Gumene čizme
Moderator: anex
- frfi.
#26 Re: Gumene čizme
hahahahhahaa cuj kako nagovoriti momka
klekni na koljena i moli ga, reci mu da ne zelis da se smrzavas, da ti svake cizme protope, da ne zelis da navuces kakvu upalu mokrih nogu pa se mozda i smiluje
ironiju na stranu-nidje veze, i mom dragom se jedne moje tene ne svidjaju, svaki put mi koluta ocima kad ih obujem al znas kolko mene boli briga....

- bez_ideje
#27 Re: Gumene čizme
Da se ne lazemo,mom dragom se ja ne svidjam

- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#28 Re: Gumene čizme
Ma ti si inace rodjeni kontras.frfi. wrote:hahahahhahaa cuj kako nagovoriti momkaklekni na koljena i moli ga, reci mu da ne zelis da se smrzavas, da ti svake cizme protope, da ne zelis da navuces kakvu upalu mokrih nogu pa se mozda i smiluje
![]()
![]()
ironiju na stranu-nidje veze, i mom dragom se jedne moje tene ne svidjaju, svaki put mi koluta ocima kad ih obujem al znas kolko mene boli briga....
![]()
-
Strpljiva
#29 Re: Gumene čizme
Samo reci da i Angelina ima iste.Irm@ wrote:ja imam jedno pitanje za vas.. kako nagovoriti momka da mi dozvolida kupim gumene cizme.. naime ja ih jaaaako zelim od prosle godine medjutim on ih ne moze smisliti, kaze da nisu za mene i tako ja tugujem za gumenim cizmama.. a kakve sam sve vidjela od prosle godine piiih
![]()
![]()
![]()

Ne sviđaju se njima ni Uggsice, ali ih ipak žene nose. Ako hoćeš da zadovoljiš obje strane kupi čizme i nosi uz seksipilnije kombinacije, nipišto "vrećastu" odjeću.
- frfi.
#30 Re: Gumene čizme
to nije tacno, to je cak stavise apsolutno netacno-ja nikad ne kontriram nikome i nikad se ne svadjam i toladyblue18 wrote:Ma ti si inace rodjeni kontras.frfi. wrote:hahahahhahaa cuj kako nagovoriti momkaklekni na koljena i moli ga, reci mu da ne zelis da se smrzavas, da ti svake cizme protope, da ne zelis da navuces kakvu upalu mokrih nogu pa se mozda i smiluje
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
skrenusmo mi sa teme malo
ja sam imala prosle godine gumene cizmice, crvene sa zutim nekakvim cvjetovima leptirovima, proljetnim motivima i to
al haj doduse nisam ih puno ni platila
ove godine sam htjela uzeti, al sam se zeznula pa sam kupila vec neke druge i sad moram cekati da kakve pare s neba padnu za gumene
- sicky
#31 Re: Gumene čizme
a tek sto su udobni...ne daj Boze one udobnostikokuz_sa wrote:kasnije cete se pitat sto ste bolesne..u gumenjacima hladno kao da se bosonogo po snijegu i vodi gazi
ja kad ih moram obuci, u rijetkim trenucima kad moram zbog terenskog posla...jedva cekam da ih skinem...
ne kazu iskusni ljudi dzaba...najbolje vunene čarape u njih,,,inace si nadrlj'o
-
Rosalie20
#32 Re: Gumene čizme
meni su slatke,preslatke
nagledala sam jedne u winku i sutra idem po njih

-
Pacificgirl
#33 Re: Gumene čizme
Ima prelijepih, moj favorit su crne na sive kockice, i crne sa jarko rozim, a sama sam kupila na Otoci jedne jaaaako slicne kao ove gore iznad kisobrana, super su, unutra futrovane, vani guma- lak, ne propustaju nista.ladyblue18 wrote:FalaPacificgirl wrote: Ciglane![]()
Odoh sto prije da nadjem sebi.![]()
- Irm@
#34 Re: Gumene čizme
BIONA wrote:Ja bih namjerno kupila, bas zato sto ti brani! Mora da mu nisi dovoljno sexi u njima![]()
Salu na stranu, vidjeces da ces se iznenaditi kako su potrebne na ovoj kisi, a ako se ne svidjaju vom momku mozda on i nije za tebe![]()
hvala vam na savjetima..ali sinoc je zabrljao jako pa mislim da se vishe nece protiviti gumenim cizmama
- Pasiflora
#35 Re: Gumene čizme
Koliko su tamo i koji wink? (posto svi nemaju istu robu)Rosalie20 wrote:meni su slatke,preslatkenagledala sam jedne u winku i sutra idem po njih
![]()
![]()
![]()
-
teAMICA
#36 Re: Gumene čizme
samo ni za živu glavu nekupujte u Intershopu na Pofalićima (ona radnja sa obućom pored one sportske
)
neki dan kupih crne ko lakovane, super izbor ima... odmah ih obukoh jer je kiša pljuštala. Dok sam došla do kuće (15-tak min), noge mi mokre haman do koljena! Otišla sutra reklamirati, vratiše mi novac. Koštale 55 KM
neki dan kupih crne ko lakovane, super izbor ima... odmah ih obukoh jer je kiša pljuštala. Dok sam došla do kuće (15-tak min), noge mi mokre haman do koljena! Otišla sutra reklamirati, vratiše mi novac. Koštale 55 KM
- sinus
#37 Re: Gumene čizme
Moderne Rudarke...

