drug, zasto se odmah nadjes prozvan barespo wrote:ko ovdje prica o servisu?corolla02 wrote:kako ti to zakljuci barespo wrote:zato sto on za 8 godina pritisne papucicu kao ovdje za mjesec dana posebno u gradskoj voznji, da se auta ovamo ne deru i ne voze, da nepostoje semafori, zima, ili rupe. Podji stani, podji stani saobracaja ovdje na sve strane, i ako ne servisiras ga redovno, problemi s njim vrlo brzo
nego slijedece prostirke kupi plastificirane pa ces vidjeti koliko ti traju, a imas i onu opciju: vozi bos
procitaj ponovo i pogledaj sta sam napisao
ti u automatika pritisnes pedale sigurno 30 puta manje nego onaj sa manuelnim
sto meni govoris zaa prostirke nisam nista napisao o prostirkama svojim niti sam se zalio za njih
cijela poenta mog posta je bila da se i ovdje taru auta bas ko i dole, sad zavisno od proizvodjaca i vozaca, manje-vise, pa kad neko dobije izderanu prostirku u auto neka pita sta je prijasnji vlasnik radio od nje. I ovdje se deru gume na papucicama i prostirke promjene boju, tj. isprljaju se rcimo nakon 8 godina upotrebe, ali ces vrlo vrlo rijetko naci da vec neko mijenja prostirke radi tog sto se poderu, nevezano dal je to automatik ili mjenjac.