citroen c3 picasso

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

shlauf

#26 Re: citroen c3 picasso

Post by shlauf »

ermin14 wrote:porodican sam covjek, imam dvoje djece i treba mi vece auto.vozim alfu 156,smanjio sam joj gepek kada sam ugradio plin.koliko sam moga primjetiti a mozda i grijesim ovaj picasso je solidno auto za moje potrebe kao i njegova cijena...........
Koje ti je godište auto i jeli 1,6 ili 1,8 TS ???? Ako je na prodaju koliko je love, možda imam mušteriju.

Aleeeee aleeeeeeeeeeeeeee :dance:
citroen

#27 Re: citroen c3 picasso

Post by citroen »

Gost1515 wrote::D peta vrata kod citroena by @citroen:
citroen wrote: Ne napadaj cojeka bezze,mislio je na C3 picasso ne an obicnu C3 na koju ti ocito mislis.Evo kako stoje stvari sa gepekom od ovih ::C3 picasso 385l,Ceed 340l i Cruze 450l ali c3 picasso ima peta vrata i bezbroj mogucnosti podesavanja sjedista(zadnjih) tako da je odlazak na more bolji sa C3 Picassom :D
peta vrata kod škode by @citroen:

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 0#p4553864

što bi rekli ... dupli standardi :D
Ovdje se radi o dva potpuno razlicita auta Gost515,sjkoda i citroen C3 picasso, a pored ovih petih vrata procitaj ovo vaznije,pomjeranje zadnjih sjedista kod citroena C3 picasso povecava zapreminu gepeka sa 385l na 500l,pravi monovolumencic a eto tebi skoda da vozis sta kabasto u njoj zahvaljujuci 5 vratima :D
Gost1515

#28 Re: citroen c3 picasso

Post by Gost1515 »

citroen wrote:
Gost1515 wrote::D peta vrata kod citroena by @citroen:
citroen wrote: Ne napadaj cojeka bezze,mislio je na C3 picasso ne an obicnu C3 na koju ti ocito mislis.Evo kako stoje stvari sa gepekom od ovih ::C3 picasso 385l,Ceed 340l i Cruze 450l ali c3 picasso ima peta vrata i bezbroj mogucnosti podesavanja sjedista(zadnjih) tako da je odlazak na more bolji sa C3 Picassom :D
peta vrata kod škode by @citroen:

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 0#p4553864

Ovdje se radi o dva potpuno razlicita auta Gost515,sjkoda i citroen C3 picasso, a pored ovih petih vrata procitaj ovo vaznije,pomjeranje zadnjih sjedista kod citroena C3 picasso povecava zapreminu gepeka sa 385l na 500l,pravi monovolumencic a eto tebi skoda da vozis sta kabasto u njoj zahvaljujuci 5 vratima :D
Ma hajde :D ti dižeš pljuvanje na jedan potpuno novi nivo, razumijem kad se pljuje na auto zato što nešto nema u odnosu na konkurenciju, ali ti si postigao dosad nemoguće, pljuješ na škodu jer ima nešto što u ovom slučaju konkurencija (fluence) - nema :-)

:sax:
ermin14

#29 Re: citroen c3 picasso

Post by ermin14 »

svaki komentar je na mjestu ali covjek sta god odluci misli da se zajebao.......
citroen

#30 Re: citroen c3 picasso

Post by citroen »

Gost1515 wrote:

Ovdje se radi o dva potpuno razlicita auta Gost515,sjkoda i citroen C3 picasso, a pored ovih petih vrata procitaj ovo vaznije,pomjeranje zadnjih sjedista kod citroena C3 picasso povecava zapreminu gepeka sa 385l na 500l,pravi monovolumencic a eto tebi skoda da vozis sta kabasto u njoj zahvaljujuci 5 vratima :D[/quote]

Ma hajde :D ti dižeš pljuvanje na jedan potpuno novi nivo, razumijem kad se pljuje na auto zato što nešto nema u odnosu na konkurenciju, ali ti si postigao dosad nemoguće, pljuješ na škodu jer ima nešto što u ovom slučaju konkurencija (fluence) - nema :-)

:sax:[/quote]

Ma ne pljujem na skodu,sta ti je :D nego nema smisla kupovati auto klase skode octavie i fluenca i sad porediti ta dva auta po tome dali moze stati u gepek frizider bira iz robota,peta vrata su funkcionalna ali se po meni gubi oblik prave limuzine,trovolumena :sax: nadam se da smo se razumjeli....Sorry na officu
Moljito

#31 Re: citroen c3 picasso

Post by Moljito »

Trenutno vozim xsaru picaso pri samoj prici i pomisli da cemo u porodici voziti taj auto bio sam konzervativan znas kako to ide u BiH. Citroen ( skup za odrzavanje , nije za nase ceste , to je francuz , nema djelova ) . Prvi dan kad smo uzeli vozilo iz salona(Trobec, Slo) 2006 god 1,6 dizel poceo sam mjenjati misljenje , sad je to auto koje bih preporucio svakoj porodici , da se razumijemo za skoro ovih 5 godina ni jednom nije bilo ni naznaka kvara auta vozilo redovno odrzavam u servisu ovlastenom u kojem sam kupio..Vozilo je jedno od udobnijih , prostrano , visoko ( isao u Lukomir ) ekonomicno sa punim rezervarom za nekih 113 KM predjem oko 1050 km ......Ove godine u junu kad sam radio veliki servis (350 €) dobio sam zamjensko vozilo taj spomenuti citroen c3 picaso na koristenje .. Na prvi izgled mi djeluje kao kopija kango ili doblo komandna tabla je napravljenja od neke lose plastike koja skoro cijelom duzim sadrzi pretince , nazad imas duplo manje prostora nego kod xsare ..Nisam bio odusevljen ni jednim djelom vozila niti sam uzivao u voznji ...Nadam se da sam ti pomogao bar malo .

AKO MOŽEŠ IZDVOJITI MALO VIŠE NOVACA KUPI C4 PICASO to je ludilo od vozila

pozdrav
Jimmy_The_Saint

#32 Re: citroen c3 picasso

Post by Jimmy_The_Saint »

Vragolan wrote:
Better Man wrote:Obzirom da sam imao priliku da vidim pomenuti model, mogu ti reci da je itekako komforan za cetveroclanu porodicu i da ima fin gepek za stvari. Moj ti je savjet da ne razmisljas o drugim autima, vec da uzmes Citroen C3 Picasso, jedino vidi kakav ti motor odgovara i sta zelis od opreme i to je to. Ovi sto ti preporucuju kiu i Chevrolet Cruze zaboravi, jer Citroen je u svakom pogledu bolji od njih.
e ove pametne volim najvise, jesi li ti to vozio sva tri auta, de ba ...ili ti je jaranov jarana od jarana vozio sva tri
C3 je momacko auto i super je, ali porodicu spakovati i otici na more je malo teze uraditi sa C3 nego sa cruzeom ili kiom, zato sam ja predlagao ova malo veca auta, znam iz vlastitog iskustva
Najbolji je Renault Clio. :D
ermin14

#33 Re: citroen c3 picasso

Post by ermin14 »

alfa je 2.0 benzin-plin,sve sam joj uradio prosli mjesec( veliki i mali servis)krajnice,stabilizatore......auto je stvarno dobro ali vise nije za moje potrebe funkcionalno.oko cijene se mozemo dogovarati evo moj broj tel 062 183 407 pozdrav
Post Reply