Hasim Thaci na udaru propagande SANU

Post Reply
Bosnolog

#26 Re: Hasim Thaci na udaru propagande SANU

Post by Bosnolog »

Sezam wrote:
Pa nek ga tuzi, samo nije mu ovo kosovski sud.
Strazbur je valjda adresa gdje se takvi sporovi vode,......Srbija je Kusnera takode optuzivla,njega nisu pominjali sada u ovim optuzbama,....Oni su protiv Tacija raspisivali crvene potjernice kao i protiv Ganica,.....Servija je sampion u podizanju laznih optuznica,........Nebi me iznenadilo da je tom naivku sto je podnio izvjestaj neko smjestio da to javno iznese iza cega stoji velikosrpski lobi i sam Vuk Jeremija konekcije,......Vrijeme ce da da odgovore sada mi mozemo nagadati ali imajuci dosadasnja iskustva u strategiju Dobrice Cosica biti ce jos jedan jalov pokusaj pretvaranja lazi u istinu,...... :mrgreen:

Cuj kako se covjek namijao i sta je izjavio na velikosrpske optuzbe,...

Frustracije izgubljenog Kosova nebeske Servije su bezgranicne,......

Vidim da je i Mekenzijev Kanadski jurisnik exliberal priskocio da pomogne vaskolikom Gebels bacanju srpskih bubrega otete nejaci kosovskim lavovima,...... :mrgreen:

Ma Gebels je bio amater za nebeske stratege lazi i obmana,.....

drug bevc

#27 Re: Hasim Thaci na udaru propagande SANU

Post by drug bevc »

callmethebreeeze wrote:
exliberal wrote:
callmethebreeeze wrote:stanite malo, na koji je tacno nacin ovo podvala sanu?
pa vidis da je Bosnolog rekao da je podvala.... srbocetnickofasistickogenocidnoantimuslimanskoialbansko grupacije to propagiraju na zapadu......garant :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
svi znaju da sanu kontrolise vijece evrope-
na čelu sa dobricom ćosićem.
čekalo se samo da riči umre pa da napadnu na tačija :D :D :D :D
BiH-x

#28 Re: Hasim Thaci na udaru propagande SANU

Post by BiH-x »

Al su mi Srbi principiJalni :lol: Do jucer pljuvali svim silama po CNN i BBC a sada kada objave ovu vijest su "odlicne, korektne i ozbiljne" tv kuce.

ps,

Tadić spreman na razgovor sa Tačijem

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da ukoliko je Hašim Tači legitimni predstavnik albanskog naroda i sve dok se ne dokaže da su optužbe iz Saveta Evrope osnovane, on će biti spreman da s njim razgovara.
Medjutim, ukoliko se dokaže da su optužbe protiv Tačija za kriminalne aktivnosi i za trgovunu organima tačne, onda će medjunarodna zajednica morati da se odredi i on će o tome zauzeti stav.

Na pitanje da li će preispitati svoj stav da razgovara sa Tačijem, ukoliko se optužbe dokažu, Tadić je rekao da to zavisi od medjunarodne zajednice.

"Ako se ti navodi u vezi sa Tačijem pokažu tačnim, onda će medjunarodna zajednca morati da se opredeli prema njima, a da li ću ja preispitati taj stav, to zavisi od medjunarodne zajednice, jer je medjunarodna zajednca faktor u ovom procesu", precizirao je Tadić.

On je dodao da navode iz izveštaja Dika Martija, kao i kada je reč o svakom drugom izveštaju, treba proveriti u redovnoj proceduri kroz institucije koje su za to nadležne.

Srbija mora da pregovara sa svakim za koga Albanci sa Kosova smatraju da je njihov legitimni prestavnik i to je princpi koga se Srbija drži, dodao je Tadić.

"Nemamo pravo na naše lične stavove s tim u vezi, jer je jako komotno za naše političare da kažu da neće da pregovaraju sa ovim ili onim iz razloga koji je opravdan ili manje opravdan. Nemamo pravo na lični stav, već na stav koji svedoči o tome da štitimo javni interes, ovo je javni posao, ne lični", naglasio je Tadić.

