Bravo! Baš tako. Još jedna komična kreatura koju je iznjedrila "demokratija".
Ne d'o Bog nikome.
Odličan, kao i obično.Bosnolog wrote:
Jesi ti vidio fajde on Novih klinaca ? Ja mislim da njima treba Savjetnik !StupskaBitanga wrote:Vama sa TV1 uvijek je odlican jer pljuje po SDP i ljudima iz SDPa
Ma dajte
Njegovo vrijeme je proslo
On je samo kivan sto vise nije u epicentru zbivanja i sto su dosli neki novi klinci
Pa zar nije Bruka da se tebi cini da mu fali koja marka ?Šef wrote:Imam osjećaj da se Kljuić Bošnjama obraća kao debilima, kad neke stvari objašnjava. Još kad u po frke, u svoj svojoj zabrinutosti za državu ubaci "eto, ja ne mogu biti ministar ali mogu biti savjetnik, ja živim samo od pisanja knjiga..."
Tačno čovjeku dođe da mu da koju marku, da mu se nađe.
Zar on nekog Mrzi ?madner wrote:Tacno sve za strance i pitanje drzavne imovine. I tacno je da mrzi Zlaju
A tvoja kombinacija je lijepa ? Mladost, neiskustvo i sujeta ? Jedino ako dobro lopovijas , moguce je da si " sretan" !ultima_palabra wrote:Velika sujeta u kombinaciji sa starosti je ružna kombinacija
Meščini da mu ništa ne fali, pogotovo sa onolikom trbušinom. Njegov problem je što se ne miri s tim da je postao nebitan, iako mislim da nikad nije ni bio bitan, samo je on imao taj privid.barby02 wrote:Pa zar nije Bruka da se tebi cini da mu fali koja marka ?Šef wrote:Imam osjećaj da se Kljuić Bošnjama obraća kao debilima, kad neke stvari objašnjava. Još kad u po frke, u svoj svojoj zabrinutosti za državu ubaci "eto, ja ne mogu biti ministar ali mogu biti savjetnik, ja živim samo od pisanja knjiga..."
Ne lupaj...barby02 wrote:A tvoja kombinacija je lijepa ? Mladost, neiskustvo i sujeta ? Jedino ako dobro lopovijas , moguce je da si " sretan" !ultima_palabra wrote:Velika sujeta u kombinaciji sa starosti je ružna kombinacija
Imao je svoju priliku, kao sto je fino objasnio. Mislim moze on kriviti Zlaju za svoje propuste, ali sam pao sam se ubio. Nego jel ovo Edhem pored njega?Henry Chinaski wrote:Covjek je skroz ok. Dokazani patriota. Da li je je on neko ko bi mogao povesti zemlju naprijed, na znam.
Definitivno je sposobniji od većine Novih klinaca. Što se tiče kvaliteta političkog kadra, konstantno idemo unazad...
Pa sta ako je BIO ? Koliko vidim sjajni Bicakcic sjedi pored njega i drzi se ko da je motku progutao ! Svi su oni bili svasta i mnogo su se " istakli". . A da je bio bitan = Da, bio je prebitan, zato i nije tu gdje treba da bude !Šef wrote:Meščini da mu ništa ne fali, pogotovo sa onolikom trbušinom. Njegov problem je što se ne miri s tim da je postao nebitan, iako mislim da nikad nije ni bio bitan, samo je on imao taj privid.barby02 wrote:Pa zar nije Bruka da se tebi cini da mu fali koja marka ?Šef wrote:Imam osjećaj da se Kljuić Bošnjama obraća kao debilima, kad neke stvari objašnjava. Još kad u po frke, u svoj svojoj zabrinutosti za državu ubaci "eto, ja ne mogu biti ministar ali mogu biti savjetnik, ja živim samo od pisanja knjiga..."
A i bio je savjetnik, Draganu Čoviću.
Imas argument ?nosara wrote:Kljujic je spavao godinama... Koja cifra ga je probudila, to samo on zna...
Imas li i ti argument ??ultima_palabra wrote:Ne lupaj...barby02 wrote:A tvoja kombinacija je lijepa ? Mladost, neiskustvo i sujeta ? Jedino ako dobro lopovijas , moguce je da si " sretan" !ultima_palabra wrote:Velika sujeta u kombinaciji sa starosti je ružna kombinacija