BiH vs Meksiko u Atlanti

Vijesti sa cijele zemaljske kugle o dešavanjima u bh. dijaspori, zanimljivosti o drugim državama i slično.
jefferson

#26 Re: BiH vs Meksiko u Atlanti

Post by jefferson »

luckylaka wrote:
jefferson wrote:
B6Redhell wrote:Karta kupljena Section 127 row 9 imali ko blizu?. Nadam se da ce biti vatreno na ovoj strani tribine.... ;-)
Ja sam 126!
Imal iko u 133
mozda da odes na www.mexico-x.com :D
hik--meta

#27 Re: BiH vs Meksiko u Atlanti

Post by hik--meta »

kod mene ce biti puna kuca, 12 gostiju dolazi zbog utakmice, a mozda se jos 5-6 pojavi.
luckylaka

#28 Re: BiH vs Meksiko u Atlanti

Post by luckylaka »

hik--meta wrote:kod mene ce biti puna kuca, 12 gostiju dolazi zbog utakmice, a mozda se jos 5-6 pojavi.
Imal Bujruma za jos jedan bus i dva auta-donosimo miloste :razz: i usput ako bi neko mijenjao karte dajem kartu od $85 kod mexi za onu od $35 kod nasih :bih:
jefferson

#29 Re: BiH vs Meksiko u Atlanti

Post by jefferson »

luckylaka wrote:
hik--meta wrote:kod mene ce biti puna kuca, 12 gostiju dolazi zbog utakmice, a mozda se jos 5-6 pojavi.
Imal Bujruma za jos jedan bus i dva auta-donosimo miloste :razz: i usput ako bi neko mijenjao karte dajem kartu od $85 kod mexi za onu od $35 kod nasih :bih:
Jesil siguran da je 133 meksicka?
Ja dolazim sa jos 4 prijatelja. Jedan makedonac, jedan tip iz HR, belgijanac i tip iz sri lanke!. ovog iz sri lanke moram cuvati da ga nasi ne zamjene za meksikanca :lol:
B6Redhell

#30 Re: BiH vs Meksiko u Atlanti

Post by B6Redhell »

jefferson wrote:
luckylaka wrote:
Ja dolazim sa jos 4 prijatelja. Jedan makedonac, jedan tip iz HR, belgijanac i tip iz sri lanke!. ovog iz sri lanke moram cuvati da ga nasi ne zamjene za meksikanca :lol:
*ebote dzeferson ti dolazis sa nekom medjunarodonom ekipom :thumbup:
jefferson

#31 Re: BiH vs Meksiko u Atlanti

Post by jefferson »

Pa naravno! Moraju!!!
Tuzlachina

#32 Re: BiH vs Meksiko u Atlanti

Post by Tuzlachina »

ima nas cirka stoja u section 115 ... vidimo se u onoj crvenoj kafani na north side ;)
:bih:
ev' i par linkova sa FB
http://www.facebook.com/?sk=events#!/ev ... 5328019058

http://www.facebook.com/?sk=events#!/ev ... 0912761756

i dernek poslije tekme
http://www.facebook.com/?sk=events#!/ev ... 8563867896
luckylaka

#33 Re: BiH vs Meksiko u Atlanti

Post by luckylaka »

Svaki put moram dva puta pisati kad su dvije teme.Kako stici do Atlante po ovakvom kijametu.Kod mene je katastrofa auto ne moze mrdnuti(veceras najavljuju jos gore)avionski karata skoro da nema.Ako ovo potraje jos koji dan sta cemo i kako .
jefferson

#34 Re: BiH vs Meksiko u Atlanti

Post by jefferson »

luckylaka wrote:Svaki put moram dva puta pisati kad su dvije teme.Kako stici do Atlante po ovakvom kijametu.Kod mene je katastrofa auto ne moze mrdnuti(veceras najavljuju jos gore)avionski karata skoro da nema.Ako ovo potraje jos koji dan sta cemo i kako .
Ma proci ce! gdje zivis? Jbg sta se svi u USA nakacili na all season gume pa se pitate kako ne moze :lol:
luckylaka

#35 Re: BiH vs Meksiko u Atlanti

Post by luckylaka »

jefferson wrote:
luckylaka wrote:Svaki put moram dva puta pisati kad su dvije teme.Kako stici do Atlante po ovakvom kijametu.Kod mene je katastrofa auto ne moze mrdnuti(veceras najavljuju jos gore)avionski karata skoro da nema.Ako ovo potraje jos koji dan sta cemo i kako .
Ma proci ce! gdje zivis? Jbg sta se svi u USA nakacili na all season gume pa se pitate kako ne moze :lol:
StL-County al u nekoj rupi evo ne mogu pjeske izici iz te rupace.A pada li pada.Ne mogu otvorit vrata od kuce a ne od auta.Lose nam se pise.Pooooomozi Booozeee
jefferson