Predsednik Srbije je podsetio da je na istim principima razgovarao i u prošlosti, kao i pre nekoliko godina kada je premijer bio Vojislav Koštunica, istakavši da je to ujedno i jedini princip koji važi u medjunarodnim odnosima.
Marti nanosi štetu Kosovu

"Na žalost, morao sam sa mnogim ljudima, sa kojima nemam ništa zajedničko i lično, niti delim vrednosti, da razgovaram o različitim pitanjima dok obavljam javni posao predsednika Srbije, ali to je deo posla", naglasio je šef srpske države.

On nije želeo da kometariše formiranje kosovske vlade rekavši da to nije stvar u koju država Srbija treba da se upliće.

"Što se tiče vlade u takozvanoj državi Kosovo, to nije stvar u koju se država Srbija upliće, jer bi tog trenutka priznala nezavisnost Kosova", zaključio je Tadić.
psydelija

#29 Re: Hasim Thaci na udaru propagande SANU

Post by psydelija »

sanu proizvod je i chuck norris :D
callmethebreeeze

#30 Re: Hasim Thaci na udaru propagande SANU

Post by callmethebreeeze »

Bosnolog wrote:
Sezam wrote:
Pa nek ga tuzi, samo nije mu ovo kosovski sud.
Strazbur je valjda adresa gdje se takvi sporovi vode,......Srbija je Kusnera takode optuzivla,njega nisu pominjali sada u ovim optuzbama,....Oni su protiv Tacija raspisivali crvene potjernice kao i protiv Ganica,.....Servija je sampion u podizanju laznih optuznica,........Nebi me iznenadilo da je tom naivku sto je podnio izvjestaj neko smjestio da to javno iznese iza cega stoji velikosrpski lobi i sam Vuk Jeremija konekcije,......Vrijeme ce da da odgovore sada mi mozemo nagadati ali imajuci dosadasnja iskustva u strategiju Dobrice Cosica biti ce jos jedan jalov pokusaj pretvaranja lazi u istinu,...... :mrgreen:

Cuj kako se covjek namijao i sta je izjavio na velikosrpske optuzbe,...

Frustracije izgubljenog Kosova nebeske Servije su bezgranicne,......

Vidim da je i Mekenzijev Kanadski jurisnik exliberal priskocio da pomogne vaskolikom Gebels bacanju srpskih bubrega otete nejaci kosovskim lavovima,...... :mrgreen:

Ma Gebels je bio amater za nebeske stratege lazi i obmana,.....

kakvih sve ljudi ima.
chuchumbamayumbe

#31 Re: Hasim Thaci na udaru propagande SANU

Post by chuchumbamayumbe »

Pretpostavljam i da je Carla na platnom spisku SANU?
Neko je trgovao organima znači to je činjenica), a da li je to bio Hašim ili neko drugi, to treba da utvrdi istraga.

Istraga u Albaniji
Pronađena kuća u kojoj su se organi uzimali žrtvama
Slučaj krijumčarenja ljudskih organa u Albaniji i dalje se razvija. Agencija Reuters prenosi kako je pronađena i kuća u kojoj su se organi uzimali žrtvama.

Čitavu priču pokrenula je zapravo bivša glavna haška tužiteljica Carla del Ponte u svojoj knjizi "Hunting, Me and War Criminals", u kojoj ona tvrdi kako su nealbanski narodi na Kosovu (a tu se misli na Srbe), bivali odvedeni u "žutu kuću" na sjeveru Albanije, gdje su im kirurzi odstranjivali organe.

Vijeće Evrope isto tako je objavilo izvještaj sa svim gnusnim detaljima, u kojima se isto tako navodi kako je kosovsko-albanska gerila, lojalna sadašnjem premijeru Hashimu Thaciju, uzimala organe nekim zarobljenicima, prvenstveno Srbima, koje su naknadno ubili. Sama Carla del Ponte pozdravila je izvještaj Vijeća Evrope.

Tahcijeva vlada odbacila je navedeni izvještaj, u kojem se Thacija optužuje kao šefa organiziranog kriminalnog miljea, koji ne samo da se bavio ilegalnom trgovinom ljudskih organa, već i ubistvima neistomišljenika, kao neutemeljeno. Osim toga, u izvještaju Vijeća Evrope navedeno je kako su Thaci i njegovi suradnici kontrolirali i trgovinu drogom krajem 90-ih.

