Svaka cast, nema sta. Skidam kapu na svim ovim informacijamashlauf wrote:@Blobi: šta ću buraz kad sam pružene ruke i zadovoljstvo mi je kad nekom mogu bilo kako pomoći a ne odmoći.![]()
Aleeeee aleeeeeeeeeeeeeeeeee
Diskovi i plocice - istrosenost
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Blobi
#26 Re: Diskovi i plocice - istrosenost
- citroen
#27 Re: Diskovi i plocice - istrosenost
Blobi,jel ti se passat kvario ovih danaBlobi wrote:Svaka cast, nema sta. Skidam kapu na svim ovim informacijamashlauf wrote:@Blobi: šta ću buraz kad sam pružene ruke i zadovoljstvo mi je kad nekom mogu bilo kako pomoći a ne odmoći.![]()
Aleeeee aleeeeeeeeeeeeeeeeee.
- Jimmy_The_Saint
#28 Re: Diskovi i plocice - istrosenost
Nije to on, to vehabije te obenđijali pa ti se đusterisalo. 
-
Blobi
#29 Re: Diskovi i plocice - istrosenost
Nijecitroen wrote:Blobi,jel ti se passat kvario ovih danaBlobi wrote:Svaka cast, nema sta. Skidam kapu na svim ovim informacijamashlauf wrote:@Blobi: šta ću buraz kad sam pružene ruke i zadovoljstvo mi je kad nekom mogu bilo kako pomoći a ne odmoći.![]()
Aleeeee aleeeeeeeeeeeeeeeeee.
vidjeh neki dan nekakav lik,ima oko 40 kuka,onako skolovan izgleda
passat crni,highline oprema,2.0 TDI,4 motion,podigao haubu i place,lokacija:kod vehabija na stupu,ulaz u kasindolsku
![]()
![]()
- Vragolan
#30 Re: Diskovi i plocice - istrosenost
kad pritisnes kocnicu a atuo ne staje, a malo jace nagazis ono i dalje ideCharlesBukowski wrote:Interesuje me koji su prvi znakovi istrosenosti diskova i plocica?
e tad je garant do plocica
pa ako je novije auto onda ti se upali lampica
ako je starije cujes zvuk struganja metala od metal, da se najezis
a mozes to skontati i po debljini plocice odnosno debljini sloja na plocici
- CharlesBukowski
#31 Re: Diskovi i plocice - istrosenost
Ja sam skontao do cega je. Bio sam oprao auto, parkirao ga u garazu i tako je stajalo 2 sedmice. Diskovi su, vjerovatno, korodirali i zbog toga se javljao zvuk metala. Sada se ne cuje. 
- Vragolan
#32 Re: Diskovi i plocice - istrosenost
ma to se lako rijesava naprskaj WD-a izmedju plocica i diska i korozija ce spastiCharlesBukowski wrote:Ja sam skontao do cega je. Bio sam oprao auto, parkirao ga u garazu i tako je stajalo 2 sedmice. Diskovi su, vjerovatno, korodirali i zbog toga se javljao zvuk metala. Sada se ne cuje.