Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tijana_NS wrote:Rafa uzima i ovo, ostali nek se spakuju
isto kao i u engleskoj (ne merem se sjetiti imena turnira nikako ),nadal sve uzima pa na kraju federer ga naucio kako se igra tenis
hmmmmmmm ... kad je ono beshe Federer izbacio Nadala sa GS turnira ... hmmmm ( ne merem se setiti nikako
Koji ono bese rezultat u medjusobnim GS duelima ... ni to se ne mogu nikako setiti ... piihhhh , nekih 5-2
zivi bili pa videli
p.s. GSlemovi su specificni po tome sto protivniku morate oduzeti tri seta, a u ovoj postavi tesko da vidim nekoga ko bi Rafi mogao oduzeti 3 seta i izbacio ga pre finala ...
Ovaj Davydenko da ne stima meceve mogo je samo takvu karijeru imati...Ovaj Simon mi je tako odbojan i ja ne znam kako se on nalazi u "vrhu" kakvom takvom tenisa
Bubalo1 wrote:Ma rekoh gore ima povredu ledja ..Mislio sam da nece ni ovog pregurat al eto uspio je nekako ..Sljedece kolo daj boze da prezivi
a koliko se sjecam on je uvjek nesta povrijedjen i na kraju pobijedi ali ako ga je bas ufatilo i ako igra na inekcijama onda nece daleko dogurati kao sto kazes daj boze da prezivi.sjecam se sarajevo open kad je ismar gorcic(ako sam dobro prezime potrefio) imao bolove u ledjima i inekcijama ga prije svakog meca pucali i izdrzo je jedan ili dva meca i nije vise mogao od bolova i odustao
Ma na njega se ti bolovi jos vise odraze nego na nekog drugog mozda..on trci rasteze se a klinac ce to sa bolovima ..nisam gledo mec pa ne znam kako je odigro al jos je otiso u 5 setova sto ga je vjerovatno jos vise izmorilo ..Rece komentator na EuroSportu u pregledu rezultata da je tek u cetvrtom setu poceo da igra sto se i vidi jel 6:2 i 6:1 al vjerovatno je stisnuo zube pa sta bude kasnije
Ovaj Verdasco je najludji igrac na planeti u historiji tenisa Kako covjek igra ..igra..igra ..i onda odjednom ne moze nista uradit kako treba ...Kad bi mu forma ovdje isla istom ovakvom putanjom mogo bi i on daleko
frst dej rezultats gud ,osim onog celavog ruje,ne mogu da vjerujem da je od floriana izgubio,bruka!
dodig ima brejk u 5.setu protiv"diva od salate" ,excod.ljubimca
nista novi dan nova nafaka,tipujte da usporedimo misljenja,ako se kladite naravski
Federerov sljedeći protivnik je Simon, koji vodi u međusobnim dvobojima 2-0... ipak Simon igra slabije, a Fed bolje nego tada.
Dr Ivo se očekivano lomi u australijskoj toploti i vlazi, Dodig ima prednost breaka u 5.setu.
Ma kakav simon po meni nece uzeti vise od 2 gejma po setu federeru.On po meni nije ni u top 50 po kvaliteti nekako mi je kljakav,smotan ali eto igra dobro u zadnje vrijeme.
Fantasticni Ivo danas. Ovo mu je drugi turnir nakon povratka. Drago mi je sto ako je morao izgubiti, izgubio je od mog drugog najdrazeg igraca fantasticnog Bosanca.
Danas jako kvalitetan tenis, Div je osvojio 2 seta vise nego sto ce osvojiti treci nositelj.
exc0d14c wrote:Fantasticni Ivo danas. Ovo mu je drugi turnir nakon povratka. Drago mi je sto ako je morao izgubiti, izgubio je od mog drugog najdrazeg igraca fantasticnog Bosanca.
Danas jako kvalitetan tenis, Div je osvojio 2 seta vise nego sto ce osvojiti treci nositelj.