Izvještaj je sastavio Dick Marty iz Vijeća Europe, a očekuje se kako će ga usvojiti i Odbor za pravne poslove Vijeća, kojim se želi ubrzati pokretanje istrage oko tih navoda u kosovskom pravosuđu, koje ionako vodi Evropska unija. U Martyjevom izvještaju navodi se kako je gotovo 500 osoba nestalo na Kosovu po dolasku NATO-ovih trupa. U tu brojku spada oko 100 Albanaca i gotovo 400 nealbanskih naroda, a ponajviše Srba.
psydelija

#32 Re: Hasim Thaci na udaru propagande SANU

Post by psydelija »

sanu proizvod je i chuck norris :D
BiH-x

#33 Re: Hasim Thaci na udaru propagande SANU

Post by BiH-x »

Naravno da je istina....istina je i da su Mirza Delibasic i Davorin Popovic igrali kosarku srpskim glavama :lol: :lol:
Bosnolog

#34 Re: Hasim Thaci na udaru propagande SANU

Post by Bosnolog »

Ma i Spanci znaju iako ga jos nisu priznali da je zauviejk otislo nakon balkanskih ratova oteto Kosovo,...... :razz:
Moratinos: "Srbi znaju da je Kosovo nezavisno, ali im je potrebno vrijeme da to prihvate"
16. 12. 2010. • 21:38 A. K.
Srbi znaju da je Kosovo nezavisno, ali im je potrebno vrijeme da to prihvate, izjavio je ministar vanjskih poslova Španije Migel Anhel Moratinos u razgovoru sa državnom sekretarkom SAD Hillary Clinton u decembru 2009, objavio je sajt WikiLeaks.

Tokom susreta Moratinosa i Hillary Clinton 14. decembra prošle godine u Washington, španski ministar rekao je da Srbi znaju da je Kosovo nezavisno i žele da okrenu novu stranu u svojoj politici, ali im je potrebno vrijeme da to prihvate i sačuvaju svoj ugled.
Kako se navodi u diplomatskim dokumentima SAD, koje je juče objavio WikiLeaks, Moratinos je istom razgovoru rekao i da je, iako je imao nesuglasica sa predstavnikom EU na Kosovu Piterom Fejtom, poslije nedavnog susreta sa njim u Madridu, uvjeren da će oni moći da rade zajedno.
stari grad Visegrad

#35 Re: Hasim Thaci na udaru propagande SANU

Post by stari grad Visegrad »

Srbijanska Politika prenosi za Srbiju interesantne komentare, ako ne laze.
И јуче се западна штампа више бавила наводима из Мартијевог извештаја него медији у Приштини. Лондонски „Тајмс” истиче да је Косово „држава ужаса”, а да је Тачи оптужен за злочине „од којих се човеку смучи”.

Независност Косова је свршен чин, али је његово укључење у европску породицу народа сада доведено у питање, пише „Тајмс” и додаје да НАТО посебно треба да инсистира на захтеву да Тачи „убедљиво одговори” на оптужбе или изађе пред суд, јер је интервенција НАТО-а 1999. омогућила Косову да „побегне из репресије” Слободана Милошевића.

У ауторском тексту под насловом „Косово је погрешно колико и Ирак”, публициста Нил Кларк у „Гардијану” подсећа на речи америчког сенатора Џозефа Либермана из 1999, да се САД и ОВК залажу за „исте хумане вредности и принципе”.

Аутор се даље пита шта ли сенатор Либерман има да каже на Мартијев извештај који се темељи и на подацима америчког Еф-Би-Аја и закључује да извештај преставља осуду не само ОВК него и западне политике. Извештај показује да је била лажна парола Тонија Блера да је рат НАТО-а против СР Југославије био „борба добра против зла” и „демократије против диктатуре”.

И америчка штампа констатује да би извештај могао направити проблеме лидерима у Приштини пред преговоре са Београдом. „Волстрит џорнал” преноси изјаву неименованог дипломате из Приштине, који каже да поновно скретање пажње света на тврдње о трговини органима „може нанети штету имиџу Косова код међународних фактора”. Лист констатује да би српски политичари могли да одлуче да оптужбу у извештају искористе као разлог да не уђу у дијалог с Приштином.

И у немачкој штампи се оцењује да би извештај могао да произведе тешке последице по дијалог између Србије и Косова. Берлински лист „Тагесцајтунг” пише да „Београд не може да се уздржи од ликовања што је један изасланик Савета Европе потврдио језиве приче српског тужилаштва о албанским злочинима”.

