JACKPOT TV Bingo Show.

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

felipe kajetano

#26 Re: JACKPOT TV Bingo Show.

Post by felipe kajetano »

Moj stari igra jednu kombinaciju Lota vec 30 godina(vis major '92-95)i nikad banke nije dobio..meni u zezi kaze ovu cu ti kombinaciju ostaviti u amanet a ti dalje sibaj svom nasljedniku :D ...toliko o onoj "ko ne igra ne moze da dobije" 8-)
MAN-lion's coach

#27 Re: JACKPOT TV Bingo Show.

Post by MAN-lion's coach »

Jesul ga to izvukli?
Pa to obično i biva tako kada se pozamašna suma nabere.

Prošli put im se konfeta zaglavila i začepila cijev da kuglice nisu mogle ući.ccc :-)
DON_eARL

#28 Re: JACKPOT TV Bingo Show.

Post by DON_eARL »

Ono mi sumnjivo bi, pred 33. broj svi voditelji skupa, i rekoh fino 100% Jackpot, i tako i bi... :D
2407

#29 Re: JACKPOT TV Bingo Show.

Post by 2407 »

Ovo je drugi put da Bingo ide u Tuzlu? Valjda je prosli put osvojio neki lik koji je bio u bas zestokoj besparici.
minjonja

#30 Re: JACKPOT TV Bingo Show.

Post by minjonja »

pa u zescoj besparici je barem 60% stanovnistva. ostali su parlamentarci :D
Oxygenn

#31 Re: JACKPOT TV Bingo Show.

Post by Oxygenn »

Kako uvijek ovi masni jackpotovi zaglave negdje u provinciji :-)

P.S. Cestitke dobitniku i da ih pametno potrosi :thumbup:
kurty

#32 Re: JACKPOT TV Bingo Show.

Post by kurty »

provinciji :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll:
2407

#33 Re: JACKPOT TV Bingo Show.

Post by 2407 »

minjonja wrote:pa u zescoj besparici je barem 60% stanovnistva. ostali su parlamentarci :D
Al ovaj je ba bio ono katastrofa, zivio u baraci i tako to. Barem je tako kruzila prica po Tuzli, hocu reci provinciji :lol:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#34 Re: JACKPOT TV Bingo Show.

Post by plain vanilla »

Oxygenn wrote:Kako uvijek ovi masni jackpotovi zaglave negdje u provinciji :-)

P.S. Cestitke dobitniku i da ih pametno potrosi :thumbup:
nek kupi stan gdje u carsiji :D
UEco

#35 Re: JACKPOT TV Bingo Show.

Post by UEco »

mislim da je to oxygenn rekao vise sarkasticno i u 99% slucajeva je tako, glavne nagrade idu u vece gradove, kolko sam ja upratio, posebno jack pot.
al mi nije jasno, ako ne ide direktno, zar oni pozivi dobitnicima golfa se snime prije 20h pa se onda pustaju u toku emisije??
limun_junior

#36 Re: JACKPOT TV Bingo Show.

Post by limun_junior »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: stari kockar
belfy wrote:ja bih...igrao ponovo...kad me vec krenulo :lol:
sokkia

#37 Re: JACKPOT TV Bingo Show.

Post by sokkia »

Bubakar wrote:
Adem meda wrote:Ah, 3.296.275,90 KM Sta bi vi ?
Neznam šta bih :-) Ali znam šta Više sigurno neću :!:
Nikada više ni žutu banku za Bingo neću dati :oops: Igram redovno od kada je ta igra aktuelna(dakle 12-tak godina)nije me niti jedna sedmica čini mi se promašila da nekupim najmanje tri listića..Kada su vanredna kola i po pet šest..Kupovao u raznim gradovima širom FBiH,slao SMS-ove,do granice nervne izdržljivosti trpio Imbecilne voditelje:njihova kreveljenja,dreku,tobož navijanja,"pametovanja"...I DALJE OD PETERCA NI MAKAC :x :x
A ovaj večerašnji me je definitivno uvjerio da su svi veliki novčani dobici MONTIRANI,za nekoga od raje da mu se nađe u muci ljutoj..Ali ko me zašto j..e Pa zar u zemlji globalne prevare,mita,korupcije,kriminala svih boja i dezena Ja očekivao da Igre na sreću budu poštene :zzzz: :evil: :run:
Ovo potpisujem 100%

U namještaljku u ovoj igri oduvjek sam sumljao a to se otkrilo još dok nije bilo strugalice nego ona slova B.I-N-G.O. pa kad neko izabere dva slova onda Hazim izvlaći ona slova pa se jednom za..bo i povuće ona dva "klina" na istom slovu što znaći da su uvjek mogli naštimati onaj dobitak.Sve u svemu ja ga više NIKAD neću kupit definitivno!
iSwagga

#38 Re: JACKPOT TV Bingo Show.

