Popravka digitalnog fotoaparata

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

van Basten

#26 Re: Popravka digitalnog fotoaparata

Post by van Basten »

Evo jedna iz naftalina izvadjena :D
Blic na sonijevom fotoaparatu "crkao". Gdje otici probati napraviti to? Je li jos aktuelan taj ciko negdje na Dobrinji, ranije spominjan na temi?
Isao sam u onaj asc u uniticu, fol ovlasteni kazu poslacemo u Banja Luku tamo je servis za sonijeve aparate mi samo proslijedjujemo njima.... I zovu me kao ovi skontali da je neka kontrolna ploca otisla i da to kosta 180km. Puno vala, uz minimalnu doplatu haman nov mogu uzeti.
problemnatravunu

#27 Re: Popravka digitalnog fotoaparata

Post by problemnatravunu »

van Basten wrote:Evo jedna iz naftalina izvadjena :D
Blic na sonijevom fotoaparatu "crkao". Gdje otici probati napraviti to? Je li jos aktuelan taj ciko negdje na Dobrinji, ranije spominjan na temi?
Isao sam u onaj asc u uniticu, fol ovlasteni kazu poslacemo u Banja Luku tamo je servis za sonijeve aparate mi samo proslijedjujemo njima.... I zovu me kao ovi skontali da je neka kontrolna ploca otisla i da to kosta 180km. Puno vala, uz minimalnu doplatu haman nov mogu uzeti.
Vala tako i uradi, mani se ćorava posla, vrlo je upitno koliko se tek tako "rukama" može popraviti ta moderna (minijaturna) tehnika.... ja se ne bi puno mislio
Post Reply