„Сада неће бити ниједног Србина који ће сести за преговарачки сто са Тачијем. А без Тачија тешко да ће се формирати влада у Приштини после превремених избора одржаних у недељу”, навео је немачки лист.

„Тагесцајтунг” истиче да „ако мисија ЕУ на Косову жели да остане веродостојна, она мора да спроведе непристрасну истрагу против Тачија и компаније – што је до сада избегавала да уради”.

„Бројни водећи политичари косовских Албанаца су били герилски команданти и још имају оружане групе иза себе. Била би политичка апокалипса уколико би они своје оружје окренули против западних савезника који су помогли Косову да постане независно од Србије”, указао је берлински лист.

„О Хашиму Тачију већ дуго круже најстрашније гласине. Један извештај немачке обавештајне службе БНД представио га је као ’мозак мафије’”, пише „Франкфуртер рундшау” наводећи да, међутим, за десет година нико није оптужбе против Тачија озбиљно испитао.

„У случају истраге Еулекса је јасно ко води режију над чудним ’тајмингом’, а то је ’'квинта’, коју чине амбасадори САД, Велике Британије, Француске, Италије и Немачке на Косову. Тајни владари ’независне’ државе следе сопствену логику. Они знају да у владајућој странци имају посла са веома сумњивим фигурама. Међутим, они не желе да их се реше, већ само да их држе под контролом, пише „Клајне цајтунг”
callmethebreeeze

#36 Re: Hasim Thaci na udaru propagande SANU

meni su ovi "bosnoloGI" u pet deka sa onim koji tvrde da su zrtve genocida u srebrenici u stvari zivi i zdravi u srebrenici.
umjesto da se diskutuje u ovom konkretnom clanku odjednom masa klipova nevaznih za temu.

majke mi cu pomisliti da se mirnes ajanovic krije iza nicka bosnolog.
libertyBiH

#37 Re: Hasim Thaci na udaru propagande SANU

Post by libertyBiH »

cyprus wrote:
libertyBiH wrote:Sve vodece mediske kuce su objavile ovu gnusnu vijest koju je potvrdio niko drugi do Dick Marty i njegov Council of Europe.Za mene je ovo sve gnusna podvala...
http://www.cnn.com/2010/WORLD/europe/12 ... l?hpt=Sbin

Council of Europe/
http://assembly.coe.int/ASP/APFeaturesM ... asp?ID=362
Ja nemam blage veze jel ovo podvala ili nije. Nisam hodo za Hašimom da znam šta je dotični radio, tako da mi ne pada napamet da se nako od oka ili dragosti da se svrstavam pro/contra Hašima...

Ali sad me zanima kakve ti dokaze imaš da tvrdiš da je ovo gnusna podvala? :)

Kad ti nekog optuzis da je nesto radio bez iole ijednog ozbiljnog dokaza,kazem ozbiljnog jer u ovom slucaju nepostoji takav dokaz izuzev Karline prazne price o zutoj kuci koju su joj servirali SANU operatori ja imam pravo da tvrdim da je ovo gnusna podvala jer srz same informacije dolazi iz BG-a.Ako se dokaze treba mu suditi i kraj price.Ja to tvrdim jer dosada su Srbi uvijek optuzivali druge za stvari koje su upravo oni cinili pa me nista od vas nemoze iznenadit druze...
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#38 Re: Hasim Thaci na udaru propagande SANU

Post by PipiDugaDevetka »

Otpor ARBiH tokom agresije i genocida na Bosnu i Hercegovinu je doprinjeo tome da tzv. MZ shvati kako su Srbija i Zloba Milošević prljavi igrači koji ne poštuju ni trunku međunarodnih zakona.

Zahvaljujući ARBiH, Kosovo se nije patilo dugo, odmah su dobili NATO intervenciju.

Srbijanska propaganda je nevjerovatno uspješna, pa sam na početku rata i sam bio zaveden pričom da u banjalučkoj bolnici nema kiseonika za bebe.
Kasnije, kada sam vidio kako MIG21 ili neki sličan avion probija zvučni zid iznad Sarajeva, zapitao sam se:
Kako ovo? Lete iznad Sarajeva, a neće da dostave kisik za bebe?
Image
BiH-x

#39 Re: Hasim Thaci na udaru propagande SANU

Post by BiH-x »

callmethebreeeze wrote:meni su ovi "bosnoloGI" u pet deka sa onim koji tvrde da su zrtve genocida u srebrenici u stvari zivi i zdravi u srebrenici.
Ma nemoj stati na tome. Bosnolog je u pet deka sa Karadzicem, a ja sa Mladicem, kao i Izetbegovic sa Milosevicem i Bosnjaci sa Srbima u proteklom ratu (gradjanskom naravno, nikako agresija).