-
LaCici
#38 Re: Gumene čizme
Imam ja te od 40 KM sa pijace, gore napuhane a dole guma. Nisu lose s obzirom na cijenu. Istina je da se noga malo usmrdi ako cijeli dan budes u njima, ali meni samo ako obucem najlonke. Ruku na srce, svakom se u najlonkama i uskim cizmama nakon cijelog dana provedenog u njima usmrdi noga, bile one gumene ili kozne. Ja sam ovim za sada zadovoljna. 
-
Rosalie20
#39 Re: Gumene čizme
u winku su 40KM a ja sam uzela na hrasnom u winkusitno wrote:Koliko su tamo i koji wink? (posto svi nemaju istu robu)Rosalie20 wrote:meni su slatke,preslatkenagledala sam jedne u winku i sutra idem po njih
![]()
![]()
![]()
- Sarayman
#40 Re: Gumene čizme
Zna li neko gdje mogu pogledati muske gumene cizme? Uslov je da nisu od te jeftine gume koja usmrdi nogu za 5 min. nosanja (vec iskusio).
- Sarayman
#41 Re: Gumene čizme
Imaju ove, odlične su:sigmabh wrote:asos.com imas Hunter i jos nekih brendova free shipping...i ne cmude noge
http://www.asos.com/Hunter/Lowther-Full ... 1&clr=Blue
Međutim, ne smijem se usuditi naručiti bez da probam jer mi je ris visok. Također i zbog veličine nije mudro kupovati online..
- _mufljuz_
#42 Re: Gumene čizme
kad sam vidio u jednoj prodavnici da kostaju 120 eura - htio sam uc u radnju i pitat trebal im tona gume za te pare - odmah bi im istovario.
al eto andja ih natakarila i od 12 eura prokoštaše 120 + jos sto su masovno trebe povampirile za njima dodje i gratis poskupljenje 30 eura na 150€ snizeno sa 200€
za kakve sve hamelje ljudi daju pare dzizs krajst
ocekujem navalu ponude ribarskih cizama za muskarce i za cestovnu upotrebu - limited edition.
gledaj ti gore - 50 ojera za par gumenjaka....
ne do bog da si dao gumenjake zenkama prije 10 godina da nose - za zid bi te zaljepile....
al eto andja ih natakarila i od 12 eura prokoštaše 120 + jos sto su masovno trebe povampirile za njima dodje i gratis poskupljenje 30 eura na 150€ snizeno sa 200€
za kakve sve hamelje ljudi daju pare dzizs krajst
ocekujem navalu ponude ribarskih cizama za muskarce i za cestovnu upotrebu - limited edition.
gledaj ti gore - 50 ojera za par gumenjaka....
ne do bog da si dao gumenjake zenkama prije 10 godina da nose - za zid bi te zaljepile....
- _mufljuz_
#43 Re: Gumene čizme
ne znam zaista kako to izgleda u kombinaciji sa najlonkama sto se tice zapaha pred sexualni bič...
doduše kako je uvrnut vakat sto se tice tog modnog detalja uvrnut je i sa sexualnim fetišima pa opet zenkama nece bit tesko naci majmune koji vole da miruhaju bazdive zenske none....
jebi ga - ja sam demode - oldfašn decko
doduše kako je uvrnut vakat sto se tice tog modnog detalja uvrnut je i sa sexualnim fetišima pa opet zenkama nece bit tesko naci majmune koji vole da miruhaju bazdive zenske none....
jebi ga - ja sam demode - oldfašn decko