sto se apliciralo, apliciralo seJAL wrote:gdje se to aplicira da se i ja uvalim, il sam zakasnio kao i uvijek.
Posao u Grand hotelu BRISTOL
Moderator: anex
- SsTtEeLlAa
#26 Re: Posao u Grand hotelu BRISTOL
-
Gospoda Ministarka
#27 Re: Posao u Grand hotelu BRISTOL
Sta ucini zivot u BIHSsTtEeLlAa wrote: .... i nekako mi ovo sve zvuci " to good to be truth "
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#28 Re: Posao u Grand hotelu BRISTOL
ja ne skontah iz postova: Jesu li izabrali kadrove ili nisu?
-
zbunjena2010
#29 Re: Posao u Grand hotelu BRISTOL
Ma da, razumijem te potpuno. Inace je jako tesko kada se covjek na jednu radnu sredinu navikne preci u drugu radnu sredinu.SsTtEeLlAa wrote:Da .. u stalnom radnom odnosu sam i u ovoj firmi u kojoj radim vec sam par godina tu, kao kod kuce sam ... sad bih se u Bristolu ponovo morala dokazivati, a ne znam da li imam vise zivaca i volje za tim. .... ni plata mi nije losa..... osim toga, dvoumim se zbog nocne smjene jer postoji velika mogucnost da je u Bristolu budem radila, sto ne bih prihvatila nikako .... i nekako mi ovo sve zvuci " to good to be truth "zbunjena2010 wrote:
Izvini, ako mogu pitati. Jesi li ti u radnom odnosu vec pa se dvoumis ili ti ipak nesto ne ogdovara u njihovoj ponudi?
Mislim, je li ti nesto sumnjivo po pitanju njihovih uslova? Ako me razumijes.
- Lucazode
#30 Re: Posao u Grand hotelu BRISTOL
SsTtEeLlAa wrote:@lucazode ... ovo sto si napisao apsolutno nije istina ... zvali i obavljali razgovore za prijem na posao... istina da se hotel otvara pocetkom aprila i uslovi koje nude nisu ni malo za odbaciti ....Lucazode wrote:Niko neće biti pozvan niti će biti informisan o predatoj aplikaciji.
Sve pozicije koje su oglašavali su povučene iz opticaja.
Da li si ti aplikacije za posao slala kada je izasao konkurs na Posao.ba ili na neki drugi način, neko ti rekao ?
Druga stvar, je kao sto sam vec napisao da covjek (moj dobar prijatelj) treba poceti raditi tamo pocetkom Marta i isti je ubacen po preporuci lika koji je jos ubacio par ljudi "po preporuci"..
Iznenadno su ugaseni svi oglasi na Posao.ba vezani za Bristol. Oglas nije trajao predviđeni period.
-
BECAAA
#31 Re: Posao u Grand hotelu BRISTOL
PRIPREMITE 8000KM ZA POSAO U BRISTOLU to znam iz iskustva svoje peijateljice koja je po preporuci bila poslata
-
Ana Maria
#32 Re: Posao u Grand hotelu BRISTOL
Kako ide interviju za posao recepcijonara? Sta pitaju? Jel neophodno radno iskustvo na istim poslovima?SsTtEeLlAa wrote:Ja ne znam uslove koje nude u drugim sektorima, reci cu za recepciju posto to znamnjonjica wrote: a o uslovima niko nema pojma....
... Dakle, plata za obicnog recepcionera ce biti 850,00 KM, za sefa smjene na recepciji ( pozicija na koju sam ja konkurisala ) 950,00 KM , 2 dana slobodna, 24 dana godisnjeg odmora .... biti ce jedan obrok u toku radnog vremena, s tim da ako ti se ne svidja hotelska hrana taj dan, bit ce i kantina u kojoj ce cijene biti prihvatljive, te ce svaki uposlenik moci da jede i tamo ako zeli ..... Radi se 9 sati s tim da ima 1h pauze tj. 2 x po pola sata pauze dnevno ....