Mir mir, niko nije kriv, samo mrski zapad...a i "siptari" naravno :lol:
Jazz_Junkie

#40 Re: Hasim Thaci na udaru propagande SANU

Post by Jazz_Junkie »

Cuj, SANU provala. :lol: :lol: :lol: O muko moja, cuj nema dokaza. Ima li dokaza da je Dodik umijesan u kriminal? :lol: Taci je jedan od vodecih balkanskih bandita koji Kosovom vlada upravo kao i Milosevic Srbijom 1990ih. Zasto je uvijek nemoguce voditi diskusiju o jednom problemu bez da se ubacuju SANU teorije zavjere i konstatacije tipa "pa i Srbija je...."? Naravno da u Srbiji jos uvijek cvjeta kriminal (u BiH je stvar jos gora), ali ona pak ima institucije preko kojih se moze nesto poduzeti. Kosovo kao mlada (pseudo)-drzava takve institucije ne posjeduje. Tamo vlada mafijaski kartel koji se nema cega bojati dokle god izvrsava naloge SAD od kojih je zauzvrat dobio bezgranicnu moc. Pitajte malo Albance koji redovno bjeze na Zapad kakva je dole situacija. :lol:
popajic

#41 Re: Hasim Thaci na udaru propagande SANU

Post by popajic »

Primjetno je da prilican broj forumasa ima selektivan odnos kad treba ufurati pricu o zavjerama.
Sve zavisi kojih je krvnih zrnaca "zartva", pa se prema tome i zauzimaju "stavovi"
Malo tu ima stvarne zelje da se vidi o cemu se radi...to odavno nije IN :roll:
Bosnolog

#42 Re: Hasim Thaci na udaru propagande SANU

Post by Bosnolog »

callmethebreeeze wrote:meni su ovi "bosnoloGI" u pet deka sa onim koji tvrde da su zrtve genocida u srebrenici u stvari zivi i zdravi u srebrenici.
umjesto da se diskutuje u ovom konkretnom clanku odjednom masa klipova nevaznih za temu.

majke mi cu pomisliti da se mirnes ajanovic krije iza nicka bosnolog.
ma glavom i bradom i veliki sam prijatelj Karlovanog Bilta i sve znam o Mihajlovicu koji ubi nozem u robnoj kuci svedsku premijerku prje nekoliko godina,ili je i to zmisljotina i podvala ,......????? :roll:

Kusner je dio velikosrpskih osvetnickih optuzbi zbog podrske neovisnosti Kosova i govora kao sto se moze vidjeti na klipovima a takode iz srbijnske stampe koju nisi prati(o)la sto ti samo pokazuju s kim imamo posla ili volis da se drzi glava u pijesku ,kada si na netu i politickimm temama imaj na dohvat ruke casu vode moze ti zatrebati,......
callmethebreeeze

#43 Re: Hasim Thaci na udaru propagande SANU

BiH-x wrote:
Ma nemoj stati na tome. Bosnolog je u pet deka sa Karadzicem, a ja sa Mladicem, kao i Izetbegovic sa Milosevicem i Bosnjaci sa Srbima u proteklom ratu (gradjanskom naravno, nikako agresija).

Mir mir, niko nije kriv, samo mrski zapad...a i "siptari" naravno :lol:
to je taj mentalni sklop, cim vidis nesto sto ide u prilog "neprijatelju" znas da je laz.
a fino je navedeno da je lik procitao masu izvjestaja stranih obavjestajnih sluzbi.
:-)
BiH-x

#44 Re: Hasim Thaci na udaru propagande SANU

Post by BiH-x »

callmethebreeeze wrote:to je taj mentalni sklop, cim vidis nesto sto ide u prilog "neprijatelju" znas da je laz.
Pa to i kazem: izmedju mene i cetnika razlike nema. Svi smo mi isti druze :) :) :) :)
callmethebreeeze

#45 Re: Hasim Thaci na udaru propagande SANU

BiH-x wrote:
callmethebreeeze wrote:to je taj mentalni sklop, cim vidis nesto sto ide u prilog "neprijatelju" znas da je laz.
Pa to i kazem: izmedju mene i cetnika razlike nema. Svi smo mi isti druze :) :) :) :)
onda si u problemima, i to velikim.
BiH-x

