1mustra wrote:Licni kredibilitet kome?ljubav_aha wrote:tea party jeugrozila licni kredibilitet ,tacno
svoj/sebi
1mustra wrote:Licni kredibilitet kome?ljubav_aha wrote:tea party jeugrozila licni kredibilitet ,tacno
To onda nije licni kredibilitet, nego grupni.ljubav_aha wrote:1mustra wrote:Licni kredibilitet kome?ljubav_aha wrote:tea party jeugrozila licni kredibilitet ,tacno
svoj/sebi
Dobro, sta im onda zamjeras? Znas li bilo sto o Tea party izuzev toga da ne valjaju?ljubav_aha wrote:mene Obama ne zanima,kao ni svaki drugi predjesnik na ovome svijetu
oh,da,o kojim slobodama pisesnisma sigurna da je tea party naklonjena takvoj kurtoaziji
1mustra wrote:Dobro, sta im onda zamjeras? Znas li bilo sto o Tea party izuzev toga da ne valjaju?ljubav_aha wrote:mene Obama ne zanima,kao ni svaki drugi predjesnik na ovome svijetu
oh,da,o kojim slobodama pisesnisma sigurna da je tea party naklonjena takvoj kurtoaziji
Ok, ne znamo nista o Tea party, dok o Coffee party ne znaju nista cak ni oni sami. Eto slicnosti.ljubav_aha wrote: moj cilj teme je poredjenje obe grupe koje voli cajanku i kaFenisanje
povrsan zakljucak,pisi u svoje ime kolega1mustra wrote:Ok, ne znamo nista o Tea party, dok o Coffee party ne znaju nista cak ni oni sami. Eto slicnosti.ljubav_aha wrote: moj cilj teme je poredjenje obe grupe koje voli cajanku i kaFenisanje