i nisam baš skontao kako ovo nije završilo na Novoj već samo na "popularnoj" tV1internazionale wrote:ovo smeće se može sviđati samo "intelektualcima" kakav je drug stocharblack wrote:blago receno, odron, ispran humor, puno predrasuda, generalizacija...ugl. nula bodova
Elmir Jukic- dva su svijeta razlicita
Moderator: anex
-
StupskaBitanga
#26 Re: Elmir Jukic- dva su svijeta razlicita
-
TalkTalkTalk
#27 Re: Elmir Jukic- dva su svijeta razlicita
StupskaBitanga wrote:i nisam baš skontao kako ovo nije završilo na Novoj već samo na "popularnoj" tV1internazionale wrote:ovo smeće se može sviđati samo "intelektualcima" kakav je drug stocharblack wrote:blago receno, odron, ispran humor, puno predrasuda, generalizacija...ugl. nula bodova
Ide na jesen na Novoj u nekom udarnom terminu
- stochar
#28 Re: Elmir Jukic- dva su svijeta razlicita
halo, intelektualac, nisam te popozno... drug stochar je na ovoj temi 29.11.2010. napisao sljedece:internazionale wrote:ovo smeće se može sviđati samo "intelektualcima" kakav je drug stocharblack wrote:blago receno, odron, ispran humor, puno predrasuda, generalizacija...ugl. nula bodova
"gled'o zadnjih nekoliko minuta, nije neki spektakl, ali simpa mi je serija, fino sam se nasmij'o. situac ija malo karikirana, ali ne moze je pet Jukica i 12 Fedja Isovica napraviti gorom nego sto jeste..."
radilo se o pilot epizodi, i ako pogledas, vise sam reagovao na 'intelektualca' koji je osuo paljbu po Jukicu jer kao blati Bosance koji svi odreda eto slusaju operu, idu u pozoriste, i u sirokom luku zaobilaze koncerte Ace Pejovica i koride...
- bandini
#29 Re: Elmir Jukic- dva su svijeta razlicita
elmir i jukic su definitivno dva svijeta razlicita
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#30 Re: Elmir Jukic- dva su svijeta razlicita
bandini wrote:elmir i jukic su definitivno dva svijeta razlicita