#46 Re: Hasim Thaci na udaru propagande SANU

Post by BiH-x »

Upiskao se od straha :lol:

Nego, da te pitam; da li vjerujes da su Mirza Delibasic i Davorin Popovic igrali kosarku srpskim glavama tokom rata u Sarajevu? Da li vjerujes da su Sarajlije sami sebi granitirali na Markalama? Da li vjerujes da nikada nije bio genocid u Srebrenici? Da li vjerujes da su Bosnjaci Srbe bacali lavovima u pionirskoj dolini?

Ako ne; sram te bilo sto ne mozes nesto vjerovati samo sto ide u prilog "neprijatelju" :x :x Isti si cetnik ocam' :-x
callmethebreeeze

#47 Re: Hasim Thaci na udaru propagande SANU

BiH-x wrote:Upiskao se od straha :lol:

Nego, da te pitam; da li vjerujes da su Mirza Delibasic i Davorin Popovic igrali kosarku srpskim glavama tokom rata u Sarajevu? Da li vjerujes da su Sarajlije sami sebi granitirali na Markalama? Da li vjerujes da nikada nije bio genocid u Srebrenici? Da li vjerujes da su Bosnjaci Srbe bacali lavovima u pionirskoj dolini?

Ako ne; sram te bilo sto ne mozes nesto vjerovati samo sto ide u prilog "neprijatelju" :x :x Isti si cetnik ocam' :-x
ne vjeruje, naravno. to su nebuloze cetnicke propagande. ovo je nesto drugo, ali mrsko mi objasnjavati, pise vam sve u clanku sta je, ko i kako radio. nije ovaj raport vuk jeremic napisao.
sad, naravno, ostavljam i opciju da je mozda sve izmisljotina.
:D
BiH-x

#48 Re: Hasim Thaci na udaru propagande SANU

Post by BiH-x »

Vidjet cemo da li jeste ili nije istina. Ali moras priznati da je malo cudno: sarajevo-xovci su osudili Tacija zbog ovoga a predsjednik Srbije nije :)
Murat Sabanovic

#49 Re: Hasim Thaci na udaru propagande SANU

Post by Murat Sabanovic »

srbi su izgubili svaki kredibilitet(ako su ga u opste imali),pa cak i ako je ovo istina ,niko ih nece uzeti za ozbiljno.
cyprus

#50 Re: Hasim Thaci na udaru propagande SANU

Post by cyprus »

libertyBiH wrote:
cyprus wrote:
libertyBiH wrote:Sve vodece mediske kuce su objavile ovu gnusnu vijest koju je potvrdio niko drugi do Dick Marty i njegov Council of Europe.Za mene je ovo sve gnusna podvala...
http://www.cnn.com/2010/WORLD/europe/12 ... l?hpt=Sbin

Council of Europe/
http://assembly.coe.int/ASP/APFeaturesM ... asp?ID=362
Ja nemam blage veze jel ovo podvala ili nije. Nisam hodo za Hašimom da znam šta je dotični radio, tako da mi ne pada napamet da se nako od oka ili dragosti da se svrstavam pro/contra Hašima...

Ali sad me zanima kakve ti dokaze imaš da tvrdiš da je ovo gnusna podvala? :)

Kad ti nekog optuzis da je nesto radio bez iole ijednog ozbiljnog dokaza,kazem ozbiljnog jer u ovom slucaju nepostoji takav dokaz izuzev Karline prazne price o zutoj kuci koju su joj servirali SANU operatori ja imam pravo da tvrdim da je ovo gnusna podvala jer srz same informacije dolazi iz BG-a.Ako se dokaze treba mu suditi i kraj price.Ja to tvrdim jer dosada su Srbi uvijek optuzivali druge za stvari koje su upravo oni cinili pa me nista od vas nemoze iznenadit druze...
Aha, OK nema dokaza. Moguće da stoji. A da te pitam da li bi otvorio temu naslova ''Boris Tadić na udaru vatikansko-džihadske propagande'' da je neko izjavio kako je upravo Tadić na čelu nekakve mafije?

... ili ti pokrećeš ovakav vapaj za pravdu i traženje dokaza samo kada se radi o neprijateljima tvojih neprijatelja :)
Post Reply