Ima onaj taksista sa Passatom uradio da izgleda kao Audi A4Beg_Babic wrote:Najnoviji trend seljakluka su "nazovi" LED dnevna svjetla, znaci na autima na kojim nisu dosla fabricki , pa kad vidim na passatu , skodi , i ostalim najezim se
Papanluk na automobilima
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
maxell_sarajevo
#26 Re: Seljakluk na automobilima
- zecko_kupuz
#27 Re: Seljakluk na automobilima
Zbog toga me i ovi novi modeli s plavim farovima, tj. istaknutim xenonkama odmah asociraju na "uradi sam" seljakluk.Beg_Babic wrote:Najnoviji trend seljakluka su "nazovi" LED dnevna svjetla, znaci na autima na kojim nisu dosla fabricki , pa kad vidim na passatu , skodi , i ostalim najezim se
- zecko_kupuz
#28 Re: Seljakluk na automobilima
A ima bogami primjera seljakluka na sve strane. Mislim da je Mansory lider u izričaju šljaštećeg seljakluka među profesionalnim auto-tunerima.

- CharlesBukowski
#29 Re: Seljakluk na automobilima
Obostrani. Seljak je onaj ko je ofarbao, a jos vec onaj koji je kupio, pa se sad ku*ci po carsiji, a kupio Njemacki taksi od pola miliona predjenih kilometara. Rambo Amadeus bi rekao: bijela auta sa crnim krovom su trubo folk.Vernes_AMG wrote:Cuj to seljaklikCharlesBukowski wrote:Uvezao jedan lik E klasu iz Njemacke. Auto je u Njemackoj bilo koristeno kao taksi, jer je bio one boje kojom su ofarbana sva taksi vozila u Njemackoj. Auto je stajalo pola godine, niko ga nije htio kupiti, a onda su ga ofarbali u bijelo, a krov u crno. Prodato je za 5 dana.farbanje krovova u crnu boju, kao eto lafo auto ima panorama krov...![]()
http://igorisanovic.com/?p=gallery#/con ... za%2C.jpg/ Pogledaj kako je covjek ofarbao Ibizu , perfektno izgleda
Bijelo auto + crni krov + crne felge = savrsenstvo
- olensoner
#30 Re: Seljakluk na automobilima
I meni je to ruzno skroz, bez imalo estetike i ukusaBeg_Babic wrote:Najnoviji trend seljakluka su "nazovi" LED dnevna svjetla, znaci na autima na kojim nisu dosla fabricki , pa kad vidim na passatu , skodi , i ostalim najezim se
Ali eto, opet svako radi kako hoce, njihove pare i auta, imaju pravo da rade sta hoce...
- fedor
#31 Re: Seljakluk na automobilima
Neonke na golf 2!
Jadno i čemerno!
Jadno i čemerno!
- Zvek
#32 Re: Seljakluk na automobilima

A jos kad stave W212 led stil na Golfa 2, Jetu, W210
-
Vernes_AMG
#33 Re: Seljakluk na automobilima
olensoner wrote:I meni je to ruzno skroz, bez imalo estetike i ukusaBeg_Babic wrote:Najnoviji trend seljakluka su "nazovi" LED dnevna svjetla, znaci na autima na kojim nisu dosla fabricki , pa kad vidim na passatu , skodi , i ostalim najezim se...
Ali eto, opet svako radi kako hoce, njihove pare i auta, imaju pravo da rade sta hoce...
Ima i onaj taksista sa W211 , po pola metra dodao ovih diJoda , ili onaj sa Santa Fe sto ih je pruzio od farova pa skoro do tockova
Inace i tu ima lijepih i kvalitetnih uradaka npr. golf 4 sa farovima u kojima su ugradjene LED diode i to je sve xenon i puno je ljepse nego ovo sto sam naveo gore.
A johntra : pa dobro , crni krov je imitacija panorame , ali nikako ne spada u anti-tuning , jos ako se koristi ona boja sto u sebi ima kristale , eh onda je to pun pogodak
- fedor
- BSn
#35 Re: Seljakluk na automobilima
One "gaće" na autima, k'o kod @Zveka na slici.
Kažu funckionalno, lafo zbog kamenčića na putu i sl. stvari. Ma da i samo od sebe farba auto dok je na njemu, ne valja. Izgleda isto k'o vunene čarape na odijelo - jesu funkcionalne, al' idu ruku pod ruku, kao so na ranu.
Kažu funckionalno, lafo zbog kamenčića na putu i sl. stvari. Ma da i samo od sebe farba auto dok je na njemu, ne valja. Izgleda isto k'o vunene čarape na odijelo - jesu funkcionalne, al' idu ruku pod ruku, kao so na ranu.
- BSn
#36 Re: Seljakluk na automobilima
Ili ova varijanta:

