♥ Julianna ♥ wrote:Haljine su najpraktičnije i ljeti i zimi
Ja za posao volim nešto jednostavno
a volim i casual varijante, luda sam za ovakvim safari
Ja sam luda za svim haljinama, imam ih preko 30 u ormaru, ali tu safari ni jednu
Moderator: anex
♥ Julianna ♥ wrote:Haljine su najpraktičnije i ljeti i zimi
Ja za posao volim nešto jednostavno
a volim i casual varijante, luda sam za ovakvim safari

babyline wrote:ja svoju pidjamu biram uvijek u nekim pastelnim tonovima tako da kad dodam malo nakita sve bude superr
Nadinka wrote:

da, da, pa mora uz ove smedje nijanse♥ Julianna ♥ wrote:Jel i kafa dolazi uz ovu kombinacijon?
Nadinka wrote:Moj danasnji outfit:
Ako zelite da nalijepim neke svoje setove iz polija, sa krajnje nosivim kombinacijama i idejama

Pa moje nisu basove, ali su skoro iste, samo jedan kais je umjesto ovog niza, a nasla sma ih u Azelu, Massimo Duti, kozne, za 90 KM, how lucky I amneprilagodjena wrote:
Cizme su ti super![]()

Vidjeli smo crni sesiric uz ostatak sjajnog izdanja.Nadinka wrote:da, da, pa mora uz ove smedje nijanse♥ Julianna ♥ wrote:Jel i kafa dolazi uz ovu kombinacijon?

Da da, ja voooolim isto, narocito ove puderaste boje♥ Julianna ♥ wrote:Sviđaju mi se i ovakve kombinacije.I to baš u ovoj boji, od glave do pete jednobojno . To mi je fenomenalno!
Najljepše su i najelegantnije, ali i najzahtjevnije za kombinovati.Nadinka wrote:Da da, ja voooolim isto, narocito ove puderaste boje♥ Julianna ♥ wrote:Sviđaju mi se i ovakve kombinacije.I to baš u ovoj boji, od glave do pete jednobojno . To mi je fenomenalno!
Nadinka wrote:Hajd uclanite se na polyvore, pa onda mozemo drzati ovu temu bas aktivnom i zaista postavljati nosive kombinacije, sa komadima kakve mozemo naci u nasim radnjama (bar slicne)