Post by iSwagga »

Sto kokuz moze da masta, to malo ko moze..
maxell_sarajevo

#39 Re: JACKPOT TV Bingo Show.

Post by maxell_sarajevo »

Ostavio bih sebi jedan milion, a onda ostale pare dijelio narodu po Sarajevu,vozio se tramvajem, otovorio prozor i bacao narodu pare.Barem tako bi postao legenda grada, svi bi znali za mene :D

Kako li ce tek Dzeki biti tesko sa 400.000KM sedmicno, valjda njemu otplacivati kredite ici u minus na karticama :D
kritichar

#40 Re: JACKPOT TV Bingo Show.

Post by kritichar »

Igre na sreću su za mene idiotizam.
Svi znaju da su na gubitku, samo lutrija dobiva, i opet igraju.
sinus

#41 Re: JACKPOT TV Bingo Show.

Post by sinus »

UEco wrote:mislim da je to oxygenn rekao vise sarkasticno i u 99% slucajeva je tako, glavne nagrade idu u vece gradove, kolko sam ja upratio, posebno jack pot.
al mi nije jasno, ako ne ide direktno, zar oni pozivi dobitnicima golfa se snime prije 20h pa se onda pustaju u toku emisije??
Bingo se izvlači direktno...prvo ide proba u studiju, a onda u 20+ sati krene izvlačenje uživo, i strugalice, i gost igrač, i sve je uživo...Nije mi jasno odakle ljudima to da nije uživo...nakon toliko gostovanja publike i raznih pjevača itd. koji mogu to da potvrde opet narod misli da nije uživo...

A što se tiće dobitka, ko je to siguran da je otišao u Tuzlu? Možda je neko iz Donjih Čeljigovića prolazio kroz Tuzlu pa kupio baš taj dobitni...

Od 2003 godine samo je 5 puta bio jack pot, a samo prvi i zadnji put su bili največi preko 3 mil KM...ostalo je bilo do 400.000 KM
karanana

#42 Re: JACKPOT TV Bingo Show.

Post by karanana »

sta onda znaci ovo na njihovom sajtu:

Javno izvlačenje brojeva vanrednog 1. kola igre na sreću tv-Bingo 15 od 90 obavljeno je 05.01.2011 godine na programu FTV u 18:00 h.
sokkia

#43 Re: JACKPOT TV Bingo Show.

Post by sokkia »

Ja imam svoju teoruju o đek potu a ona glasi:
Đek pot nije niko nikad dobio samo što oni prikažu da ko fol jeste.Pa dosad bi se bar neko javio da je baš on dobitnik .Izvlaće se na foru ko eto lutrija garantuje tajnost dobitnika pa se nezna ko je to.Ovo je porez za budale i ništa drugo.
sinus

#44 Re: JACKPOT TV Bingo Show.

Post by sinus »

karanana wrote:sta onda znaci ovo na njihovom sajtu:

Javno izvlačenje brojeva vanrednog 1. kola igre na sreću tv-Bingo 15 od 90 obavljeno je 05.01.2011 godine na programu FTV u 18:00 h.
karanana jarane ne znam šta to znači. Možda se vanredna kola izvlače prije pa se pušta snimak, možda je greškom upisano 18 sati ( mada na svakom vanrednom piše tako). Moglo bi se to provjeriti imaju telefoni pa se fino pita. Ali ja ti provjerenu informaciju govorim za redovno kolo. Dvije osobe koje lično poznajem imale su priliku da budu u emisiji. Jedna kao gost u studiju, a druga kao igrač gost. A isto tako i u redovnom kolu je moguće osvojiti Jack pot.
maxell_sarajevo

#45 Re: JACKPOT TV Bingo Show.

Post by maxell_sarajevo »

I ja sam jednom prosle godine prisustvovao izvlacenju, bio sam gost sa jednim skijaskim klubom.Uglavnom u 17:00 je generalna proba, sve se izvlaci, gosti pricaju, oni ti objasnjavaju gdje ces stati ako dobijes onu nagradu 100KM, kad ide aplauz i sve to, a onda u 20:00 ide direktan prenos na TV.Primjetio sam da kuglice donose oni iz lutrije i cim se zavrsi generalna proba stavljaju u kutiju i nose iz studija, dakle ne ostaju u onom bubnju.U pauzi između generalne probe i direktnog prenosa u restoranu sivog doma ima besplatna vecera.
Nuclear Winter

#46 Re: JACKPOT TV Bingo Show.

