zecko_kupuz wrote:@zvek
E-klasa je inače ispala...čudna. Navodno im je "ponton" bio inspiracija, ali su na kraju jednostavno dobili čudno oblikovanu limuzinu,...za šta je meni kao BMW fanu svakako drago.

E klasa izgleda klasicno, kao i uvijek. Jeste malo cudna, slazem se, ali je i dalje prelijep auto. Mislim, kad imas ovakvu ponudu "na tanjiru" (na tanjiru al malo sutra

), uvijek mozes sebi izabrati ono sto ti odgovara, tj. ono sto ide uz tvoju licnost.
Pa recimo, ako zelis klasicni dizajn koji nikad ne zastarjeva, eleganciju eksterijera i interijera, tu je Mercedes pravi izbor.
Ako trazis sigurnost i futuristican a s druge strane elegantan dizajn, kokpit nakrcan tehnologijom, izabrat ces Audija.
A ako ganjas vozacki ugodjaj, mangupski dizajn (BMW izgleda zajebano pravo

) i lijep interijer, tu je BMW.
Na kraju, sve se svodi na pitanje ukusa. Meni licno Audi najbolje odgovara, interijer narocito, a i eksterijer

. Prije ovih LED audija sam bio zadrti BMW fan-boy

, ali Audi A4 me odusevio

... I na kraju, kad podvuces crtu, svi rewievs kazu da se kod ovih auta vozacki ugodjaj ne razlikuje drasticno, a svi nude siroku paletu motora, pa i napucane sportske verzije (E63 AMG, RS6, M5). I na kraju krajeva, kad kupujes ovo auto, zaposli vozaca, jer ovo su auta napravljena da te u njima voze, a ne da ih ti vozis