Zox wrote:"Jesi li ti ozenjen, momak?" "Nisam, rekoh", "E, pa, moj savjet ti je da se ozenis, da te neko dovede u red"![]()
![]()
Dobro ti je rekla.
Zox wrote:"Jesi li ti ozenjen, momak?" "Nisam, rekoh", "E, pa, moj savjet ti je da se ozenis, da te neko dovede u red"![]()
![]()
Nije normalnobosanski wrote:pa koristila si bankomat druge banke... to je normalnositno wrote:Podigla sam 100 KM na bankomatu Unikredit banke (moj racin je na RFB) i uzeli su mi za uslugu 5 KM. Stvarno mi nije jasno - na 100 KM 5 KM provizije. POBJESNILA SAM!!!! Da li je to do moje banke ili do Unikredit? Zna li neko?
Edin H. wrote:Nije normalnobosanski wrote:pa koristila si bankomat druge banke... to je normalnositno wrote:Podigla sam 100 KM na bankomatu Unikredit banke (moj racin je na RFB) i uzeli su mi za uslugu 5 KM. Stvarno mi nije jasno - na 100 KM 5 KM provizije. POBJESNILA SAM!!!! Da li je to do moje banke ili do Unikredit? Zna li neko?![]()
Moraju se banke izmedju sebe dogovoriti da ne naplacaju proviziju, da bi omogucili korisnicima svojih usluga da lakse podignu novac.
U Engleskoj nema provizije ako koristis bankomat druge banke, osim ako podizes novac gdje je neki privatnik ili kompanija postavila bankomat na nekom relativno nepristupacnom mjestu, recimo u pubu, granapu ili benzinskoj pumpi
Preskočila si samo više puta pomenuti bezobrazluk zaposlenih, loš kvalitet robe generalno (ne samo Birine) koji ne mogu utvrditi prije nego što mi se raspadne pri prvoj upotrebi za šta se poslije ne mogu žaliti bezobraznim šefovima i šeficama, i naročito loš kvalitet i rok trajanja prehrambenih proizvoda koji bi ljude mogao koštati zdravlja, a o nepostojanju bilo kakve podrške za taj krš da i ne govorimo.sumayya wrote:@ ovaj što napade Robot
Pretjera ga ti![]()
Niko te ne tjera da kupuješ Birine proizvode, ili robu slabije kvalitete.
Robot, kao i svaki drugi centar ima raznoliku ponudu. Ne vidim po čemu bi InterEx ili neki drugi bio nešto iznad Robota, svi su oni isti.
I ja sam bio stalni kupac, problem sa stalnim kupcima je to što su relativno zadovoljni jer ne znaju za bolje.sumayya wrote:E, ne znam vala gdje ti sretneš te bezobrazne uposlenike, robu s isteklim rokom trajanja i ostalo što si naveo. Ili ti se možda jednom sve od navedenog desilo, a ti malo uveličavaš![]()
Da se razumijemo, nisam familijarno ni bilo kako drugačije vezana za Robot, nego sam stalan kupac otprilike 5 godina, i nikad nisam imala neugodnosti bilo koje vrste kao ni u nekom drugom centru, zato mi malo čudna tvoja tolika ogorčenost.
zemomak wrote:a ko je tebe to zavalio
kako ono kalimero vristi, to je nepravda, to je nepravdasitno wrote:Podigla sam 100 KM na bankomatu Unikredit banke (moj racin je na RFB) i uzeli su mi za uslugu 5 KM. Stvarno mi nije jasno - na 100 KM 5 KM provizije. POBJESNILA SAM!!!! Da li je to do moje banke ili do Unikredit? Zna li neko?
Za podizanje novca na bankomatu druga banke, bilo da je VISA ili MasterCard naplacuje se 5 KM, a za podizanje na salteru jos vise. Zato ja izbjegavam, bas mi je to bacanje para.Za Bamcard kartice su upola jeftinije provizije ali ih i tu ima.sitno wrote:Podigla sam 100 KM na bankomatu Unikredit banke (moj racin je na RFB) i uzeli su mi za uslugu 5 KM. Stvarno mi nije jasno - na 100 KM 5 KM provizije. POBJESNILA SAM!!!! Da li je to do moje banke ili do Unikredit? Zna li neko?
Pozdrav!Palavra wrote:Kakva drzava takve usluge... Zar se moze ocekivati uljudnosti i pristojnost od nezadovoljnog, nevoljnog i neraspolozenog osoblja koje sljaka za mizerne pare. Pa koji je gazda ulozio u svoje radnike? Koji je gazda poslao radnike na neki kurs ucenja ophodenja prema kupcima?
Smijesno je ocekivati bolje usluge u usluznim djelatnostima. Nazalost...