Ulozak ili tampon?

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Envy

#26 Re: Ulozak ili tampon?

Post by Envy »

I wrote:
Trebala bi cesce mijenjati uloske, redovna higijena, je kljuc svega..i naravno pamucni ves!

Ginekologov savjet...tampone ne koristiti ni pod razno!
Kojeg ginokologa molim te?
Mog licnog!
zonna

#27 Re: Ulozak ili tampon?

Post by zonna »

sanabe wrote:
zonna wrote:
sanabe wrote:E pa svaka ti se zenska tema mora okrenuti na pod :dance: zena :roll:
Cura fino pita tampon ili ulozak, ovi o smradu pojedinih zena :roll: . Eto muskarci mirisu u PM :roll:

Jah, tampon radije :)
e vala bas! bas mi oni onako generalno mirisu... cast izuzecima naravno ali mogle bismo i mi uletiti na temu automobila i oplesti po njihovoj higijeni :mrgreen:
kad se pomjesa znoj, gel za kosu, parfem, neoprana odjeca....ma hajde :roll:
fakat me nerviraju :twisted:
:thumbup: ali eto nek' mi smrdimo...
MAN-lion's coach

#28 Re: Ulozak ili tampon?

Post by MAN-lion's coach »

Hahhaha muška higijena i mjenjanje gaća jednom u sedam dana. :) :)
Ma.Le.Na

#29 Re: Ulozak ili tampon?

Post by Ma.Le.Na »

a nije to za mrditi ili ne smrditi...
ima vala i zena fkt smrde :roll:

ali izjava da smrde jer imaju menzes :roll: :-) :-) :-) E TO JE SMIJESNO :roll:
SKAFISKAFNJAK

#30 Re: Ulozak ili tampon?

Post by SKAFISKAFNJAK »

zar nije lakse reci smrdimo nego ubjedjivati ljude u nesto sto ni same ne vjeruju :run:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#31 Re: Ulozak ili tampon?

Post by Chmoljo »

eto moj komi, ne valja kad si iskren, ne valja kad lažeš... :mrgreen: pa ti budi pametan :mrgreen:
Ma.Le.Na

#32 Re: Ulozak ili tampon?

Post by Ma.Le.Na »

Chmoljo wrote:eto moj komi, ne valja kad si iskren, ne valja kad lažeš... :mrgreen: pa ti budi pametan :mrgreen:
najbolje je da na temama - o tamponima i uloscima bar :D - sutite :D
MAN-lion's coach

#33 Re: Ulozak ili tampon?

Post by MAN-lion's coach »

Ma.Le.Na wrote:a nije to za mrditi ili ne smrditi...
ima vala i zena fkt smrde :roll:

ali izjava da smrde jer imaju menzes :roll: :-) :-) :-) E TO JE SMIJESNO :roll:
Jeste smiješno,imala sam haverku u srednjoj nije se kupala dok je imala menzes jer to tako treba.
GOLFER

#34 Re: Ulozak ili tampon?

Post by GOLFER »

SKAFISKAFNJAK wrote:zar nije lakse reci smrdimo nego ubjedjivati ljude u nesto sto ni same ne vjeruju :run:
A necete se valjda raspravljati sa PRIMITIVCEM koji je ustanju to izjaviti...

Momak ocito ima vrlo ''uredno drustvo'' pa mu tako svi fino bazde, a uz to je i jako ''obrazovan'' ovim stvarima, sav zraci gluposcu a Bogami i sovinizmom (jer znam tipove koji izjavljuju slicne stvari) siviniste i primitivci kakve je tesko nac...

Nego mene interesuje da li je istina da po javnim halama, i u vc u kaficima/klbovima, neke djevojke cesto onako bace iskoristene uloske... Meni je par prijateljica cesto znalo bas zalit se na slicne stvari, tj kako im se zivot zgadi od poganih zena, i na kraju kazu da su to nasle u VC-u... onako baceno.