Jedino što izgleda retardirano auto i ništa više.

Jedino što izgleda retardirano auto i ništa više.
- duh_sa_sjekirom
#37 Re: Seljakluk na automobilima
Imam Trabanta '78. godište. Radi li neko LED svjetla na njemu?
-
Gost1515
#38 Re: Seljakluk na automobilima
Naravno. I neonke.duh_sa_sjekirom wrote:Imam Trabanta '78. godište. Radi li neko LED svjetla na njemu?

- jedna tamo
- Zvek
#41 Re: Seljakluk na automobilima

Ovaj je odabrao W212 Classic ali imaju i za njega W212 i B7 LED
- zecko_kupuz
#42 Re: Seljakluk na automobilima
karanana wrote:
-
Gost1515
#43 Re: Seljakluk na automobilima
nije što je golfZvek wrote:
Ovaj je odabrao W212 Classic ali imaju i za njega W212 i B7 LED
-
djedovic
#44 Re: Seljakluk na automobilima
ma joj sve i jedna vrsta uredjivanja auta je seljakljuk, od spojlera do postekija pozadi...
samo budale gube vrijeme na ciscenju feluga i tako tim stvarima...ima pametnijih stvari u zivotu od jebenog auta...al da je imati para sto da ne kupiti dobar auto podrazumijeva se xD al nista mijenjati na njemu normalno
samo budale gube vrijeme na ciscenju feluga i tako tim stvarima...ima pametnijih stvari u zivotu od jebenog auta...al da je imati para sto da ne kupiti dobar auto podrazumijeva se xD al nista mijenjati na njemu normalno
- citroen
#45 Re: Seljakluk na automobilima
ma uradis to sa folijom,jednostavnije je,pa kad ti dosadi skinessLLayer wrote:i meni se svidja crni krov, kad smo vec kod njega zna li neko je li to obicna boja i koliko kosta da se ofarban na jednom manjem autu?
-
Cafe Camargue
#46 Re: Seljakluk na automobilima
tu sam te čekaodjedovic wrote:ma joj sve i jedna vrsta uredjivanja auta je seljakljuk, od spojlera do postekija pozadi...
od čaršije do tokija preko milvokija žive milioni auto entuzijasta kojima fabrički primjerak predstavlja tek temelj za svojevrsno umjetničko djelo. kao što se neko voli lijepo i originalno obući i dotjerati, tako neko voli voziti lijep auto. činjenica je da najveći dio ovih entuzijasta nema finansijskih sredstava, a bogami ni ukusa
- shlauf
#47 Re: Seljakluk na automobilima
Ovom žena bila vrijedna pa preko dana isheklala dok je on bio na poslu. Još fali onaj cuko što klima glavomkaranana wrote:
Aleeeee aleeeeeeeeeeeee
- karanana
#48 Re: Seljakluk na automobilima
...i ona gondola, i onda je pimped out
-
herbert mekfjuger
#49 Re: Seljakluk na automobilima
Uvijek više cijenim auto koje je očuvano u izvornom obliku, fabričkom stanju, nego dodavanje raznih hepeka
- Neelix
#50 Re: Seljakluk na automobilima
neki dan vidim golfa, dvica naravno
na mjestu zadnje registracije mu je ogledalo na kojem pise DESIGN BY SHELE, a registraciju je smjestio na blatobran
meni su inace kul ove neonke ispod auta
i da nije svima krkanski, mozda bih i ja stavio
seljakluk su i one uzduzne trake, od haube preko krova do gepeka.
meni su inace kul ove neonke ispod auta
seljakluk su i one uzduzne trake, od haube preko krova do gepeka.