Jači je od Walcotta kad krene u kontruhz__semir wrote:Tebi je ionako davno trebalo promjeniti nick u "kontraš", ne znam šta ovi moderatori čekajucyprus wrote:Ja nemam ništa protiv zlatnog gola
Zlatni gol ponovo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#26 Re: Zlatni gol ponovo
- cyprus
#27 Re: Zlatni gol ponovo
Ozbiljno, produžeci su u najmanje 80% slučajeva smor za gledat i ne mislim da činjenica da ih uvijek moramo gledat svih 30 minuta nešto naročito korisnohz__semir wrote:Tebi je ionako davno trebalo promjeniti nick u "kontraš", ne znam šta ovi moderatori čekajucyprus wrote:Ja nemam ništa protiv zlatnog gola
- Obuca9
#28 Re: Zlatni gol ponovo
Nemoj zajebavati, produžeci znaju donijeti nekad baš pravi luđački naboj tekmi. Sjeti se recimo produžetaka na Euru u tekmi Turska - Hrvatska ili ovih sa zadnjeg Mundijala, Gana - Urugvaj 
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#29 Re: Zlatni gol ponovo
Ili Sarajevo-Helsingborg, kad moliš Boga da naši ne poumiru na terenu od iscprljenostihz__semir wrote:Nemoj zajebavati, produžeci znaju donijeti nekad baš pravi luđački naboj tekmi. Sjeti se recimo produžetaka na Euru u tekmi Turska - Hrvatska ili ovih sa zadnjeg Mundijala, Gana - Urugvaj
- cyprus
#30 Re: Zlatni gol ponovo
Da ali takve utakmice su rijetkost i mali je broj utakmica gdje se u produžetku nešto preokrene nakon prvog gola...hz__semir wrote:Nemoj zajebavati, produžeci znaju donijeti nekad baš pravi luđački naboj tekmi. Sjeti se recimo produžetaka na Euru u tekmi Turska - Hrvatska ili ovih sa zadnjeg Mundijala, Gana - Urugvaj
A za Urugvaj-Gana svakako pravilo zlatnog gola nije bilo ni bitno...
- Jack Be Nimble
#31 Re: Zlatni gol ponovo
Ponekada i produzetci znaju biti dosadni. Gledao sam dosta produzetaka, ali nijedan nije ostao u pamcenju. Trebali bi napraviti tako da nakon 90 minuta citav svijet glasa sta zeli da vidi, penala odma ili 30 minuta. Gradjani drzava koje igraju utakmicu ne bi imali pravo da glasaju. Nesto ala American Idol, bilo bi cool.
-
Urlanje dozvoljeno
#32 Re: Zlatni gol ponovo
u pravilu su produzetci dosadni... da... al ima dobrih...
recimo engleska-njemacka 1996. na euru...
mislim da sam dobio jedno 30 infarkta, pogotovo kad je gascoyne ono za cm promasio...
recimo engleska-njemacka 1996. na euru...
- Obuca9
#33 Re: Zlatni gol ponovo
Slažem se super. Juhu, amerikanizirajmo ovu igru, to je ono što joj fali. Slijedeći korak jeste da se u poluvremenu svih većih utakmica organizuju koncerti velikih zvijezda, koji će biti važniji od same utakmice, pogotovo ako pjevačici ispadne sisa za vrijeme nastupa.Jack Be Nimble wrote:Ponekada i produzetci znaju biti dosadni. Gledao sam dosta produzetaka, ali nijedan nije ostao u pamcenju. Trebali bi napraviti tako da nakon 90 minuta citav svijet glasa sta zeli da vidi, penala odma ili 30 minuta. Gradjani drzava koje igraju utakmicu ne bi imali pravo da glasaju. Nesto ala American Idol, bilo bi cool.
A onda, uvesti i poene, umjesto golova. Reicmo gol iz penala jedan poen, gol iz šesnaesterca dva poena, a gol izvna šesnaesterca tri poena. Ne bi bilo loše i da uz sve to, pruži se prilika preko rijaliti šoua, da postaneš zvijezda i zaigraš pet minuta u dresu nekog finaliste LP, SP ili EP i da ti svi moraju dodavati loptu. Samo nek je veselo i američki.
- ultima_palabra
#34 Re: Zlatni gol ponovo
Brzo edituj ovo, možda Blatter čitahz__semir wrote:Slažem se super. Juhu, amerikanizirajmo ovu igru, to je ono što joj fali. Slijedeći korak jeste da se u poluvremenu svih većih utakmica organizuju koncerti velikih zvijezda, koji će biti važniji od same utakmice, pogotovo ako pjevačici ispadne sisa za vrijeme nastupa.Jack Be Nimble wrote:Ponekada i produzetci znaju biti dosadni. Gledao sam dosta produzetaka, ali nijedan nije ostao u pamcenju. Trebali bi napraviti tako da nakon 90 minuta citav svijet glasa sta zeli da vidi, penala odma ili 30 minuta. Gradjani drzava koje igraju utakmicu ne bi imali pravo da glasaju. Nesto ala American Idol, bilo bi cool.
A onda, uvesti i poene, umjesto golova. Reicmo gol iz penala jedan poen, gol iz šesnaesterca dva poena, a gol izvna šesnaesterca tri poena. Ne bi bilo loše i da uz sve to, pruži se prilika preko rijaliti šoua, da postaneš zvijezda i zaigraš pet minuta u dresu nekog finaliste LP, SP ili EP i da ti svi moraju dodavati loptu. Samo nek je veselo i američki.
- Jack Be Nimble
#35 Re: Zlatni gol ponovo
Sjajne ideje! Dodao bi jos da se stative razdalje na nekih desetak metara.hz__semir wrote:
A onda, uvesti i poene, umjesto golova. Reicmo gol iz penala jedan poen, gol iz šesnaesterca dva poena, a gol izvna šesnaesterca tri poena.
- Logovan
#36 Re: Zlatni gol ponovo
hz__semir wrote: Slažem se super. Juhu, amerikanizirajmo ovu igru, to je ono što joj fali. Slijedeći korak jeste da se u poluvremenu svih većih utakmica organizuju koncerti velikih zvijezda, koji će biti važniji od same utakmice, pogotovo ako pjevačici ispadne sisa za vrijeme nastupa.
hahaha
- Obuca9
#37 Re: Zlatni gol ponovo
I da se golmanu zabrani da igra rukom. Ipak se fudbal igra zbog golova.Jack Be Nimble wrote:Sjajne ideje! Dodao bi jos da se stative razdalje na nekih desetak metara.hz__semir wrote:
A onda, uvesti i poene, umjesto golova. Reicmo gol iz penala jedan poen, gol iz šesnaesterca dva poena, a gol izvna šesnaesterca tri poena.
-
Havarija!
#38 Re: Zlatni gol ponovo
Ma skontat ce vec Blatter neki platinasti gol, il' pak bronzani...