Cuo sam i ja da se tamponi nikako ne preporucuju, a isto tako sam negdje procitao da postoji neka veza za koristenjem tampona i nekih ulozaka sa povecanim procentom RAKA i drugih bolesti polnih organa kod zena, pa sad sta je i kako je.---
Chmoljo

#35 Re: Ulozak ili tampon?

Post by Chmoljo »

Ma.Le.Na wrote:
Chmoljo wrote:eto moj komi, ne valja kad si iskren, ne valja kad lažeš... :mrgreen: pa ti budi pametan :mrgreen:
ruku na srce, tukne... ali meni tek kad se skinu gaćice :mrgreen:
Ma.Le.Na

#36 Re: Ulozak ili tampon?

Post by Ma.Le.Na »

Chmoljo wrote:
Ma.Le.Na wrote:
ruku na srce, tukne... ali meni tek kad se skinu gaćice :mrgreen:
to je vec drugi par...carapa :D

ali da cura prodje pored tebe...i smrdi...a ti namah znas da ima menzes i to je razlog "mirisa" :roll:

ima ..kao sto neko rece...vjerovatno i neko da se ne kupa ...ali to fkt nije do menzesa nego do primitivnosti te osobe i vjerujem da bi ista smrdila i sa i bez menzesa
Chmoljo

#37 Re: Ulozak ili tampon?

Post by Chmoljo »

Ma.Le.Na wrote:

ali da cura prodje pored tebe...i smrdi...a ti namah znas da ima menzes i to je razlog "mirisa" :roll:

ima ..kao sto neko rece...vjerovatno i neko da se ne kupa ...ali to fkt nije do menzesa nego do primitivnosti te osobe i vjerujem da bi ista smrdila i sa i bez menzesa
dobro ba, šta si se upalila :mrgreen: mogu ja i po drugim pokazateljima reći kad djevojka s kojom hodam ima mecu :mrgreen: to su oni dani kad bi me silovala :mrgreen: :dance:

eto besana, kad ti to bivši nisu mogli skontati nije ni čudo što su bivši :mrgreen:
zonna

#38 Re: Ulozak ili tampon?

Post by zonna »

Chmoljo wrote:
Ma.Le.Na wrote:

dobro ba, šta si se upalila :mrgreen: mogu ja i po drugim pokazateljima reći kad djevojka s kojom hodam ima mecu :mrgreen: to su oni dani kad bi me silovala :mrgreen: :dance:

eto besana, kad ti to bivši nisu mogli skontati nije ni čudo što su bivši :mrgreen:
e vidis, i to je individulalno (da ti nisi svakoj bivsi ;-) :mrgreen: ) jer ja hocu silovati PRED menzes. to je vezano za plodne dane. curama polude hormoni kad su plodne... sto je i logicno ne? 8-)
Chmoljo

#39 Re: Ulozak ili tampon?

Post by Chmoljo »

zonna wrote: e vidis, i to je individulalno (da ti nisi svakoj bivsi ;-) :mrgreen: ) jer ja hocu silovati PRED menzes. to je vezano za plodne dane. curama polude hormoni kad su plodne... sto je i logicno ne? 8-)
pred ili za vrijeme, uzrok je isti :oops:
ladyada

#40 Re: Ulozak ili tampon?

Post by ladyada »

GOLFER wrote:
Cuo sam i ja da se tamponi nikako ne preporucuju, a isto tako sam negdje procitao da postoji neka veza za koristenjem tampona i nekih ulozaka sa povecanim procentom RAKA i drugih bolesti polnih organa kod zena, pa sad sta je i kako je.---
ovo prvi put cujem .........odakle si to iskopala ........
zonna

#41 Re: Ulozak ili tampon?

Post by zonna »

Chmoljo wrote:
zonna wrote: e vidis, i to je individulalno (da ti nisi svakoj bivsi ;-) :mrgreen: ) jer ja hocu silovati PRED menzes. to je vezano za plodne dane. curama polude hormoni kad su plodne... sto je i logicno ne? 8-)
pred ili za vrijeme, uzrok je isti :oops:
ali nema veze sa mecom! kontas? ima veze sa plodnim danima.
Envy

#42 Re: Ulozak ili tampon?