#36 Re: BiH vs Meksiko u Atlanti

Post by jefferson »

luckylaka wrote:
jefferson wrote:
StL-County al u nekoj rupi evo ne mogu pjeske izici iz te rupace.A pada li pada.Ne mogu otvorit vrata od kuce a ne od auta.Lose nam se pise.Pooooomozi Booozeee
Preseli na Floridu :D
luckylaka

#37 Re: BiH vs Meksiko u Atlanti

Post by luckylaka »

Off Izvini jeferson al ne mogu ja tebe stici i na dijaspori i na sportu na temu Meksiko -BiH.Prelazim samo na sport. :bih:
Static-X

#38 Re: BiH vs Meksiko u Atlanti

Post by Static-X »

jefferson wrote:
luckylaka wrote:
a i ovaj mi je nesto sumljiv da mu mekse nebudu draze :D :lol:
samko1974

#39 Re: BiH vs Meksiko u Atlanti

Post by samko1974 »

Ima nas sigurno 5 u sekciji 114 sto ja znam a sto ne znam pitaj boga koliko :D
corolla02
Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
Horoskop: Gemini

#40 Re: BiH vs Meksiko u Atlanti

Post by corolla02 »

luckylaka wrote:
jefferson wrote:
take a railway :-D
luckylaka

#41 Re: BiH vs Meksiko u Atlanti

Post by luckylaka »

Uzeo sam ja danas rent a car .Njihovo auto,njihovo osiguranje $169 za dva dana i ABD. u UTORAK navece ok 1:30 pichimo.Ma ne moze nas nista zaustaviti.Lanci spremni,dugacke gace.pidzama ako ima jos ko kakav prijedlog za ponijeti naravno suho meso,kruska(jes skupa hebo je otac).Samo jos ne znam kuda se ide jal 55,64,270 :-) Zalutacu ko da gledam.
Last edited by luckylaka on 03/02/2011 05:02, edited 1 time in total.
luckylaka

#42 Re: BiH vs Meksiko u Atlanti

Post by luckylaka »

,,Static-x,,nemoj da s ljutis al ko ti je sumnjiv. :razz: Ja koji bi glavu dao za Valdeza :-) (ne znam vala ni koje prvi mi na um pao)Al cut ces ti iz sekcije 133 ko za koga navija. :bih:
samko1974

#43 Re: BiH vs Meksiko u Atlanti

Post by samko1974 »

luckylaka wrote:Uzeo sam ja danas rent a car .Njihovo auto,njihovo osiguranje $169 za dva dana i ABD. u UTORAK navece ok 1:30 pichimo.Ma ne moze nas nista zaustaviti.Lanci spremni,dugacke gace.pidzama ako ima jos ko kakav prijedlog za ponijeti naravno suho meso,kruska(jes skupa hebo je otac).Samo jos ne znam kuda se ide jal 55,64,270 :-) Zalutacu ko da gledam.

MORAS ICI NA 57 SOUTH.A do nje dodjes naravno prvo 55 north prema chicagu pa predjes na 64 east pravac louisville
i onda 57 south sve doposlije nashvila taj 57 autoput prelazi u 24 i tako do atlante sretno, ja cu avionom akobogda :D
luckylaka

#44 Re: BiH vs Meksiko u Atlanti

Post by luckylaka »

samko1974 wrote:
luckylaka wrote:Uzeo sam ja danas rent a car .Njihovo auto,njihovo osiguranje $169 za dva dana i ABD. u UTORAK navece ok 1:30 pichimo.Ma ne moze nas nista zaustaviti.Lanci spremni,dugacke gace.pidzama ako ima jos ko kakav prijedlog za ponijeti naravno suho meso,kruska(jes skupa hebo je otac).Samo jos ne znam kuda se ide jal 55,64,270 :-) Zalutacu ko da gledam.

MORAS ICI NA 57 SOUTH.A do nje dodjes naravno prvo 55 north prema chicagu pa predjes na 64 east pravac louisville
i onda 57 south sve doposlije nashvila taj 57 autoput prelazi u 24 i tako do atlante sretno, ja cu avionom akobogda :D
Uh ovo je lako kako ti opisa ,pa tu nema dva sata voznje :D Ipak mi krecemo poslije ponoci pa ako nas vidis iz aviona masi uputi nas na pravi put. :bih:
Static-X

#45 Re: BiH vs Meksiko u Atlanti

Post by Static-X »

luckylaka wrote:,,Static-x,,nemoj da s ljutis al ko ti je sumnjiv. :razz: Ja koji bi glavu dao za Valdeza :-) (ne znam vala ni koje prvi mi na um pao)Al cut ces ti iz sekcije 133 ko za koga navija. :bih:
:-D :bih:
luckylaka

