Mog licnog!I wrote:Kojeg ginokologa molim te?Trebala bi cesce mijenjati uloske, redovna higijena, je kljuc svega..i naravno pamucni ves!
Ginekologov savjet...tampone ne koristiti ni pod razno!
Ulozak ili tampon?
Moderator: anex
-
Envy
#26 Re: Ulozak ili tampon?
- zonna
#27 Re: Ulozak ili tampon?
sanabe wrote:kad se pomjesa znoj, gel za kosu, parfem, neoprana odjeca....ma hajdezonna wrote:e vala bas! bas mi oni onako generalno mirisu... cast izuzecima naravno ali mogle bismo i mi uletiti na temu automobila i oplesti po njihovoj higijenisanabe wrote:E pa svaka ti se zenska tema mora okrenuti na podzena
![]()
Cura fino pita tampon ili ulozak, ovi o smradu pojedinih zena. Eto muskarci mirisu u PM
![]()
Jah, tampon radije![]()
fakat me nerviraju
-
MAN-lion's coach
#28 Re: Ulozak ili tampon?
Hahhaha muška higijena i mjenjanje gaća jednom u sedam dana.

- Ma.Le.Na
#29 Re: Ulozak ili tampon?
a nije to za mrditi ili ne smrditi...
ima vala i zena fkt smrde
ali izjava da smrde jer imaju menzes
E TO JE SMIJESNO 
ima vala i zena fkt smrde
ali izjava da smrde jer imaju menzes
-
SKAFISKAFNJAK
#30 Re: Ulozak ili tampon?
zar nije lakse reci smrdimo nego ubjedjivati ljude u nesto sto ni same ne vjeruju 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#31 Re: Ulozak ili tampon?
eto moj komi, ne valja kad si iskren, ne valja kad lažeš...
pa ti budi pametan 
- Ma.Le.Na
#32 Re: Ulozak ili tampon?
najbolje je da na temama - o tamponima i uloscima barChmoljo wrote:eto moj komi, ne valja kad si iskren, ne valja kad lažeš...pa ti budi pametan
-
MAN-lion's coach
#33 Re: Ulozak ili tampon?
Jeste smiješno,imala sam haverku u srednjoj nije se kupala dok je imala menzes jer to tako treba.Ma.Le.Na wrote:a nije to za mrditi ili ne smrditi...
ima vala i zena fkt smrde![]()
ali izjava da smrde jer imaju menzes![]()
![]()
![]()
E TO JE SMIJESNO
-
GOLFER
#34 Re: Ulozak ili tampon?
A necete se valjda raspravljati sa PRIMITIVCEM koji je ustanju to izjaviti...SKAFISKAFNJAK wrote:zar nije lakse reci smrdimo nego ubjedjivati ljude u nesto sto ni same ne vjeruju
Momak ocito ima vrlo ''uredno drustvo'' pa mu tako svi fino bazde, a uz to je i jako ''obrazovan'' ovim stvarima, sav zraci gluposcu a Bogami i sovinizmom (jer znam tipove koji izjavljuju slicne stvari) siviniste i primitivci kakve je tesko nac...
Nego mene interesuje da li je istina da po javnim halama, i u vc u kaficima/klbovima, neke djevojke cesto onako bace iskoristene uloske... Meni je par prijateljica cesto znalo bas zalit se na slicne stvari, tj kako im se zivot zgadi od poganih zena, i na kraju kazu da su to nasle u VC-u... onako baceno.
Cuo sam i ja da se tamponi nikako ne preporucuju, a isto tako sam negdje procitao da postoji neka veza za koristenjem tampona i nekih ulozaka sa povecanim procentom RAKA i drugih bolesti polnih organa kod zena, pa sad sta je i kako je.---
- Chmoljo
#35 Re: Ulozak ili tampon?
ruku na srce, tukne... ali meni tek kad se skinu gaćiceMa.Le.Na wrote:najbolje je da na temama - o tamponima i uloscima barChmoljo wrote:eto moj komi, ne valja kad si iskren, ne valja kad lažeš...pa ti budi pametan
- sutite
- Ma.Le.Na
#36 Re: Ulozak ili tampon?
to je vec drugi par...carapaChmoljo wrote:ruku na srce, tukne... ali meni tek kad se skinu gaćiceMa.Le.Na wrote:najbolje je da na temama - o tamponima i uloscima barChmoljo wrote:eto moj komi, ne valja kad si iskren, ne valja kad lažeš...pa ti budi pametan
- sutite
ali da cura prodje pored tebe...i smrdi...a ti namah znas da ima menzes i to je razlog "mirisa"
ima ..kao sto neko rece...vjerovatno i neko da se ne kupa ...ali to fkt nije do menzesa nego do primitivnosti te osobe i vjerujem da bi ista smrdila i sa i bez menzesa
- Chmoljo
#37 Re: Ulozak ili tampon?
dobro ba, šta si se upalilaMa.Le.Na wrote:
to je vec drugi par...carapa![]()
ali da cura prodje pored tebe...i smrdi...a ti namah znas da ima menzes i to je razlog "mirisa"![]()
ima ..kao sto neko rece...vjerovatno i neko da se ne kupa ...ali to fkt nije do menzesa nego do primitivnosti te osobe i vjerujem da bi ista smrdila i sa i bez menzesa
eto besana, kad ti to bivši nisu mogli skontati nije ni čudo što su bivši
- zonna
#38 Re: Ulozak ili tampon?
