakli". . A da je bio bitan = Da, bio je prebitan, zato i nije tu gdje treba da bude !
barby02

#49 Re: Stjepan Kljujic

Post by barby02 »

nosara wrote:Kljujic je spavao godinama... Koja cifra ga je probudila, to samo on zna... :-)
Imas argument ?
barby02

#50 Re: Stjepan Kljujic

Post by barby02 »

ultima_palabra wrote:
barby02 wrote:
Ne lupaj...
Imas li i ti argument ??
Last edited by barby02 on 21/08/2013 23:23, edited 1 time in total.
Post Reply