Post by Envy »

.
Last edited by Envy on 12/01/2012 20:23, edited 1 time in total.
GOLFER

#43 Re: Ulozak ili tampon?

Post by GOLFER »

ladyada wrote:
GOLFER wrote:
ovo prvi put cujem .........odakle si to iskopala ........
nisam zensko, musko sam :-D To sam cuo u razgovoru poznanica i doktora, nisam saznao da li postoje neka sluzbena obavijestenja... Ali posto je svako povecanje oboljelih od raka povezano sa necim (prekrana, stres, materijali koje nosimo, mazemo i raznorazne hemikalije koje po sebi stavljamo) tako je vjerovatno visi stepen bolesti tih organa kod zena povezan pored ostalih faktora i sa kvalitetom ulozaka koji se koriste a posebno TAMPONA, a tampon je sam po sebi LOS jer krv ostaje UNUTAR vagine, sto naravno moze uzrokovati i upale i zaraze i bas se gadno iskomplikovati. Naravno nisam strucnjak samo kazem sta sam cuo...
pustopoljina

#44 Re: Ulozak ili tampon?

Post by pustopoljina »

ako nas hrana, sjedenje i zrak ne ubiju, tampon sigurno nece.
GOLFER

#45 Re: Ulozak ili tampon?

Post by GOLFER »

pustopoljina wrote:ako nas hrana, sjedenje i zrak ne ubiju, tampon sigurno nece.

ma sve nas to krese, i na kraju nesto nas samo dokrajci...
zrla_frla

#46 Re: Ulozak ili tampon?

Post by zrla_frla »

Ljudi, ne serendajte! Sve što ste nabrojali se može desiti i sa ulošcima, bitno je - e sad mi nećete vjerovati - REDOVNO MIJENJATI i jedne i druge (znači maximalno 4-5- sati, čak i kad "ne ide puno").
A takve ginekologe treba izbjegavati - ako ti to kaže za tampone, mogu misliti šta bi rekao za kondome, pilule i druge nadasve korisne i sigurne stvarčice (ako se pročitaju uputstva).
Envy

#47 Re: Ulozak ili tampon?

Post by Envy »

zrla_frla wrote:Ljudi, ne serendajte! Sve što ste nabrojali se može desiti i sa ulošcima, bitno je - e sad mi nećete vjerovati - REDOVNO MIJENJATI i jedne i druge (znači maximalno 4-5- sati, čak i kad "ne ide puno").
A takve ginekologe treba izbjegavati - ako ti to kaže za tampone, mogu misliti šta bi rekao za kondome, pilule i druge nadasve korisne i sigurne stvarčice (ako se pročitaju uputstva).
4..5 sati...hm...za mene je i to previse..1h..2max, da mogu izdrzati,ne vise!Zadovoljna mojim ginekologom, ne znaci zbog svog misljenja o tamponima da cu ga napustiti!
pustopoljina

#48 Re: Ulozak ili tampon?

Post by pustopoljina »

ma jasta nego redovno mijenjati, pa ako dihtuje, ne znaci da je one a day (igitt!)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#49 Re: Ulozak ili tampon?

Post by Truba »

pa smrdim i ja u tramvaju nakon što sam pretovarim 2 i pol tone robe u firmi na +40 i znam da smrdim trčim kući da se operem ne idem na kafe :D

ali isto tako znam u tramvaju kad se osjeti određeni miris ne moram biti kokoš da bih znao koje je jaje mućak i šta je po strani... isto kao što znam u ćošku zgrade kad se osjeti mokraća

ne kažem da osoba smrdi... možda smrdi odjeća... šta ja znam... kosa kaput gaće?

meni je jakna jednom ostala blizu kuhinje kad su se pekli uštipci

cijelo večer sam smrdio u gradu na uštipke kako su mi govorili :D

nisam uopće jeo uštipke a prao sam zube i brijao se i mećo ispod pazuha stik
Envy

#50 Re: Ulozak ili tampon?

Post by Envy »

.
Last edited by Envy on 12/01/2012 20:23, edited 1 time in total.
Post Reply