pravoga mesakomi wrote:tražim više mesa u burecima i sira u sirnicama
Trazim da EU sankcionise Hrvtatsku i Srbiju
-
emillio estevez
- Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110
#26 Re: Trazim da EU sankcionise Hrvtatsku i Srbiju
-
stari grad Visegrad
#27 Re: Trazim da EU sankcionise Hrvtatsku i Srbiju
Srbija i Hrvatska ne zasluzuju da udju u EU.
Vec 150 godina ruse Bosnu i Hercegovinu na sve moguce nacine.
Predstavncic ove dvije zlonamjerne zemlje svakih 20 goidna se dogovoraju o podjeli PLIJENU- teritorija Republike Bosne i Hercegovine.
Srbija i Hrvatska djeluju s polja, unistavju ekonomiju, djeliju iznutra i djeluju u diplomatiji, otimaju od Bosne i Njeh gradjana sve od jezika, kulture, istorije - lazu o historji na preskakala, otimaju teritoriju-najvazniji plijen jeste teritorija, lazu.
U Srbiji i Hrvatskoj najrasprostranjenija je korupcija. Zbog svog agresorskog odnosa prema Republici Bosni i Hercegovini ne bi trebali uci u EU. To su lazljive balkansk zemlje. I na Wikileaksu je neki evropski politicar (zaboravio sam ime) rekao da Vuk Jeremic sve obeca a nista ne drzi - znaci laze.
A Hrvatska hoce da udje u EU na guzove, tj. na bazi sto su katolici, a s druge strane Hrvatska je jedna korumpirana i shovisticka drzava. Na zadnjm popisu stanocnista preimenovali bosanski jezik u "bosnjacki" koliko su zlonamjerni, i oni bi da uniste sve bosanko.
Korumpirane i agresivne zemlje, lazljive. Zato ne trebaju u EU, nisu zasluzile.
A vi se meni smijete, a i ja vama,
:ol:
mislte da ste me provalili, te da cu odustati od mojih zamisli, ali tu se varate.
Hrvatska i Srbija sa trojanskim konjima i crkvenim poglavicama koce razvoj drzave BiH vec 20 godina, a to se vise ne moze trpiti. Zbog svoje zlonamjerne i agresivne politike prema Republici Bosni i Hercegovini ne trebaju u EU.
Vec 150 godina ruse Bosnu i Hercegovinu na sve moguce nacine.
Predstavncic ove dvije zlonamjerne zemlje svakih 20 goidna se dogovoraju o podjeli PLIJENU- teritorija Republike Bosne i Hercegovine.
Srbija i Hrvatska djeluju s polja, unistavju ekonomiju, djeliju iznutra i djeluju u diplomatiji, otimaju od Bosne i Njeh gradjana sve od jezika, kulture, istorije - lazu o historji na preskakala, otimaju teritoriju-najvazniji plijen jeste teritorija, lazu.
U Srbiji i Hrvatskoj najrasprostranjenija je korupcija. Zbog svog agresorskog odnosa prema Republici Bosni i Hercegovini ne bi trebali uci u EU. To su lazljive balkansk zemlje. I na Wikileaksu je neki evropski politicar (zaboravio sam ime) rekao da Vuk Jeremic sve obeca a nista ne drzi - znaci laze.
A Hrvatska hoce da udje u EU na guzove, tj. na bazi sto su katolici, a s druge strane Hrvatska je jedna korumpirana i shovisticka drzava. Na zadnjm popisu stanocnista preimenovali bosanski jezik u "bosnjacki" koliko su zlonamjerni, i oni bi da uniste sve bosanko.
Korumpirane i agresivne zemlje, lazljive. Zato ne trebaju u EU, nisu zasluzile.
A vi se meni smijete, a i ja vama,
mislte da ste me provalili, te da cu odustati od mojih zamisli, ali tu se varate.
Hrvatska i Srbija sa trojanskim konjima i crkvenim poglavicama koce razvoj drzave BiH vec 20 godina, a to se vise ne moze trpiti. Zbog svoje zlonamjerne i agresivne politike prema Republici Bosni i Hercegovini ne trebaju u EU.
- snaga_znanja
#28 Re: Trazim da EU sankcionise Hrvtatsku i Srbiju
Fakat imas problem sa probavom. Nabavi kakav dobar laksativ bice ti bolje.
-
emillio estevez
- Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110
#29 Re: Trazim da EU sankcionise Hrvtatsku i Srbiju
stari grad Visegrad wrote:Srbija i Hrvatska ne zasluzuju da udju u EU.
Bosnu i Hercegovinu .
dvije zlonamjerne zemlje PLIJENU- teritorija Republike Bosne i Hercegovine.
Srbija i Hrvatska Bosne
Srbiji i Hrvatskoj Republici Bosni i Hercegovini EU.
EU.
Hrvatska i Srbija BiH 20 godina, Republici Bosni i Hercegovini ne trebaju u EU.
i gdje je problem
- travnik
#30 Re: Trazim da EU sankcionise Hrvtatsku i Srbiju
Nevjerojatno da jedina pozitivna politička figura, osoba koja istinski želi mir i suživot i osoba koja zrači tolerancijom kao što je Josipović dolazi pod kritiku, al' bez i jednog jedinog utemeljenog argumenta. Čini mi se da mu je jedino mana što se ne uliziva političkom SA k'o svoj prethodnik, odnosno što nije "politički Ćiro".
- cyprus
#31 Re: Trazim da EU sankcionise Hrvtatsku i Srbiju
Pacifisti nisu IN, jebgatravnik wrote:Nevjerojatno da jedina pozitivna politička figura, osoba koja istinski želi mir i suživot i osoba koja zrači tolerancijom kao što je Josipović dolazi pod kritiku, al' bez i jednog jedinog utemeljenog argumenta. Čini mi se da mu je jedino mana što se ne uliziva političkom SA k'o svoj prethodnik, odnosno što nije "politički Ćiro".
- cyprus
-
jarancuga
#33 Re: Trazim da EU sankcionise Hrvtatsku i Srbiju
cuj dje je, pa u Bosni vazda bio i ostao...bosaurin wrote:Je li stari grad visegrad u srpskoj ili federaciji ?therrarrius wrote:Tema je ko stvorena za jednu slicicu