Post by Nuclear Winter »

sokkia wrote:Ja imam svoju teoruju o đek potu a ona glasi:
Đek pot nije niko nikad dobio samo što oni prikažu da ko fol jeste.Pa dosad bi se bar neko javio da je baš on dobitnik .Izvlaće se na foru ko eto lutrija garantuje tajnost dobitnika pa se nezna ko je to.Ovo je porez za budale i ništa drugo.

Upravo tako!!!! Jack pot iz 2003(3,7 miliona) je dobio neko iz čapljine.Pa majka mu stara nije čapljina veličine Tokija pa da niko nakon sedam godina nezna ko je taj srećni "dobitnik",a svakodnevno čitate o dobitnicima lutrija u engleskoj,španiji,americi.Svuda se dobitnici slikaju,daju intervjue,daju novac u dobrotvorne svrhe,jedino se kod nas pojma nema ko je klepio pare.Ispade London veća mahala od čapljine :D
Sad sam se sjetio,nakon tog dobitka iz 2003,oslobođenju se javio bivši profesor sa prirodno matematičkog faxa u Sarajevu,koji je na 5-6 stranica matematički i statistički dokazao da je bingo MORAO biti izvučen PRIJE tog "sretnog" izvlačenja.Niko se osim slobodne bosne nije "trznuo",raja zaboravila inastavila davati pare ovima iz vlasti.Ja nakon te 2003 nisam ni marke dao lopovskoj lutriji niti ću,a ovaj "bingo" je najobičnija prevara i otimanje para naivnom narodu
drndalo

#47 Re: JACKPOT TV Bingo Show.

Post by drndalo »

Nuclear Winter wrote: Upravo tako!!!! Jack pot iz 2003(3,7 miliona) je dobio neko iz čapljine.Pa majka mu stara nije čapljina veličine Tokija pa da niko nakon sedam godina nezna ko je taj srećni "dobitnik",a svakodnevno čitate o dobitnicima lutrija u engleskoj,španiji,americi.Svuda se dobitnici slikaju,daju intervjue,daju novac u dobrotvorne svrhe,jedino se kod nas pojma nema ko je klepio pare.Ispade London veća mahala od čapljine :D
Sad sam se sjetio,nakon tog dobitka iz 2003,oslobođenju se javio bivši profesor sa prirodno matematičkog faxa u Sarajevu,koji je na 5-6 stranica matematički i statistički dokazao da je bingo MORAO biti izvučen PRIJE tog "sretnog" izvlačenja.Niko se osim slobodne bosne nije "trznuo",raja zaboravila inastavila davati pare ovima iz vlasti.Ja nakon te 2003 nisam ni marke dao lopovskoj lutriji niti ću,a ovaj "bingo" je najobičnija prevara i otimanje para naivnom narodu
A bil' se ti potrudio da ti se sazna ime da si dobio 3 mil. ??? Ja bi se jako potrudio da ne, ne bih bas volio da mi dijete bude na meti k'o Brenino...

Koliko ja znam lutrija jako dobro zivi od onih 40% od uplata koje ne moraju "vratiti" kroz nagradni fond... 2x sam i dobio na bingu, jednom foto aparat, a drugi put dobar 10terac... Nije da se hvalim... :lol:

Doduse, kad god sam dobio, kupio sam barem 20 komada...

Moze profesor pricati statisticki i matematicki sta hoce, ali ako se izvlaci 15/90 kuglica, vec na 15oj neko moze imati Bingo ! Rijetko se desava, mozda cak i nikad u svijetu, ali matematicki moze... Slicnu pricu mozes pricati i sa Loto-m... Kakva je vjerovatnoca da ce "ispast" brojevi 1,2,3,4 na tiketu uistom kolu ? Ista kao da ce "ispast" 21,23,28,36...

Par mojih poznanika je bilo u studiju na izvlacenju, izvlacenje ide uzivo, a par sati ranije bude proba...