e vidis, i to je individulalno (da ti nisi svakoj bivsiChmoljo wrote:dobro ba, šta si se upalilaMa.Le.Na wrote:
to je vec drugi par...carapa![]()
ali da cura prodje pored tebe...i smrdi...a ti namah znas da ima menzes i to je razlog "mirisa"![]()
ima ..kao sto neko rece...vjerovatno i neko da se ne kupa ...ali to fkt nije do menzesa nego do primitivnosti te osobe i vjerujem da bi ista smrdila i sa i bez menzesamogu ja i po drugim pokazateljima reći kad djevojka s kojom hodam ima mecu
to su oni dani kad bi me silovala
![]()
![]()
eto besana, kad ti to bivši nisu mogli skontati nije ni čudo što su bivši
- Chmoljo
#39 Re: Ulozak ili tampon?
pred ili za vrijeme, uzrok je istizonna wrote: e vidis, i to je individulalno (da ti nisi svakoj bivsi![]()
) jer ja hocu silovati PRED menzes. to je vezano za plodne dane. curama polude hormoni kad su plodne... sto je i logicno ne?
- ladyada
#40 Re: Ulozak ili tampon?
ovo prvi put cujem .........odakle si to iskopala ........GOLFER wrote:
Cuo sam i ja da se tamponi nikako ne preporucuju, a isto tako sam negdje procitao da postoji neka veza za koristenjem tampona i nekih ulozaka sa povecanim procentom RAKA i drugih bolesti polnih organa kod zena, pa sad sta je i kako je.---
- zonna
#41 Re: Ulozak ili tampon?
ali nema veze sa mecom! kontas? ima veze sa plodnim danima.Chmoljo wrote:pred ili za vrijeme, uzrok je istizonna wrote: e vidis, i to je individulalno (da ti nisi svakoj bivsi![]()
) jer ja hocu silovati PRED menzes. to je vezano za plodne dane. curama polude hormoni kad su plodne... sto je i logicno ne?
-
Envy
-
GOLFER
#43 Re: Ulozak ili tampon?
nisam zensko, musko samladyada wrote:ovo prvi put cujem .........odakle si to iskopala ........GOLFER wrote:
- pustopoljina
#44 Re: Ulozak ili tampon?
ako nas hrana, sjedenje i zrak ne ubiju, tampon sigurno nece.
-
GOLFER
#45 Re: Ulozak ili tampon?
pustopoljina wrote:ako nas hrana, sjedenje i zrak ne ubiju, tampon sigurno nece.
ma sve nas to krese, i na kraju nesto nas samo dokrajci...
- zrla_frla
#46 Re: Ulozak ili tampon?
Ljudi, ne serendajte! Sve što ste nabrojali se može desiti i sa ulošcima, bitno je - e sad mi nećete vjerovati - REDOVNO MIJENJATI i jedne i druge (znači maximalno 4-5- sati, čak i kad "ne ide puno").
A takve ginekologe treba izbjegavati - ako ti to kaže za tampone, mogu misliti šta bi rekao za kondome, pilule i druge nadasve korisne i sigurne stvarčice (ako se pročitaju uputstva).
A takve ginekologe treba izbjegavati - ako ti to kaže za tampone, mogu misliti šta bi rekao za kondome, pilule i druge nadasve korisne i sigurne stvarčice (ako se pročitaju uputstva).
-
Envy
#47 Re: Ulozak ili tampon?
4..5 sati...hm...za mene je i to previse..1h..2max, da mogu izdrzati,ne vise!Zadovoljna mojim ginekologom, ne znaci zbog svog misljenja o tamponima da cu ga napustiti!zrla_frla wrote:Ljudi, ne serendajte! Sve što ste nabrojali se može desiti i sa ulošcima, bitno je - e sad mi nećete vjerovati - REDOVNO MIJENJATI i jedne i druge (znači maximalno 4-5- sati, čak i kad "ne ide puno").
- pustopoljina
#48 Re: Ulozak ili tampon?
ma jasta nego redovno mijenjati, pa ako dihtuje, ne znaci da je one a day (igitt!)
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#49 Re: Ulozak ili tampon?
pa smrdim i ja u tramvaju nakon što sam pretovarim 2 i pol tone robe u firmi na +40 i znam da smrdim trčim kući da se operem ne idem na kafeChmoljo wrote:eto moj komi, ne valja kad si iskren, ne valja kad lažeš...pa ti budi pametan
ali isto tako znam u tramvaju kad se osjeti određeni miris ne moram biti kokoš da bih znao koje je jaje mućak i šta je po strani... isto kao što znam u ćošku zgrade kad se osjeti mokraća
ne kažem da osoba smrdi... možda smrdi odjeća... šta ja znam... kosa kaput gaće?
meni je jakna jednom ostala blizu kuhinje kad su se pekli uštipci
cijelo večer sam smrdio u gradu na uštipke kako su mi govorili
nisam uopće jeo uštipke a prao sam zube i brijao se i mećo ispod pazuha stik
-
Envy