#46 Re: BiH vs Meksiko u Atlanti

Post by luckylaka »

Static-X wrote:
luckylaka wrote:,,Static-x,,nemoj da s ljutis al ko ti je sumnjiv. :razz: Ja koji bi glavu dao za Valdeza :-) (ne znam vala ni koje prvi mi na um pao)Al cut ces ti iz sekcije 133 ko za koga navija. :bih:
:-D :bih:
Go Meksiko :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
samko1974

#47 Re: BiH vs Meksiko u Atlanti

Post by samko1974 »

Ovo ce biti pravo zeznuto , sa pocetnog naseg spiska od 20 igraca izgleda da ih 5 ce definitivno faliti.Dzeko 100% nece doci zatim Besic,Rahimic,Nadarevic i najvjerovatnije ni Ibricic nece doci.Dosada nije uputio nikome naknadne pozive ( a mogao je sad uputiti poziv Jahicu ako nista jer ima vremena da izganja vizu).Ne znam sta ceka sa dodatnim pozivima bar 2-3 igraca, nece valjda doci sa samo 15 igraca , a sto duze ceka sa pozivima teze ce biti i tim novima izganjati vize jer ce biti vremenski tijesno.Ako nista mozda moze onog malog iz Chicaga pozvati sto igra u MSL.
Al eto od svih ovih sto fale jedino mi zao Dzeku da ne vidimo, sto se tice Rahmica i bolje isprobati nekog ko ce ga eventualno mjenjati na njegovoj poziciji jer ipak je Rahimic blizu zavrsetka karijere a ostali nisu uvijek ni bili standardni u pocetnom sastavu.Nadam se da ce igrati sa oba spica od pocetka da vidimo kako ce to funkcionisati kad igraju zajedno u napadu vedo i zlatan.
luckylaka

#48 Re: BiH vs Meksiko u Atlanti

Post by luckylaka »

Ma dovoljno i 12 da ih dodje i koga nema bez njega se moze.Nije Dzeko reprezentacija.I ja bih volio da je dosao ali...nije bitno.Nego pripreme u toku.Vrijeme se poboljsava suhovina spremna.kruska je tu,kape,salovi,zastave .....Koliko ce nas biti?
samko1974

#49 Re: BiH vs Meksiko u Atlanti

Post by samko1974 »

luckylaka wrote:Ma dovoljno i 12 da ih dodje i koga nema bez njega se moze.Nije Dzeko reprezentacija.I ja bih volio da je dosao ali...nije bitno.Nego pripreme u toku.Vrijeme se poboljsava suhovina spremna.kruska je tu,kape,salovi,zastave .....Koliko ce nas biti?
Znam da nije Dzeko repka al vjeruj mi kad bi dolazila nasa repka sa igracima iz premijer lige , ja ne bi isao tu utakmicu gledatgi uzivo u Atlantu ne bi sigurno.Recimo npr ona repka sto je igrala protiv Poljske.A 12 igraca jest dovoljno za poceti tekmu a hocel je moci zavrsiti pa zamisli nek neko dobije crveni, ko bi onda usao s klupe a mora imati rezerven sto da isproba i druge igrace nego i zato sto neki nece moci izdrzati svih 90 minuta.
luckylaka

#50 Re: BiH vs Meksiko u Atlanti

Post by luckylaka »

samko1974 wrote:
luckylaka wrote:Ma dovoljno i 12 da ih dodje i koga nema bez njega se moze.Nije Dzeko reprezentacija.I ja bih volio da je dosao ali...nije bitno.Nego pripreme u toku.Vrijeme se poboljsava suhovina spremna.kruska je tu,kape,salovi,zastave .....Koliko ce nas biti?
Znam da nije Dzeko repka al vjeruj mi kad bi dolazila nasa repka sa igracima iz premijer lige , ja ne bi isao tu utakmicu gledatgi uzivo u Atlantu ne bi sigurno.Recimo npr ona repka sto je igrala protiv Poljske.A 12 igraca jest dovoljno za poceti tekmu a hocel je moci zavrsiti pa zamisli nek neko dobije crveni, ko bi onda usao s klupe a mora imati rezerven sto da isproba i druge igrace nego i zato sto neki nece moci izdrzati svih 90 minuta.
Vidis ja bi isao gledati reprezentaciju BiH da dolaze i premijer ligasi jer i to je reprezentacija.Ovi igraci su profesionalci i njihovo je da odigraju 90 min.(ne daj boze povrede)a ako nema niko na klupi pa ima nas na tribinama bar5000 .Nego pripremaj se ti polako pa pravac Atl. :bih: :bih:
Locked