Ja npr. znam da postoji povelika potraznja medju "bizmismenima" za ovakvim dobicima, za bar jedan slucaj velike premije u SA znam, da ga je jedan kafandzija kupio od dobitnika, zbog "legalizacije" para koje je imao neprijavljene iz kafanskog obrta... Covjeku platio jos malo vise od samog dobitka, da bude da je dobio premiju, ali on je jedan od rijetkih koji su isli u novine s tim...
Nuclear Winter

#48 Re: JACKPOT TV Bingo Show.

Post by Nuclear Winter »

drndalo wrote:
Nuclear Winter wrote: Upravo tako!!!! Jack pot iz 2003(3,7 miliona) je dobio neko iz čapljine.Pa majka mu stara nije čapljina veličine Tokija pa da niko nakon sedam godina nezna ko je taj srećni "dobitnik",a svakodnevno čitate o dobitnicima lutrija u engleskoj,španiji,americi.Svuda se dobitnici slikaju,daju intervjue,daju novac u dobrotvorne svrhe,jedino se kod nas pojma nema ko je klepio pare.Ispade London veća mahala od čapljine :D
A bil' se ti potrudio da ti se sazna ime da si dobio 3 mil. ??? Ja bi se jako potrudio da ne, ne bih bas volio da mi dijete bude na meti k'o Brenino...

Koliko ja znam lutrija jako dobro zivi od onih 40% od uplata koje ne moraju "vratiti" kroz nagradni fond... 2x sam i dobio na bingu, jednom foto aparat, a drugi put dobar 10terac... Nije da se hvalim... :lol:

Doduse, kad god sam dobio, kupio sam barem 20 komada...

Moze profesor pricati statisticki i matematicki sta hoce, ali ako se izvlaci 15/90 kuglica, vec na 15oj neko moze imati Bingo ! Rijetko se desava, mozda cak i nikad u svijetu, ali matematicki moze... Slicnu pricu mozes pricati i sa Loto-m... Kakva je vjerovatnoca da ce "ispast" brojevi 1,2,3,4 na tiketu uistom kolu ? Ista kao da ce "ispast" 21,23,28,36...

Par mojih poznanika je bilo u studiju na izvlacenju, izvlacenje ide uzivo, a par sati ranije bude proba...

Ja npr. znam da postoji povelika potraznja medju "bizmismenima" za ovakvim dobicima, za bar jedan slucaj velike premije u SA znam, da ga je jedan kafandzija kupio od dobitnika, zbog "legalizacije" para koje je imao neprijavljene iz kafanskog obrta... Covjeku platio jos malo vise od samog dobitka, da bude da je dobio premiju, ali on je jedan od rijetkih koji su isli u novine s tim...
S kom ja diskutujem majko mila :-)
Profesor je DOKAZAO a ne "pričao".Profesor je uzeo u obzir broj izvlačenja,broj MOGUĆIH dobitnih kombinacija,i broj KUPLJENIH listića i na osnovu ta TRI podatka DOKAZAO,DOKAZAO,DOKAZAO(mogu ti i 15 puta ponoviti ako ne kontaš )da je bingo TREBAO biti izvučen prije tog izvlačenja od 3,7 miliona.Po tvojoj logici samo u bosni ima kriminalaca,i samo u bosni čekaju da dobiješ na bingu da ti dijete bude "na meti" ko brenino,a u americi,engleskoj,njemačkoj,kriminalci sjede i piju pivu sa dobitnicima 359 miliona eura,i ne pada im na pamet da im otimaju djecu :lol:
Jesi li ikad gledao na tv-u kako izgleda listić bingo-a u evropi?? Imaš odštampane brojeve od 1-99 i TI ZAOKRUŽUJEŠ SVOJIH 15 brojeva,a kod nas totalno obrnuto dobiješ odštampane KOMBINACIJE koje ti lutrija bih ODREDI,i što je najgore lutrija bih ŠTAMPA(za razliku od EU i SAD gdje se listići štampaju u DRUGIM državama!!!)te iste listiće pa ti reci da je "pošteno" :dance:
stetoskop
Grijem se na: Fujitsu 12llce
Vozim: Traktor, ide j€bi ga

#49 Re: JACKPOT TV Bingo Show.

Post by stetoskop »

Ih kad bih dobio 3 miliona... 8)
Vratio bih dugove, a ostalo nek ceka pa ako dobijem opet, i njima cu vratiti. :lol:
jedna tamo

#50 Re: JACKPOT TV Bingo Show.

Post by jedna tamo »

bubalo je garant dobio....zato ga nema niđe :skoljka:

a ja ne bi volila dobit nikad te pare......
Post Reply