snimak je na Dr. Phil,ma ona je psihijartijski slucaj
na zalost,u svijetu ovakvih slucajeva ima previse
Moderator: anex
Ne zahebavaj ziv bio,....ona je jos gore sto se dijete koristi u takve propagandeStatic-X wrote:Da ali ovo sto vidis na videou je cista propaganda, sto znaci upitno je dali to neko radi svom djetetu ili ne..
Da li ti roditelji misle na posljedice svojih metoda?NE MISLE.....Stoga robija ,a djetetu novi dom sa ljubavi i pažnjom koju svako dijete zaslužuje.arzuhal wrote:Dvije stvari su nam svima, više-manje, poznate: da dr. Phil, koji-sve-rješava, pravi svoj show na ovakvim stvarima i da smo i mi sami, kao djeca, znali fasovat prut, šibu, kaiš, itd.
Ali nisam morao gutati ljuti sos i ići pod hladan tuš kada sam imao 7 godina! Pa ono su metode Guantanama, hebote!
I još nešto: pa zar nije najnormalnije da djeca te dobi slažu!? To treba nekim psiho-fizičkim torturama naučiti prvačića da govori istinu? Inače a cold shower!?
Halo ba, to je SHOWzelenashica wrote:Ne zahebavaj ziv bio,....ona je jos gore sto se dijete koristi u takve propagandeStatic-X wrote:Da ali ovo sto vidis na videou je cista propaganda, sto znaci upitno je dali to neko radi svom djetetu ili ne..![]()
![]()
![]()
Slusaj jarane jebem ti ja takav show u kojem dijete pa makar i glumilo onako urliče i plače.....je l' ti sad jasnije.Static-X wrote:Halo ba, to je SHOWzelenashica wrote:Ne zahebavaj ziv bio,....ona je jos gore sto se dijete koristi u takve propagandeStatic-X wrote:Da ali ovo sto vidis na videou je cista propaganda, sto znaci upitno je dali to neko radi svom djetetu ili ne..![]()
![]()
![]()
prije da je mali pio sok od jagode nego hot sause.....
Ma ne palim se ja džaba moj Pera......ali i glede ovog snimka i dalje mislim da su za robije ili stvarno snimano stanje ili gluma....helem od mene dosta.Ali vakat je da se okrenemo malo oko sebe i vidimo da ovo zbilja jeste stvarnost,to ako je mi ne poznajemo kao takvu je nenegira.Pera Trta wrote:Zelenašice, tema je ovaj konkretan snimak, nemoj se paliti ko Jan Palah odma
Nije potrebno da se psujemo i frustriramo.zelenashica wrote: Slusaj jarane jebem ti ja takav show u kojem dijete pa makar i glumilo onako urliče i plače.....je l' ti sad jasnije.![]()
Ako je show onda roditelje koji su dali saglasnost da se sa onako s djetetom postupa pa makar i samo "glumom" treba krivično goniti.
I da,da napomenem kao pedagog ipak imam sposobnost da razlikujem stvarnu patnju od glume.....od mene dosta.
Da je na klipu neki glumac sa 40 godina staža, opet ne bi mogao odglumiti one krikove i jecanje nakon što je bačen pod hladan tuš. A dijete nije ništa pilo već je primorano da čuva ljuti sos u ustima i da ga peče svakog trenutka sve intenzivnije.Static-X wrote:Halo ba, to je SHOWzelenashica wrote:Ne zahebavaj ziv bio,....ona je jos gore sto se dijete koristi u takve propagandeStatic-X wrote:Da ali ovo sto vidis na videou je cista propaganda, sto znaci upitno je dali to neko radi svom djetetu ili ne..![]()
![]()
![]()
Ostaje samo pitanje ko se počeo kako ti kažeš šprdati s temom......ali nejse......makar si priznao da zlostavljane djece ima.I to je napredak.Static-X wrote:Nije potrebno da se psujemo i frustriramo.zelenashica wrote: Slusaj jarane jebem ti ja takav show u kojem dijete pa makar i glumilo onako urliče i plače.....je l' ti sad jasnije.![]()
Ako je show onda roditelje koji su dali saglasnost da se sa onako s djetetom postupa pa makar i samo "glumom" treba krivično goniti.
I da,da napomenem kao pedagog ipak imam sposobnost da razlikujem stvarnu patnju od glume.....od mene dosta.
Zelio sam bas zbog toga skrenuti paznju, da su americki showovi puni ovakvi i slicni fake stvari, vjeruj mi nisu vrijedni nerviranja.
Nije mi namjera da se sprdam, tema nije losa jer naravno da postoji zlostavljanje djece. Video mozemo uzeti kao primjera radi a da komentarisemo kako osoba sa videa nije normala i sl je besmisleno...
A da ti malo bolje procitas sta sam pisao ...zelenashica wrote:Ostaje samo pitanje ko se počeo kako ti kažeš šprdati s temom......ali nejse......makar si priznao da zlostavljane djece ima.I to je napredak.Static-X wrote:Nije potrebno da se psujemo i frustriramo.zelenashica wrote: Slusaj jarane jebem ti ja takav show u kojem dijete pa makar i glumilo onako urliče i plače.....je l' ti sad jasnije.![]()
Zelio sam bas zbog toga skrenuti paznju, da su americki showovi puni ovakvi i slicni fake stvari, vjeruj mi nisu vrijedni nerviranja.
Nije mi namjera da se sprdam, tema nije losa jer naravno da postoji zlostavljanje djece. Video mozemo uzeti kao primjera radi a da komentarisemo kako osoba sa videa nije normala i sl je besmisleno...
A da ti malo bolje procitas sta sam pisao ...Static-X wrote:Ostaje samo pitanje ko se počeo kako ti kažeš šprdati s temom......ali nejse......makar si priznao da zlostavljane djece ima.I to je napredak.zelenashica wrote:[quote="Static-XNije potrebno da se psujemo i frustriramo.
ovo sam nedavno gledala i tako mi je lose bilo..ja bi ovakve roditelje i tete i dadilje na isti nacin mucila do smrti...zelenashica wrote:@Static-X je l i ovo tebi show-u![]()
http://www.index.hr/vijesti/clanak/dadi ... 81710.aspx
NekoIzMase,bas sam to pomislila dok citam postoveNekoIzMase wrote:Da je na klipu neki glumac sa 40 godina staža, opet ne bi mogao odglumiti one krikove i jecanje nakon što je bačen pod hladan tuš. A dijete nije ništa pilo već je primorano da čuva ljuti sos u ustima i da ga peče svakog trenutka sve intenzivnije.Static-X wrote:Halo ba, to je SHOW
Bez obzira što je ovo show (kako ti kažeš) ne mora značiti da je sve što dolazi iz USA vještačko. Ovakvih bolesnika, kao što je ovaj debilni monstrum od žene, ima svugdje u svijetu i sa njima ne treba fino već se riješiti gamadi najjednostavnijom metodom egzekucije (iako to možda i ne zaslužuju).
kod mene nije bilo takoTheMule wrote:mene su bili kaisima, snjurama, masicama, samarima, i sutali niz stepenice. Nemojte odma na Amere, kod nas nije nista bolje.