kmirsad wrote:JThomas wrote:a računaju l' se one što sam mogao zguzit', al' one nisu htjele?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... ludače se ne računaju...
joj tebe Ilijaaaaaaaaaaaaaaa
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
kmirsad wrote:JThomas wrote:a računaju l' se one što sam mogao zguzit', al' one nisu htjele?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Miš mekinjaš wrote:kmirsad wrote:JThomas wrote:a računaju l' se one što sam mogao zguzit', al' one nisu htjele?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
joj tebe Ilijaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
I to k'o u DOSu, naziv fajla maksimalno 8 slova + 3 slova ekstenzijakomi wrote:u men sve stoji u nazivu fajlaRidjobrki wrote:Ja sam napravio folder ''Moje seksualne partnerice''. Trenutno broji manje fileova od foldera ''Bošnjaci u renesansi'' ali planiram ga početi puniti iduće godine.Doduše, planirao sam i ove...
![]()
![]()
Studiram japupa hava wrote:Studira li iko ista na ovom Duke-u?![]()
@Ginger....sretno sa popunjavanjem tog foldera......"Bosnjaci u renesansi"....
Što te nema na prezentaciji... da braniš boje BiH...klimavo_kopito wrote:Studiram japupa hava wrote:Studira li iko ista na ovom Duke-u?![]()
![]()
I prosto me fascinira da se ovo prosirilo i ovdje... Ako se ne varam, cini mi se da je bila i vijest na sa-x nekad nakon ovog.
Uglavnom, poenta: Dobar glas se daleko cuje. Glup glas, jos dalje.
Pa covjek studirakmirsad wrote:Što te nema na prezentaciji... da braniš boje BiH...klimavo_kopito wrote:Studiram japupa hava wrote:Studira li iko ista na ovom Duke-u?![]()
![]()
I prosto me fascinira da se ovo prosirilo i ovdje... Ako se ne varam, cini mi se da je bila i vijest na sa-x nekad nakon ovog.
Uglavnom, poenta: Dobar glas se daleko cuje. Glup glas, jos dalje.
Imam ja PP... a nema čmolje da čita...sanabe wrote:kmirsad wrote:Ja sam govorio o seksu...kad se mora... ne može...![]()
Ali, evo kompromis...![]()
Sve se može kad se mora i hoče...
sjoj, sad bi nesta lanula, al nema smisla![]()
![]()
![]()
ubio ga sex takav...kmirsad wrote:Ja sam govorio o seksu...kad se mora... ne može...![]()
Sve se može kad se mora i hoče...
Ja !Miš mekinjaš wrote:ubio ga sex takav...kmirsad wrote:Ja sam govorio o seksu...kad se mora... ne može...![]()
Sve se može kad se mora i hoče...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
šta si mu uradio kad ne mereš...kmirsad wrote: Ja !![]()
A kad se može...neeeemaaaaa...![]()
![]()
![]()
ladyblue18 wrote:PP.
ladyblue18 wrote:PP.
Neću, priFatna je, ali je ČISTA 10-kakmirsad wrote:Tako je... ne igraj se... znaš šta bude... ovdje smo ga zbog tih stvari već jednom popušili...![]()
Zato meći svoju prezentaciju...![]()
![]()
Svaki cigo svog konja hvaliMiš mekinjaš wrote:Neću, priFatna je, ali je ČISTA 10-kakmirsad wrote:Tako je... ne igraj se... znaš šta bude... ovdje smo ga zbog tih stvari već jednom popušili...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Raščupana hvali cijelu ergelu2407 wrote:Svaki cigo svog konja hvaliMiš mekinjaš wrote:Neću, priFatna je, ali je ČISTA 10-kakmirsad wrote:Tako je... ne igraj se... znaš šta bude... ovdje smo ga zbog tih stvari već jednom popušili...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2407 wrote:
Svaki cigo svog konja hvali![]()