Tako je govorio Sergej Barbarez
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Dammme
#27 Re: Tako je govorio Sergej Barbarez
Pa ovo je stvarno smiješno. Čuj kupio diplomu. Pa da je valjda htio kupiti ne bi se peglao i dolazi svaki čas u Bosnu na seminare. Dao bi keš i vozdra.
Ili možda pokretač teme misli da Sergej (Kapiten) Barbarez nema dovoljno fudbalskog znanja da bi dobio na legalan način profi licencu?
A još jedan mogući razlog što je baš ovdje išao na seminare i dobio licencu jeste da se još bolje upozna sa načinima kako savez funkcioniše.
(upoznaj neprijatelja ...)
- Joey Tribbiani
#28 Re: Tako je govorio Sergej Barbarez
fahrin dečko
Beze, nema se sta reci. Eto koliko negatvinih stvari o Sergeju ima...2 stranice na forumu, od toga 90% vezano za savez.
- and
#29 Re: Tako je govorio Sergej Barbarez
kažu da je ova škola jedna od rijetkih pozitivnih stvari pri našem savezu.ispunjava standarde i uslove po najstrožijim standardima i takvu licencu nemaju ni susjedne zemlje,pa mnogi njihovi igrači pohađaju našu školu.Glanzer wrote:Nije je kupio=savez nije lopovski.jazzer wrote:Ti ces nam sada, naravno, predociti dokaz da je Barba kupio tu diplomu.Glanzer wrote:Ipak ja mislim da Hasan nije onakav kakav je sud javnosti o njemu ali nije ni Barbarez.
S ove vremenske distance Hasnu nemam sta zamjeriti a Barbi samo to sto je skolu za trenera zavrsio pod okriljem mrskog mu saveza,je li tim potezom ipak djelimicno amnestirao lopovski savez,zasto istu nije zavrsio u Njemackoj?
Nasa kvalitetnija!?Mrsko mu uciti?
Kada mu treba da kupi diplomu,savez i nije toliko los,je li?
Cekamo...
trebao bi malo više znati o sergeju,pa bi ti bilo jasnije zašto je između njemačke i naše škole on izabrao našu,zašto je između njemačke reprezentacije i naše izabrao našu,zašto je između njemačkog i bih pasoša izabrao bih.....
nego dečko kad spomeneš sergeja slobodno ustani
-
vladivostok
#30 Re: Tako je govorio Sergej Barbarez
hahaha ma daj te ovo je pravo smijesno raspravljate oko proklete trenerske licence... jel vi stvarno mislite da ona nesto moze pomoci nekome da postane dobar trener...hah moze malo sutra, to je kao kad bi neko reko idem kupiti sebi licencu za fudbalera, e pa dragi ljudi ko sto se nemoze biti dobar nogometas bez talenta i svega toga, tako se ne moze ni biti dobar trener tj, vodja ako to nemas u sebi, to il imas il nemas a sergej bi sig biio dobar trener a to gdje ce dobiti licencu to je najmanji problem samo nek je dobije, safet susic je mogo dobiti u tunguziji licencu i to mu opet ne bi pomoglo nista kad je ocajan i glup za trenera, ne moze on voditi bosnu...
a za salihamidzica ne mogu vjerovati da vrijedja itko tako casnog covjeka i velikog profesionalca...ne znam zasto iko spominje to sto je on uzeo njemacko drzavljasntvo, nema veze sto jes i ja da mi ponude, to ne mora znaciti da se je odrekao bosanskog, pitajte hasana sta je u on ce reci ja sam ponosni bosanac!!!
i to da je igrao samo prve utakmice dobro za bosnu kad je bio relativno nepoznat to su ciste gluposti, hasan se nikad nije trebao dokazivati u rep. da bi se prodao dovoljno se dokazivao u hamburgu gdje bio glavni, nemojte molim vas nista protiv hasana-najvece legende bh nogometa
a za salihamidzica ne mogu vjerovati da vrijedja itko tako casnog covjeka i velikog profesionalca...ne znam zasto iko spominje to sto je on uzeo njemacko drzavljasntvo, nema veze sto jes i ja da mi ponude, to ne mora znaciti da se je odrekao bosanskog, pitajte hasana sta je u on ce reci ja sam ponosni bosanac!!!
i to da je igrao samo prve utakmice dobro za bosnu kad je bio relativno nepoznat to su ciste gluposti, hasan se nikad nije trebao dokazivati u rep. da bi se prodao dovoljno se dokazivao u hamburgu gdje bio glavni, nemojte molim vas nista protiv hasana-najvece legende bh nogometa
- Nogatrans
#31 Re: Tako je govorio Sergej Barbarez
Hasan Salihamidzic veliki GOSPODIN i pravi Bosanac... 
- Edin H.
#32 Re: Tako je govorio Sergej Barbarez
Spominjanje Hasanovog imena na temi o Kralju je vise nego neumjesnoNogatrans wrote:Hasan Salihamidzic veliki GOSPODIN i pravi Bosanac...
-
Glanzer
#33 Re: Tako je govorio Sergej Barbarez
Vrijedaju ga takvi kao ti,danas Safet sutra Hasan.vladivostok wrote:hahaha ma daj te ovo je pravo smijesno raspravljate oko proklete trenerske licence... jel vi stvarno mislite da ona nesto moze pomoci nekome da postane dobar trener...hah moze malo sutra, to je kao kad bi neko reko idem kupiti sebi licencu za fudbalera, e pa dragi ljudi ko sto se nemoze biti dobar nogometas bez talenta i svega toga, tako se ne moze ni biti dobar trener tj, vodja ako to nemas u sebi, to il imas il nemas a sergej bi sig biio dobar trener a to gdje ce dobiti licencu to je najmanji problem samo nek je dobije, safet susic je mogo dobiti u tunguziji licencu i to mu opet ne bi pomoglo nista kad je ocajan i glup za trenera, ne moze on voditi bosnu...